Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Niebieskaa wrote:Oto sarenka, ktora jest dla Marianki z okazji drugiego badania polowkowego. Pani w Polsce juz uszyla i sarenka leci do mnie:D nie wiem czy to ktoras z Was czy z kwietniowek skomentowala, ze te maskotki wygladaja jak z horroru haha (nie no..was nie zameczam linkami z gadzetami dla dzieci, wiec pewnie bylo to na kwietniowkach)..ale sarenka skradla moje serce od pierwszego wejrzenia:D do mnie leci ta wieksza.
Moim zdaniem są przeurocze -
Wczoraj zamowilismy wozek...i wiecie co... chyba nigdy nie mialam tylu prezentow i takiego zamieszania dla kogos kogo nawet nie ma na swiecie :)Ja lubie siebie rozpieszczac i wynagradzac...i sama sie smieje do siebie z tego, ze nigdy nikt dla mnie nie byl takim priorytetem jak Marianka...zaczynam rozumiec to co to znaczy, ze matki sobie odejma z ust, zeby ich dziecko nie bylo glodne...Zadziwiajace...bo uwazam siebie za dosc egoistyczna osobe...moze predzej taka ze zdrowym egoizmem i dbajaca o swoje potrzeby...a tymczasem zaczynam patrzec na rozne sprawy zupelnie inaczej. Fajne uczucie.
Genshirin, KammaMarra, Alisa, AsiaPoli, sylvuś, Gaduaaa lubią tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Skrzat szkoda że nie mieszkasz w Łodzi już bym się do Ciebie wybierała na kawę i pazurki.
Kama dasz radę. Przykro mi że nie zalatwisz badań.
Genshirin ciekawe która z nas pierwsza nie wytrzyma i zrobi test
Ja już chyba coś sobie wmawiam ale wydaje mi się że znowu wszystko co zjem mi się odbija i że znowu często chodzę sikuMichałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Koteczka82 wrote:Skrzat szkoda że nie mieszkasz w Łodzi już bym się do Ciebie wybierała na kawę i pazurki.
Ja już chyba coś sobie wmawiam ale wydaje mi się że znowu wszystko co zjem mi się odbija i że znowu często chodzę siku
No złośliwość rzeczy martwych jak to mówią05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Koteczka82 wrote:Skrzat szkoda że nie mieszkasz w Łodzi już bym się do Ciebie wybierała na kawę i pazurki.
Ja już chyba coś sobie wmawiam ale wydaje mi się że znowu wszystko co zjem mi się odbija i że znowu często chodzę siku
Mam to samo, też mi się wydaje, że sobie wmawiam, że non stop chodzę do toalety i węch mi się wyostrzył -
nick nieaktualnyNiebieskaa wrote:Wczoraj zamowilismy wozek...i wiecie co... chyba nigdy nie mialam tylu prezentow i takiego zamieszania dla kogos kogo nawet nie ma na swiecie :)Ja lubie siebie rozpieszczac i wynagradzac...i sama sie smieje do siebie z tego, ze nigdy nikt dla mnie nie byl takim priorytetem jak Marianka...zaczynam rozumiec to co to znaczy, ze matki sobie odejma z ust, zeby ich dziecko nie bylo glodne...Zadziwiajace...bo uwazam siebie za dosc egoistyczna osobe...moze predzej taka ze zdrowym egoizmem i dbajaca o swoje potrzeby...a tymczasem zaczynam patrzec na rozne sprawy zupelnie inaczej. Fajne uczucie.
Haha, pamiętam, kiedyś pisałaś, że Twoje pasje są dla Ciebie ważne, że nie zamierzasz z siebie rezygnować i tak dalej, a ja wtedy napisałam, że po porodzie Ci się zmieni, że najważniejsze będzie dziecko. Zdrowi egoizm wróci, ale po jakimś czasie i pewnie słabszy.
Sarenka... mało przypomina mi sarenkę, ale jest piękna! -
prawda Elaria:D ale powiem Ci, ze juz poronienia daly mi mocno do myslenia i oberwalam po nosie...bo nagle wyrwalam sie ze swojego naiwnego myslenia ze wszystko bedzie tak jak sobie zaplanowalam...studia...wyjazd do No, praca w zawodzie...itd. itp. I tu nagle klops...pisalam tez o tym kiedy rozmawialysmy o "plusach" poronienia..Mysle, ze dzieki poronieniom doceniam te ciazowe chwile sto razy bardziej:) Och nie musi mi chwilowo ten zdrowy egoizm wracac, bo tak jak jest...jest pieknie:)
KammaMarra, Mamaokruszka lubią tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Niebieskaa wrote:Wczoraj zamowilismy wozek...i wiecie co... chyba nigdy nie mialam tylu prezentow i takiego zamieszania dla kogos kogo nawet nie ma na swiecie :)Ja lubie siebie rozpieszczac i wynagradzac...i sama sie smieje do siebie z tego, ze nigdy nikt dla mnie nie byl takim priorytetem jak Marianka...zaczynam rozumiec to co to znaczy, ze matki sobie odejma z ust, zeby ich dziecko nie bylo glodne...Zadziwiajace...bo uwazam siebie za dosc egoistyczna osobe...moze predzej taka ze zdrowym egoizmem i dbajaca o swoje potrzeby...a tymczasem zaczynam patrzec na rozne sprawy zupelnie inaczej. Fajne uczucie.
A jaki wózeczek jeśli mogę spytać? -
Genshirin wrote:Mam to samo, też mi się wydaje, że sobie wmawiam, że non stop chodzę do toalety i węch mi się wyostrzył
Mój termin @ to teoretycznie 8-9.12 zastanawiam się czy nie testować w Mikołajki ale byłby idealny prezent. Myślicie że już będzie coś widać jeśli jest?Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Koteczka82 wrote:Mam nadzieję że to jednak będzie prawda czego obu nam życzę.
Mój termin @ to teoretycznie 8-9.12 zastanawiam się czy nie testować w Mikołajki ale byłby idealny prezent. Myślicie że już będzie coś widać jeśli jest?
Mi termin @ wypada około 10.12i mam zamiar sprawdzać 6.12
-
Była owulacja dziewczyny !!!!!
Endo piękne
Dzialismy od czwartu do wtorki
A wg niej owulacja była z niedzieli na podzniedizalek
Uffff tak się cieszę ze pękłKoteczka82, AsiaPoli, Mamaokruszka, roma, Pysia87, kiti, sy__la, Asia87, promyczek 39, Natikka123, Elmo13, Gaduaaa, M@linka lubią tę wiadomość
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
KammaMarra wrote:Była owulacja dziewczyny !!!!!
Endo piękne
Uffff tak się cieszę ze pękł
Gratulacjetrzymam &&& za pozytywny test w najbliższych dniach
Pysia87 lubi tę wiadomość
-
KammaMarra wrote:Była owulacja dziewczyny !!!!!
Endo piękne
Uffff tak się cieszę ze pękł
Trzymam kciuki żeby się udało&&&&&&&&&&&&&Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
nick nieaktualny
-
sy__la wrote:Roma, ahhh.. Ty to masz teraz przeboje. Może ta wieść sprawi, że w magicznym Grudniu dowiesz się o czymś najwspanialszym na świecie - może okaże się, że jesteś w ZDROWEJ ciąży, nie obarczonej złym kariotypem!! Tego Ci życzę Kochana :* może Twój synek miał jakiś sen i zinterpretował to jako jawa25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Elaria wrote:roma, przykre to, że synek puścił taka informację w obieg. Ja też starałam się utrzymać tajemnicę, ale się nie udało. Chyba jeszcze rozmowa z synkiem cię czeka.
muszę z Nim porozmawiać, nie wiem czy nie do końca zrozumiał ostatnią rozmowę, czy, jak to dziecko, wymyślił sobie po prostu.
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
roma wrote:Dziękuję kochana, chciałabym żeby kiedyś to marzenie się spełniło. Póki co, dałam sobie czas. Nie obserwuję się, nie liczę dc , nawet nie wiem w którym jestem. Potrzebuję to wszystko jeszcze raz przerobić w głowie i póki co odpuszczam.
Bo jeśli odpuszczasz tą ostatnią wersję, to jest duże prawdopodobieństwo pozytywnego zaskoczeniaMarysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]