Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Gadulko...najwspanialsze jest to, ze jestes kolejnym wspierajacym przykladem. Ja dobrze pamietam Elarie, ktora mialam momenty zwatpienia i zlosci na prace itd. i znowu okres przychodzil i znowu...albo ostatnio Jagna, ktora pomimo kolejnych bezowocnych prob, pisala: 1. dzien okresu to kolejna szansa i zarazala optymizmem...i Jagna tez juz ma Dj w brzuchu. I teraz Ty Kochana! Walczylas, dzielilas sie porazkami i roznymi emocjami i prosze...bach...2 kreseczki! I kolejne dziewczyny beda nastepne, ktore ujrza te magiczne kresunie, kreseczki, kreskulki....! Gadulko! ten test, ktory nie daje watpliwosci to jak rozpakowanie pierwszego prezentu z kalendarza adwentowego! Trzymam kciuki za Was
ja wczoraj bylam zaniepokojona cisza Marianki i ufff...dobrze, ze mnie detektor ratowal, dzis od rana buszuje, buszuje bo to nowe kreseczki sie pojawiaja:)Gaduaaa, skrzat1988, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Niebieskaa wrote:Gadulko...najwspanialsze jest to, ze jestes kolejnym wspierajacym przykladem. Ja dobrze pamietam Elarie, ktora mialam momenty zwatpienia i zlosci na prace itd. i znowu okres przychodzil i znowu...albo ostatnio Jagna, ktora pomimo kolejnych bezowocnych prob, pisala: 1. dzien okresu to kolejna szansa i zarazala optymizmem...i Jagna tez juz ma Dj w brzuchu. I teraz Ty Kochana! Walczylas, dzielilas sie porazkami i roznymi emocjami i prosze...bach...2 kreseczki! I kolejne dziewczyny beda nastepne, ktore ujrza te magiczne kresunie, kreseczki, kreskulki....! Gadulko! ten test, ktory nie daje watpliwosci to jak rozpakowanie pierwszego prezentu z kalendarza adwentowego! Trzymam kciuki za Was
ja wczoraj bylam zaniepokojona cisza Marianki i ufff...dobrze, ze mnie detektor ratowal, dzis od rana buszuje, buszuje bo to nowe kreseczki sie pojawiaja:)
powtórzyłam też ten patyk z wczoraj, żeby zobaczyć czy ciemnieje.. no i troszkę ściemniał. Marzę o tym żeby się utrzymało ..
jeszcze raz dziękiNiebieskaa, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Gadulko ale pięknie wspaniałe wieści z samego rana
Będzie piękny prezent na mikołajki
Strasznie się cieszę i wspieram ;*
Gaduaaa lubi tę wiadomość
Aniołek7.10.2016.
"Nienarodzone dzieci nie odchodzą.. one tylko zmieniają datę przyjścia na świat"
Niedoczynność tarczycy, Hashimoto,,Mutacje,Trombofilia... Niekończąca się opowieść...
In vitro start kwiecień 2019
Punkcja 15.04 pobrano 12 komórek
Transfer 16.05
7dpt beta 49 😍
9dpt 151 😍
11dpt 350 😍
15dpt 2148 😍
18dpt 6823 😍
22 dpt mamy ❤️ 😍😍 -
Zastanawiam sie tez jak to jest z zabiegami fryzjerskimi w ciazy...zapytam na kwietniowkach... wiekszosc opini w Internecie jest takich, ze sporo zabiegow mozna wykonywac. Wiem, ze net to nie lekarz...ale umowilam sie do fryzjera na keratynowe prostowanie i wizyte mam zaraz po ginekologu, wiec malo czasu, zeby cos zmieniac...z drugiej strony gdyby kategorycznie zabronil to zdaze odwolac. Wiem...sprobuje napisac do recepcji ginekologa, moze akurat mi odpowiedza:) Moj gin jest pomocny i bierze pod uwage to, ze nie mieszkam w Pl, w przeciwienstwie do slynnej pani J.
-
Niebieskaa wrote:Zastanawiam sie tez jak to jest z zabiegami fryzjerskimi w ciazy...zapytam na kwietniowkach... wiekszosc opini w Internecie jest takich, ze sporo zabiegow mozna wykonywac. Wiem, ze net to nie lekarz...ale umowilam sie do fryzjera na keratynowe prostowanie i wizyte mam zaraz po ginekologu, wiec malo czasu, zeby cos zmieniac...z drugiej strony gdyby kategorycznie zabronil to zdaze odwolac. Wiem...sprobuje napisac do recepcji ginekologa, moze akurat mi odpowiedza:) Moj gin jest pomocny i bierze pod uwage to, ze nie mieszkam w Pl, w przeciwienstwie do slynnej pani J.
kiedy masz tego fryzjera?
ja chciałam rozjaśniać od samej góry kurdeFabianCyprian
Tymuś
-
Dopiero jak bede we Wro, czyli 20.12/21.12..nie pamietam..napisalam wlasnie do recepcji z tymi pytaniami, mam nadzieje, ze nie uznaja tych pytan z tych: glupawych:P i dostane jakas odpowiedz.
-
Gaduaaa łaaaa gratki kochana, trzymam mocno kciuki, niech zdrowo się rozwija
i łapie wiruskiiii, moje moje :p
Ikarku tulę Cie mocno.
Kamma trzymam kciuki za potwierdzenie owulki, i proszę również dla mnie, ja też ide dziś na potwierdzenie, skok u mnie był, ale dość słaby, może dlatego,że dziś wstałam wcześniej na badania. W każdym razie mam nadzieje,że usg potwierdzi.
Gaduaaa, nadziejaaaaa lubią tę wiadomość
Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
Gadula ja w każdej ciąży farbuje włosy mam blond na głowie i to jasny wiec z roozjasniaczem pewnie w składzie w pierwsZej pytalam lekarz i powiedziała że spokojnie ze to raczej nie szkodzi teraz też farbuje średnio co miesiąc odrosty robię
przecież nie możesz wyglądać jak siedem nieszczęść w ciąży
ale jeżeli masz wątpliwości to poczekaj trochę chociaż moje zdanie jest takie ze gorsze świństwa zjadasz w jedzeniu nafaszerowanym chemia niż ta farba do włosów paznokcie też maluje jakby co bo kiedyś słyszałam że też się nie powinno;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2016, 09:04
Aniołek (8t) marzec 2016
-
Gadulka super!!!!! Wchodząc na forum czułam że zobaczę tam twój pozytywny test
Asia trzymam kciuki za dobre wieści.
Kamma za Ciebie też.
Ja poproszę dużo wirusów!!!!
Cały czas działamy z mężem oby skutecznie
Na razie powstrzymuje się żeby nie testować ale @ też jeszcze nie widać...Gaduaaa, Genshirin lubią tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Ikarku przykro mi, że dziś jest TEN dzień. Ojojam i tulę, żeby choć odrobinę łatwiej było przeżyć do wieczora.
Niebieska cieszę się, że z Marianką wszystko ok
Genshirin gratki własnych 4 kątówPamiętam te emocje jakby to było wczoraj a za chwilę będzie już rok od odbioru
Asiu &&&& za potwierdzenie owu i pozytywne testowanko za kilka dni
Koteczko &&&& za dwie tłuściutkie kreseczki na teście
Jacqu przeziębienie nie robi różnicy, chyba, że gorączka wysoka. W każdym razie unikaj tych wszystkich fervexów i gripexów i działajcie!A my tu &&&& za kolejną sierpnióweczkę ^.^
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2016, 09:23
Niebieskaa, Genshirin lubią tę wiadomość
-
Gadulko, oto co na razie pisza kwietniowki:
"Niebieska opinie, ktore ja slyszalam sa generalnie takie, ze farbowanie nie powinno zaszkodzic ale jak mozna sie wstrzymac do konca I trymestru to warto.
Ja od wielu lat rozjasniam wlosy a tym razem wytrzymalam i poszlam do fryzjera w 14 tyg i przyciemnilam bo mi sie jasny znudzil ...mam odrost i wyglada to teraz jak naturalne ombre nieco stonowane. "
"Niebieska takie pytanie to do jakiejś wykwalifikowanej fryzjerki żeby mieć pewność. One wiedzą czy ta chemia może mieć jakiś wpływ na maluszkaja rozjasnialam ale farba nie dotykala mojej skory więc problem był z głowy
"
Edit: o ludzieee recepcja gabinetow ginekologocznych gdzie chodze odpisala, ze pytanie zostalo przekazane do mojego gina...troche mala siara:P hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2016, 09:34
-
Gaduaaa wrote:Nie śpię kurdę od 3.40... zachciało mi się do toalety no to musiałam nasikać na testy.. i nie mogłam z wrażenia zasnąć... to będzie ciężki dzień...
O nie, nie, kochana...
To będzie cudoooowny dzień dla Ciebie!
Gwarantuję Ci to
Serdeczne gratulacje! Wchodziłam dziś rano z myślą o Tobie. Bardzo się cieszę. I z całego serca życzę Ci, żeby to był początek długiej nudnej drogi, której piękny finał nastąpi w sierpniu!Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Pamiętacie początek listopada i dobre wieści, które nas wtedy zasypały?
To ja nam wszystkim życzę, żeby teraz początek grudnia był taki sam. Niech to też będzie NASZ wątkowy czas.
A zresztą... grudzień to trochę magiczny miesiąc. Więc niech cały będzie taki!
Kamma i Asia,
Trzymam mocno kciuki za dobre wiadomości z wizyt!
Ikarku,
Bardzo mocno Cię ściskam...
Każda z nas tutaj wie, jak boli TEN DZIEŃ i jak bardzo ma się wyrytą w głowę TĘ DATĘ.
Ja po pierwszej stracie (w której termin miałam na 29.07.2015) postanowiłam sobie, że muszę być tego dnia znów w ciąży. No i byłam, ale niestety ze słabym skutkiem. Rok później, znowu w TYM DNIU, 29.07.2016, zrobiłam test ciążowy. I właśnie wtedy Ava powiedziała mi "Witaj, Mamo" dwiema kreskami na teście. Wierzę, że tak miało być i właśnie TA DATA w TEN SPOSÓB miała być tak magiczna.
Bardzo Ci życzę, żeby dzisiaj też wydarzyło się coś, co będzie dla Ciebie znakiem, że wkrótce zobaczysz "Witaj, Mamo". Niech to będzie cokolwiek. Jakiś znak od organizmu, jakieś niespotykane wydarzenie, słowa, które usłyszysz. Cokolwiek. Twoje dziecko jedynie przesunęło datę swojego przyjścia na świat.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2016, 09:40
Mamaokruszka, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość