Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
czarnulka24 wrote:annak, Jagna 75
no właśnie ja miałam tak że fatalnie się czułam ogólnie zmęczona , jakby coś siadało na żołądku, z rana jak wstawałam to w ogóle smaka nie miałam to jadłam jakby na siłę, senna , czasami ból piersi,no i bóle w podbrzuszu czasami mdłości ale raczej rzadko .. skurcze dłoni nio.. ale od 2 dni jakby ucichło ??piersi bolą tylko przy doktyku .. czy to nie za szybko aby ustały objawy ???myślicie że to normalne ?czarnulka24 lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Jacqueline wrote:Jagna, Annak - tak czytałam co u Romy wyszło więc skoro u nas kariotypy ok to problemem raczej nie jest płeć, bo to by w końcu w genetyce wyszło chyba, co nie?
Annak - przeczytałaś moją wiadomość na priv?
U mnie biorąc pod uwagę długość ostatniego cyklu małpiszon powinien być 21 grudnia, a tak normalne cykle to maksymalnie 24/25 grudniaCiekawe czy się zjawi...
Antoś IVF,Julisia natural
-
Jagna 75 wrote:Mozliwe ze to chwilowe,mnie na początku bardziej bolsly cycki potem jakby opadly,obrzek mniejszy ale po tygodniu znów zaczely swirowac tyle ze rano mniej je czuje a popoludniu juz dają odczuc swą obecnosc.Nie ma co sie przejmowac ze raz objawy są a raz ich nie ma,hormony szaleją wiec i wszystko bedzie nie tak jak powinno,wazne by maluch dobrze sie miał
aha rozumiem no z dzidzią chyba ok usg miałam w tamten piątek niby wszystko ok następne będę miała 27 grudnia .
Jagna a to jest twoja która ciążą ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2016, 13:24
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Jagna 75 wrote:Druga,pierwsza z poronieniem byla
trzymam kciuki oby teraz było wszystko dobrze
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Miałam wam rano napisać że nie rezygnujemy z mężem z przytulanek a tu lipa i będzie pewnie przymusowa przerwa bo porannej porcji tak mnie wszystko swędzi na dole, że chyba będę musiała iść do lekarza po coś dowcipnego
ciekawe co tym razem się do mnie przyczepilo bo dopiero skończyłam leki wrr.... chyba że mam uczulenie na Iladian wyrownujacy ph.
I nici z mikołajkowego wieczór.
A tak chciałam wykorzystać na przytulanki czas jak jestem w domu.
Wyszłam z założenia że dopóki nie mam @ ani dwóch kresek na teście to trzeba działać ile się da.Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Mamaokruszka wrote:Antykoagulant tocznia ujemny!
dzisiaj świętujemy
Życzę żeby świętowanie było owocne!!!!KammaMarra lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Mamookruszka - super wieści
Mamaokruszka lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
A ja żem trochę zła na chłopa...
To sobie skubany wyliczył, że coś mi się za często chce ostatnio no i wydedukował, że dziś to już płodne pewnie mam.
I dowiedziałam się, że w sumie nie boi się ciąży jako takiej, tylko, że nawet jakby dobrze było to pewnie nie chciałabym się z domu ruszyć, a on będzie pracował, to kto pojedzie wybrać płytki, panele, itp. itd.
No i żem trochę zła
Koniecznie muszę coś pomalować
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Jacqueline wrote:A ja żem trochę zła na chłopa...
To sobie skubany wyliczył, że coś mi się za często chce ostatnio no i wydedukował, że dziś to już płodne pewnie mam.
I dowiedziałam się, że w sumie nie boi się ciąży jako takiej, tylko, że nawet jakby dobrze było to pewnie nie chciałabym się z domu ruszyć, a on będzie pracował, to kto pojedzie wybrać płytki, panele, itp. itd.
No i żem trochę zła
Koniecznie muszę coś pomalować
Mysle ze brzuszek nie przeszkadza w wyborze plytek czy paneli,jeszcze taki duzy nie bedzie co by cien rzucał na koloryAntoś IVF,Julisia natural
-
Dziewczyny które biorą/brały clexane w ciąży - przed porodem macie to odstawić na czas porodu? I jak rozpakowywałyście się lub będziecie się rozpakowywać sn czy cc?
Ja dziś po wizycie u hematologa mam mentlik - dotychcczas nie brałam pod uwagę rozwiązania innego niż sn. Ale hematolog powiedział mi, że bezpieczniej byłoby wypakować się przez cc, bo jak zacznę rodzić sn a bede na heparynie i zajdzie potrzeba nagła znieczulenia i cięcia to mogą być problemy z krwotokami.
-
Ciekawe M@linko, musze o to zapytac Jerzakowej..co z porodem! a mi wlasnie obilo sie o uszy ze przy clexane zalecany jest porod naturalny..ale informacje od lekarza bede miec dopiero pod koniec grudnia.
Zapytama o to i J. i gina z medfeminy.M@linka lubi tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
M@linka, wszyscy lekarze z którymi rozmawiałam mówili, że o ile nie ma innych wskazań do CC to sama trombofilia nie tylko nie jest wskazaniem, ale nawet jest przeciwwskazaniem. Wielu lekarzy mówi o tym, że poród SN jest lepszy przy trombofilii bo operacja zwiększa ryzyko zakrzepicy. Pogadaj z ginekologiem, niech on się wypowie. Chociaż na logikę to przy dawkach heparyny, które stosuje się przy trombofilii to nawet nagła operacja w kilka godzin jej podaniu nie powinna skończyć się krwotokiem bo ten lek nie ma aż takiego działania.
M@linka lubi tę wiadomość
-
Koteczko, Gadułko, Jagusiu, Jacqu, dziękuję
Ulżyło mi trochę. Kolejna rzecz wykluczona. Plamienie mi się rozkręca. Nie mam jakoś większych nadziei w tym cyklu.
Gaduaaa lubi tę wiadomość