Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam was wszystkie
Coco Piękne fotki. Zazdroszczę
Elaria Fajnie, że powiedziałaś córce i ona to tak optymistycznie przyjęła
Mamaokruszka i Koteczka współczuje bólu mam nadzieje,że jak najszybciej się skończy.
Skrzacie Bardzo niepokojące te Twoje objawy. Trzymam &&& żeby jak najszybciej się skończyły i żeby nie było to nic poważnego.
Ja dzisiaj do 17 będę tu w miarę często, po południu przychodzi brat męża z żoną więc będzie mnie mniej. Trzymajcie się zdrowo i ciepło w tą chłodną sobotę -
nick nieaktualnyHej kochane ja tak na szybko
.
Ja już jestem w domu po wizycie , gin mój stwierdził że Ania to On, nie pokazała buzi ani nie widziałam przyrodzenia więc na razie Ania w połowie jest Sebusiem
, kruszynka waży już 356 gram ma dlugie ręce , nogi mam skierowanie na glukozę i morfologię plus mocz kolejna wizyta 10 grudnia to bedzie już 6 msc może, wtedy dowiemy się czy Ania jest Anią czy jednak będzie synek
.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/55d353b7466b.jpgCoconue, Mamaokruszka, Niebieskaa, Dorola31 lubią tę wiadomość
-
Elaria wrote:Witam się i ja. Sama w domu. Mąż na egzaminie, córka u teściów, a mnie zaraz po obudzeniu nawiedził paw. Myślałam, że te atrakcje już za mną. Wzięłam lek p/wymiotny i mam nadzieję, że na tym poprzestanę oglądanie własnej żółci.
przeznaczony dla mnie ale jak zwykle natura sie pomyliła
Antoś IVF,Julisia natural
-
Mamuska wazne ze Ania-On jest zdrowe i wazne teraz by ci te wyniki dobrze wyszly.Dwa tygodnie szybko zlecà,czekamy zatem na wiecej info..
P.S. te fotki są mega..ja juz zamówilam kalendarz dla mojego DJ,w formie pamietnika od pierwszych dni poczecia..bede tam wklejac fotki z usg i wpisywac najwazniejsze informacje.Kiedys moje dziecko dowie sie ze w samo jego poczecie zaangazowani byli wspaniali ludzieAntoś IVF,Julisia natural
-
Elaria, wzruszajaco zareagowala Twoja coreczka na wiesc o rodzenstwie.
Jagienko, zainteresowal mnie ten pamietnik, masz na mysli taka ksiazke, gdzie sie wkleja pierwsze obciete wlosy dziecka ,opisuje jakies pierwsze wydarzenia itd. czy mowisz o czyms innym?
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Genshirin wrote:Gratulacje
i powodzenia w działaniu
Dzialamy od dwoch dni dzisiaj i jutro powtorka no i zobaczymy co dalej z tego bedzie ") w czwartrk jade na usg kazala sprawdzic czy wystapila owu w sensie czy pekl no i proga mam zrobicGenshirin lubi tę wiadomość
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
nick nieaktualny
-
promyczek 39 wrote:Dzisiaj jutro pojutrze.
Ile od takiego testu jest owu faktycznie te 24 -36h?05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Genshirin wrote:Gratulacje
i powodzenia w działaniu
Ja nie wiem czy mam już owulację bo nie robię testów i nie mam cierpliwości mierzyć temperatury śluzu prawie nie ma ale korzystam z tego że mąż jest chętny i od czwartku codziennie serduszkujemy. Dziewczyny jak myślicie czy to jak często to robimy ma jakieś większe znaczenie dla jakości tych małych chłopaków w soku naszych panów? Bo mnie się wydaje że i tak tylko najsilniejszy ma szansę dotrzeć do jajca.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2016, 19:08
promyczek 39 lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Niebieskaa wrote:Elaria, wzruszajaco zareagowala Twoja coreczka na wiesc o rodzenstwie.
Jagienko, zainteresowal mnie ten pamietnik, masz na mysli taka ksiazke, gdzie sie wkleja pierwsze obciete wlosy dziecka ,opisuje jakies pierwsze wydarzenia itd. czy mowisz o czyms innym?
http://sanctus.com.pl/szczegoly/5227/kalendarz_fasolkiGaduaaa, Genshirin, Niebieskaa lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural