Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja dziś 11 dzień cyklu. Mam 50 testów owu. Będę sikac.
KammaMarra, Gaduaaa, promyczek 39 lubią tę wiadomość
Fasolka [*] 6t (06.05.2016)
Biochemiczna (09.2016)
Lileczka - 24.10.2017 nasz cud
'Nadal byłam na etapie zachwycania się wizją, w której tuliłam do siebie śliczne niemowlę.' ♥
-
Gaduuu jak dla mnie to jest taka bardzo jasna druga kreska. Trzymam kciuki żeby jutro rano sik dał już wyraźną drugą kreskę.wtedy będę gratulowac.
Ruda życzę żeby były pozytywne i żebyś za kilka dni miała pozytywny test ciążowy.
KammaMarra, Gaduaaa lubią tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Gaduaaa, no to wygląda na to, że MAMY TO!!!25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Kama czasem takie dziwne objawy okazują się ciążą, mam nadzieję że tak będzie u Ciebie i to nie żadne chorubsko.
Dzwoniłam do szpitala moich wyników jeszcze nie ma. Pani mi powiedziała że jak z listopada to bez szans ale sprawdziła. Mam dzwonić najwcześniej za 1,5-2tyg i znowu czekanie.
Od zabiegu nie mogę dojść do siebie z jelitami mam problem z nadwrazliwoscia po tych wszystkich lekach i zmianach hormonalnych to już pomyłka kreci mnie w brzuchu boli,krwawi :'( wzięłam wszystkie leki jakie mogłam ale na razie zamiast być lepiej jest gorzej niestety ma na to wpływ stres i pogoda
Cholera w poniedziałek powinnam zrobić badania okresowe po 30 dniach zwolnienia a w tym stanie to nie mogę wyjść z domu bo muszę być blisko wc. Jakoś nie widzę siebie w pracy przy tych dolegliwosciach a poza tym bez nich nie mogę podjąć pracy. A w du..... wcale nie chce mi się wracać do pracy.
KammaMarra lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
GaduaaaBlada ta druga, ale jutro może będzie ciemniejsza
MamaokruszkaSzkoda, że biel, ale jak organizm oszalał, to co zrobić. Trzymam &&& za wizyte.
Ruda trzymam &&& za pozytywne testy ovu
Madzia88Trzymam &&&, żeby to nic nadzwyczajnego było i szybko przeszłoKammaMarra, Mamaokruszka lubią tę wiadomość
-
Alisa wrote:9dpo?! Wynik pozytywny???
Powtórz za parę dni.
Ale fajowoNareszcie ktoś przełamuje ten przydługi okres bez żadnej nowej ciąży;) Gaduaa trzymam mocno kciuki, żeby krecha ciemniała z dnia na dzień!
Gaduaaa, KammaMarra lubią tę wiadomość
-
Mam juz gratulowac?? Poczekamy..ale tez trzymamy kciuki.
Bylam u swojego lekarza a wynik moczu robilam rano w przychodni o godzinie 8 i kurde go nie ma ....myslalam ze lekarz bedzie mial wglad....zbadal mnie moj doktor i z mlodym wszystko ok serduszko miarowe ma ok 740g bo nie pamietam dokladnej liczby. Szyjka ok. Wody plodowe ok.lozysko tez spoko. Trzon macicy miekki czyli ok. Czekam na wyniki moczu. Mowil ze moze byc to miesien gladki mlody moze dodatkowo uciskac. Wizyte mam za tydzien. Mam teraz brac Buscopan 3x1 do srody.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2016, 17:07
Gaduaaa, Elmo13, Ikarzyca, Mamaokruszka, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
Justa87 wrote:A apropo heparyny i clexanu w ciąży...u mnie w miescie jest gościu od zył itp.,poszłam wczoraj do niego i on powiedział ze V leiden to bardzo słaba mutacja, ze jak nie miałam zakrzepów itp. to należy mi się tylko obserwacja i nie musze clexanu używaczć to przesada a ten acard to tylko jak jest zespół antyfosfolipidowy bo tak to tylko szkodzi (?!). Ze moje wyniki z zespołu mogę wyrzucić bo były robione zaraz po poronieniu a powinnam odczekać 3 miesiące a później po 12 tyg powtórzyć... a jak wspomniałam ze mój gin chce mi dac 0,6 clexan to postraszył wylewem do mózgu!
WTF?!? ja już jestem zrezygnowana:(
Odnosząc się do tego co pisałyście...Mój maz po 3 poronieniu przestał wierzyć i to mnie załamało...wręcz dobiło bo to wieczny optymista. Teraz nabrał dystansu...i chce znów próbować ale jest zmęczony lekarzami podobnie jak ja.
Hej. Troche mnie przestraszylas to co napisalas o tym wylewie. Wprawdze mi hematolog powiedzial, ze moje dwie mutacje nie sa podstawa do podawania heparyny. Ale liczylam, ze bede brala heparyne od ginekologa w ciazy. Wszystko mam nadzieje sie wyjasni 6 grudnia u genetyka i ginekologa z kliniki. -
nick nieaktualny
-
Gaduaa,
Zamarłam!
Czekam więc na powtórkę, ale po cichu liczę, że będziemy mogły zaraz wybuchnąć z gratulacjami.
Ale jednocześnie mam jakieś przeczucie, że to początek dobrej serii u nas na wątku, bo już dawno takowej nie byłoGaduaaa, KammaMarra, Magdzia88, skrzat1988, MonaLiza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Melduję, że już po wizycie. Lekarz mnie uspokoił, że wszystko jest w jak najlepszym porządku i nie trzeba się niczym martwić. Wpisał skierowanie na badanie prolaktyny i jeśli oni wyjdzie ok to możemy się starać
Przyspieszyłam wizytę u diabetologa, jutro idę po pracy i wygląda na to, że ostro bierzemy się do roboty
Genshirin lubi tę wiadomość
-
Mamaokruszka wrote:Melduję, że już po wizycie. Lekarz mnie uspokoił, że wszystko jest w jak najlepszym porządku i nie trzeba się niczym martwić. Wpisał skierowanie na badanie prolaktyny i jeśli oni wyjdzie ok to możemy się starać
Przyspieszyłam wizytę u diabetologa, jutro idę po pracy i wygląda na to, że ostro bierzemy się do roboty
oby się szybko udało
Mamaokruszka lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
annak wrote:Gaduaa,
Zamarłam!
Czekam więc na powtórkę, ale po cichu liczę, że będziemy mogły zaraz wybuchnąć z gratulacjami.
Ale jednocześnie mam jakieś przeczucie, że to początek dobrej serii u nas na wątku, bo już dawno takowej nie było
Bardzo bym chciała żeby tak było!Gaduaaa, KammaMarra lubią tę wiadomość