Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Gadułkoooooo!!! Rośnijcie zdrowo! Wreszcie coś się ruszyło na wątku! Nie przemęczaj się i ciesz się, na pewno będzie dobrze.
Czekamy na więcej rzygających na święta, bo ja wtedy akurat powinnam już przestawać więc mogę oddaćChociaż mnie to będzie smucić, ale może dodą inne objawy, które mnie będą uspokajać
Zatem kicham na resztę staraczek, rozsiewam wiruska
Gaduaaa, Ikarzyca lubią tę wiadomość
Mama
12.2015 - pjp 9 tc
06.2016 - </3 12 tc -
nick nieaktualny
-
Dziękuję bardzooo dziewczyny, dziękuję *.*
Nie śpię kurdę od 3.40... zachciało mi się do toalety no to musiałam nasikać na testy.. i nie mogłam z wrażenia zasnąć... to będzie ciężki dzień...
ale w ogóle to mnie coś boli.. jakby jajnik... normalnie boli.. jak stoję lub chodzę..promyczek 39 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
pamiętam jak Jagna przesłała swoje pierwsze wiruski i ja jako pierwsza je złapałam.. i potem nie pamiętam ale tego samego dnia jeszcze ktoś ciążowe wiruski rozsyłała i też jako pierwsza złapałam heh więc pamiętajcie łapcie wiruski
tak więc łapcie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2016, 07:02
Niebieskaa, promyczek 39, Mamaokruszka, Evita, AsiaPoli lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Oł jeeee! No to jeszcze raz z samego rana, Gaduaaa GRA-TU-LAC-JE!!!
Niech dzidziolek zdrowo rośnie. A my tu wszystkie zebrane i jeszcze nie zaciążone prosimy o rozsiewanie wirusków, będziemy łapać
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Gaduaaa - chętnie bym złapała teraz, ale coś mnie kurcze pobiera przeziębienie
Pociągająca żem od paru dni trochę, z każdym dniem coraz bardziej, a wczoraj wieczorem doszło potworne łaskotanie/drapanie w gardle
Jeszcze raz gratulujeGaduaaa lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Jacqueline wrote:Gaduaaa - chętnie bym złapała teraz, ale coś mnie kurcze pobiera przeziębienie
Pociągająca żem od paru dni trochę, z każdym dniem coraz bardziej, a wczoraj wieczorem doszło potworne łaskotanie/drapanie w gardle
Jeszcze raz gratuluje
stary jaki chory był, antybiotyk brał, flegamine pił, do tego potem po skończonym antybiotyku nafaszerowałam go fertilmanem.. i concevie był w ruchu cały cykl, 2 tubki po 75ml prawie zużyteFabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
Nie wiem czemu odwrotnie sie wstawilo
Czekam na pociąg - opóźniony już 50 minut. Ale za to jest pięknie. Pada śnieg i jest tak bajkowo.
Dzisiaj jest TEN dzień - miałam się przywitać z córeczka. Zamiast tego mam chociaz snieg. Ale już listopad się skończył. Jak nie ten cykl, to następny - już w nowym roku. Nowe nadzieje i mam nadzieję lepszy rok.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2016, 07:50
promyczek 39, M@linka lubią tę wiadomość