Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Jagna 75 wrote:Mam nadzieje ze to nic powaznego,ze jak jutro wstaniesz bedzie lepiej.Moze jakims kremem przeciwbólowym sie nasmaruj po kąpieli..
Mam tylko ketonal w żelu i chyba mojego poproszę, żeby mnie nasmarował. Jak nie urok to.... dopiero co wygrzebałam się z jednej kontuzji kręgosłupa i już mam kolejną. Teraz to mam poważne wątpliwości czy iść jutro na te badania. Czy nie będzie tak, że wyniki będą zafałszowane przez to.
-
..słowo do czarnulki-wierze ze z twoim dzieciątkiem jest wszystko ok,ze kolejna wizyta potwierdzi prawidłową ciąze.Na tym etapie ciezko mówic o duzym,za duzym ciałku bo na tym etapie powinien dopiero sie zmniejszac,byc moze akurat byłas na wizycie kiedy jeszcze sie ten etap nie zaczął...jestesmy z tobą kochana,nie trac wiary,ostatnimi czasy dosc sporo pomyłekAntoś IVF,Julisia natural
-
Mamaokruszka wrote:Też mam taką nadzieję
Mam tylko ketonal w żelu i chyba mojego poproszę, żeby mnie nasmarował. Jak nie urok to.... dopiero co wygrzebałam się z jednej kontuzji kręgosłupa i już mam kolejną. Teraz to mam poważne wątpliwości czy iść jutro na te badania. Czy nie będzie tak, że wyniki będą zafałszowane przez to.
Antoś IVF,Julisia natural
-
Mamaokruszka wrote:Cholera, coś mi strzeliło w plecach i teraz ani stać, ani siedzieć, ani leżeć. W każdej pozycji boli. Zakupów mi się zachciało. Chyba nici z jutrzejszych badań. Z plusów, udało mi się znaleźć stare skierowanie na krzywą cukrową i insulinową i mogę zrobić badanie kontrolne jeszcze przed wizytą u diabetologa.Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Koteczka82 wrote:Współczuję i łączę się w bólu mnie też plecy bolą więc wiem co czujesz. Życzę żeby szybko przeszło.
-
Dzień dobry.
Witam się w 2dc.
Zdycham dalej.
Okres może odrobinę słabszy niż zazwyczaj mam początek, ale boli bardziej, zeżarłam wczoraj 6 Apapów i gówno pomogły
Miłego dnia12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualnyWitam się i ja. Sama w domu. Mąż na egzaminie, córka u teściów, a mnie zaraz po obudzeniu nawiedził paw. Myślałam, że te atrakcje już za mną. Wzięłam lek p/wymiotny i mam nadzieję, że na tym poprzestanę oglądanie własnej żółci.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2016, 07:58
-
Elaria wrote:Witam się i ja. Sama w domu. Mąż na egzaminie, córka u teściów, a mnie zaraz po obudzeniu nawiedził paw. Myślałam, że te atrakcje już za mną. Wzięłam lek p/wymiotny i mam nadzieję, że na tym poprzestanę oglądanie własnej żółci.Fabian
Cyprian
Tymuś
-
Wpadam jak zwykle na chwilkę przywitać się zerknąć co u Was :*
U nas już 19 tc i na razie wszystko ok i niech tak pozostanie już
rośniemy szybko brzuszek już bardzo widoczny synuś dokazuje robi fikołeczki w brzuszku
Wyprawka się zbiera ahhh szał kupowania trwa i ciężko go powstrzymaćpromyczek 39, Alisa, Elmo13 lubią tę wiadomość
23.03.2010 Synuś Mój Skarb
31.03.2016 (*)aniołek(*) {12tc}
-
nick nieaktualnyGaduaa, dzieki!
Ainade, zazdroszcze zakupów. Ja chyba długo sie wstrzymam. z reszta mam gore rzeczy po corce, ktora musze przejrzec i zobaczyc, co sie nada. Co do ciuszkow, to wiekszosc tych na pierwsze miesiace to uniseksy, bo nie znalismy plci az do porodu. -
jejeu ja już tyle rzeczy kupiłam
bujaczek, ciuszki, karuzelkę, podgrzewacz, nawet miseczkę do karmienia i pojemnik na mlekomoja komoda którą z resztą też kupiłam dla dziecka pomału robi się za mała
Natikka123, Bianka4 lubią tę wiadomość
23.03.2010 Synuś Mój Skarb
31.03.2016 (*)aniołek(*) {12tc}
-
No dziewczyny, jak ja miałam doła po poronieniach to bardzo zazdroscilam wszystkim dziewczymom tutaj u nas ze sa juz w 32 tygodniu. Nie wierzylam ze sie uda. A teraz sama sie tocze i wije gniazdko. A raczej opanowuje budowe, bo nam sie chlopak co wykancza nam dom sfochowal na nas. Nawet nie wiemy o co chodzi.
Walka trwa.
Kochane mam nadzieje, ze ten moj brzusio da Wam troche optymizmu ze i Wy za chwilke bedziecie sie tak ladnie toczyc.
Ja nie wierzylam ze mi sie uda, a popatrzcie ze zostalo mi juz tylko 8 tygodni.
Glowy do gory. Niech moc bedzie z Wami))
Elaria, Gaduaaa, Bianka4, Magdzia88, Evita lubią tę wiadomość
Mama Amelci ur. 18.01.2017 r. ))))) warto wierzyć))
Mama dwóch Aniołków [6t] i [10t]. -
nick nieaktualny