Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Jacqueline wrote:Wkuuurzona żem na męża dalej
Wieczorem było, sam się dobierał,ale przerywane. No tylko żeby się nie zdziwił na koniec roku czasem...
Nie ma całkiem świadomości o tym ile plemniki żyją czy coś...
Życzę i trzymam &&& żeby się zdziwił na koniec roku -
Mi hematolog powiedzial ze jak będę brać clexane do porodu to jakby się coś działo nieprzewidywanego i trzeba by bylo robić szybko cięcie to w takiej sytuacji jest wieksze ryzyko krwotoku do rdzenia i jego uszkodzenie co może skutkować moim kalectwem i dlatego powiedzial chyba ze lepiej byloby rozwiązać ciaze cc bo wtedy wiedzialabym kiedy odstawić clexane i bylaby możliwość zachowanie bezpiecznego odstępu pomiędzy ostatnia dawka heparyny a zzo.
Kurczę no...balam sie do niedawna przedwczesnego porodu (teraz juz jak maluch osiągnął 30 tc nie spedza mi to snu), obecnie boje sie wewnatrzmacicznego obumarcia plodu np. na skutek zawalu lozyska i myślałam ze na tym koniec strachów związanych z ciaza a teraz doszła kwestia porodu...boje się samych możliwych komplikacji a tu jeszcze wychodzi niejasność z clexane..
Nasza Martynka miała chyba naglą cesarkę a ona też brala clexane...
Gadałam ze znajomą ktora miała planowane cc to ona musiała miec miedzy clexane a zzo 6-8h odstępu
No cóż..nie na ryzyka nie ma zabawy...
PS. Ordynator szpitala w ktorym chcemy rodzic to wogole powiedzial ze clexane odstawić miesiąc przed!!! Mój gin się z tym nie zgadza
Ps
-
Genshirin wrote:Gratulacje, że podejście męża pozytywneMichałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
M@linka wrote:Mi hematolog powiedzial ze jak będę brać clexane do porodu to jakby się coś działo nieprzewidywanego i trzeba by bylo robić szybko cięcie to w takiej sytuacji jest wieksze ryzyko krwotoku do rdzenia i jego uszkodzenie co może skutkować moim kalectwem i dlatego powiedzial chyba ze lepiej byloby rozwiązać ciaze cc bo wtedy wiedzialabym kiedy odstawić clexane i bylaby możliwość zachowanie bezpiecznego odstępu pomiędzy ostatnia dawka heparyny a zzo.
Kurczę no...balam sie do niedawna przedwczesnego porodu (teraz juz jak maluch osiągnął 30 tc nie spedza mi to snu), obecnie boje sie wewnatrzmacicznego obumarcia plodu np. na skutek zawalu lozyska i myślałam ze na tym koniec strachów związanych z ciaza a teraz doszła kwestia porodu...boje się samych możliwych komplikacji a tu jeszcze wychodzi niejasność z clexane..
Nasza Martynka miała chyba naglą cesarkę a ona też brala clexane...
Gadałam ze znajomą ktora miała planowane cc to ona musiała miec miedzy clexane a zzo 6-8h odstępu
No cóż..nie na ryzyka nie ma zabawy...
PS. Ordynator szpitala w ktorym chcemy rodzic to wogole powiedzial ze clexane odstawić miesiąc przed!!! Mój gin się z tym nie zgadza
Ps
To jest właśnie to co lekarz to opinia a my pacjentki nie wiemy co mamy myślećM@linka lubi tę wiadomość
-
M@linko, dobry pomysł żebyś napisała na privie do Martynki, ona chyba nawet brała taka dawkę jak Ty.
Do Warszawy jadę 22.12 i dam znac M@linko na privie co mi powiedziała dr J., ciekawe czy gin z medfeminy bedzie miał takie samo zdanie.
Sy_la, wspaniale wieści! To nie przypadek, ze Ty, annak i ja czekamy na dziewuchy, to w końcu sa waleczne stworzenia:)
A jakie imię ma Twoja córa ?M@linka, sy__la lubią tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Słyszałyście news dnia, że Lewandowska w ciąży?
Ja pierd.......... I jeszcze ta redaktorka pierdzieli w tv, że to najwyższy czas, bo już 3 lata po ślubie.
Ja też jestem 3 lata po ślubie i ch... I nienawidzę takich komentarzy.
Mam wisielczy humor, wszystkich najchętniej bym pogryzła, tym bardziej, że boli mnie mocno już brzuch na okres.
To wszystko jest cholernie niesprawiedliwe, tyle latania po lekarzach, pielęgniarkach i aptekach, tyle starań, tyle kasy i DUPA. -
Skrzacie, nawet moj maz rano mowi do mnie (on mi prędzej mowi co słychać w polityce albo kosmosie): Lewandowska w ciąży! Uśmiałam sie bo co to niby za nius, jak powiedział Lewandowska to byłam pewna ze pewnie rozwód i o tym rozpisują sie media. Ja to uciesze sie z newsa: Skrzat w ciąży, a nie tam jakaś Lewandowska:)
Ikarzyca, skrzat1988 lubią tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Genshirin wrote:Skrzaciku Ojojam i bardzo mocno przytulam
Dzięki Kochana, a Ty kiedy testujesz?
Kamma Ty też jakoś teraz robisz test, prawda?
Niebieska to nie będzie news, tylko cud;) Obiecuję, że jak kiedyś w ogóle uda mi się zajść w ciążę to zgłoszę się z tym do Watykanu!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2016, 08:43
Niebieskaa lubi tę wiadomość
-
skrzat1988 wrote:Dzięki Kochana, a Ty kiedy testujesz?
Niebieska to nie będzie news, tylko cud;) Obiecuję, że jak kiedyś w ogóle uda mi się zajść w ciążę to zgłoszę się z tym do Watykanu!
Ja w sobotę(10.12) wg ovu mam spodziewaną @ dokładnie 14 dpo i w tedy sprawdzę czy szczęście się do mnie uśmiechnęło -
promyczek 39 wrote:Skrzacik.słyszalam tego newsa o Lewandowskiej..smutno mi bo ja w tym miesiacu nie bede
czuję sie tak bardzo okresowo bo brzuch mnie męczy ,a mam dostac w niedzielę.do tego siklam i mam biel
Ja mam w sobotę a sikałam wczoraj i też bielJednak trzymam &&& żebyśmy zamiast @ zobaczyły dwie krechy
-
Genshirin wrote:Trzymam &&& najmocniej jak umiem. A ja proszę o &&& za moje sobotnie testowanie
mocniej zacisnąć nie mogę bo palce polamię
&&&&
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
skrzat1988 wrote:Dzięki Kochana, a Ty kiedy testujesz?
Niebieska to nie będzie news, tylko cud;) Obiecuję, że jak kiedyś w ogóle uda mi się zajść w ciążę to zgłoszę się z tym do Watykanu!
Ja nie sikam. Dzisiaj 26dc 8-9 dzien po owu. Do niedzieli biore dupka.
No i zobaczr jak go skoncze czy sobie przyjdzie czy tez nie. Stresuje mnie sikanie wiec odpuszczam05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
A u mnie po tym lyzeczkowaniu wszystko posralo sie...w tamtym cyklu plamilam 4dni przed miesiaczka a w tym to samo..od niedz plamienia a okresu nie ma!jestem wku..ona!bo teraz jak liczyc dni cylku!i co.to moze znaczyc skoro mam wysoki progesteron w 21dc...a ja juz chcialam od tego cyklu strac sie...Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
CORCIA 06.09.17r.