Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Historii ciąg dalszy:
Ponieważ mój syn chodzi do przedszkola przyzakładowego, z wieloma rodzicami się znam. I właśnie był u mnie tatuś jednego z kolegów mojego dziecka. Dyskretnie powiedział mi na ucho, że jego syn wczoraj przyniósł do domu newsa: mój syn ponoć powiedział, że jego mama ma w brzuszku dzidziusia. Tłumaczę, że mieliśmy ostatnio rozmowę, że musiało mu się coś pomieszać... Chyba nie uwierzył. Teraz pewnie po zakładzie pójdzie "radosna nowina". Szkoda, że nie prawdziwa. Choooyowa sytuacja...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2016, 10:54
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Ikarku, tulę Cię. Ja miałam termin na 5 grudnia.25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Ania dobrze to ujelas aż się wzruszylam.
Roma współczuję i trzymam kciuki żeby już za chwilę testy były pozytywne.
Ikarku przytulam mocno.
Dzięki za kciuki Mamookruszka jeszcze trochę poczekam z testem.
Genshirin gratuluję kluczy to super uczuciekiedy testujesz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2016, 11:15
roma lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Gadulko wielkie gratulacje,ja z Olivka i w ostatniej ciazy przelozylam wizyty u fryzjera z pierwszego trymestru,na drugi,zreszta moj fryzjer powiedzial ze i tak by mnie nie pofarbowal wiedzac,to nie chodzi tyle o kontakt ze skora tylko o opary z amoniaku ktore wdychamy siedzac z farba same ,albo nawet bedac u fryzjera i wdychajac przez dluzszy czas od innych,takie jest jego zdanie,a ja mu ufam juz od 10lat,ale kazdy robi jak uwaza.Fajnie ze macie mozliwosc sprawdzenia czy owulka byla,ja w tej zakichanej Anglii niemam takich luksusow;) polski gin zadrogi zreszta jest tylko dwa razy w miesiacu,i trzeba z duzym wyprzedzeniam sie rejestrowac.I tak sie ciesze ze udalo sie trafic w ub.tyg i mogl zobaczyc ze jajeczka sie szykuja,ale jak bedzie to zobaczymy,narazie wszystko wskazuje na to ze to sie dzieje teraz ,wiec pracujemy
.tak bym chciala miec taki prezent na swieta .Wierze ze ten grudzien bedzie dobry i magiczny dla nas wszystkich,trzymam kciuki,powodzenia.aha Gadulko przy zagniezdzaniu pierwszy ,drugi tydzien ma prawo cos tam bolec i ciagnac,moze byc nawet lekkie plamienie,chcialabym powiedziec nie martw sie tym,no ale juz teraz pewnie bedziesz wciaz myslala i interpretowala jakzy maly bol,ciagniecie,klucie,Jua tak mamy,gratulacje jeszcze raz
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGaduaa Gratuluje kochana z całego serca :*:*:*:*:*:*:*:*:*.
Kochane choć żadko co tu zaglądam staram się choć was czytać co , u każdej słychać :*:*:*:*:*:*:* , ja chora jestem , małe moje też chore , byłam u dentysty zrobila mi zęba i wygladam jak człowiek. W następna Środę idę na test obciążenia glukozą nie wiem jak ja to przeżyje , przy nich trzeba od razu to wypić , malutka szału dostanie . Jeszcze standard do zrobienia morfologia krwi i mocz tym razem w innej aptece kupię ostatnio , jak kupiłam pojemniczek na mocz w takiej znanej mi aptece , często tam kupuję to cały mocz mi się do torebki wylał
. A co u nas a u nas wszystko dobrze , rośniemy , malutka cały czas się rusza wizyta 10.12 patrzeć jak zleci i Święta.
-
Ps. Ja farbowalam klaki pytalam i fryzjerji chyba z 8 razy
miala farby nawet ktore bie smierdzialy
U mnie z moczu nic nie wyszlo czyli pecherz ok !
Za tydzien zapytam o czystosc pochwy bo w karcie jest na to rubryka!
Dzis robulam wyniki w tym glukoza!!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2016, 11:56
-
KammaMarra wrote:Mozna farbowac pytalam gina jak bylam poprzedno w iazy9
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2016, 12:23
Antoś IVF,Julisia natural
-
MonaLiza wrote:Hej. Troche mnie przestraszylas to co napisalas o tym wylewie. Wprawdze mi hematolog powiedzial, ze moje dwie mutacje nie sa podstawa do podawania heparyny. Ale liczylam, ze bede brala heparyne od ginekologa w ciazy. Wszystko mam nadzieje sie wyjasni 6 grudnia u genetyka i ginekologa z kliniki.Antoś IVF,Julisia natural
-
Gaduaaa, gratulacje
niech ta ciąża rozwija się prawidłowo!!
Roma, ahhh.. Ty to masz teraz przeboje. Może ta wieść sprawi, że w magicznym Grudniu dowiesz się o czymś najwspanialszym na świecie - może okaże się, że jesteś w ZDROWEJ ciąży, nie obarczonej złym kariotypem!! Tego Ci życzę Kochana :* może Twój synek miał jakiś sen i zinterpretował to jako jawa
Ikarku, Ojojojowuję Cię i tulę mocno. Niech i dla Ciebie ten Grudzień będzie wyjątkowy
Jacqu, ja w przeziębienie kolejny raz bym już nie ryzykowała. Ale są takie kobiety co po zajściu w ciążę się przeziębiły i dzieci urodziły się zdrowe. Wszystko zależy od organizmu, każdy indywidualnie przechodzi infekcjeWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2016, 12:31
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Jagna 75 wrote:Ja byłam wczoraj robic odrosty,myślę że moje pasemka nie zaszkodzą,farbę i tak nie nakłada się od skóry.Bardziej obawiam się paznokcie robić ale mnóstwo dziewczyn robi..myślę że teraz te farby już w miarę bezpieczne robią i tak nie szkodzą jak kiedys
Ja pytałam swoją gin o paznokcie i powiedziała, że można -
Genshirin wrote:Ja pytałam swoją gin o paznokcie i powiedziała, że można
to jak można to zapraszam do siebie na pazurki:D jak z Wwy jesteście to przy kawie zrobie Wam za freeNiebieskaa, M@linka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oto sarenka, ktora jest dla Marianki z okazji drugiego badania polowkowego. Pani w Polsce juz uszyla i sarenka leci do mnie:D nie wiem czy to ktoras z Was czy z kwietniowek skomentowala, ze te maskotki wygladaja jak z horroru haha (nie no..was nie zameczam linkami z gadzetami dla dzieci, wiec pewnie bylo to na kwietniowkach)..ale sarenka skradla moje serce od pierwszego wejrzenia:D do mnie leci ta wieksza.
Szczęśliwa Mamusia, promyczek 39, M@linka lubią tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Niebieskaa wrote:Oto sarenka, ktora jest dla Marianki z okazji drugiego badania polowkowego. Pani w Polsce juz uszyla i sarenka leci do mnie:D nie wiem czy to ktoras z Was czy z kwietniowek skomentowala, ze te maskotki wygladaja jak z horroru haha (nie no..was nie zameczam linkami z gadzetami dla dzieci, wiec pewnie bylo to na kwietniowkach)..ale sarenka skradla moje serce od pierwszego wejrzenia:D do mnie leci ta wieksza.
Jak dla mnie cudo...Niebieskaa lubi tę wiadomość
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj....