Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Skrzacie powodzenia jutro, bądź dzielna. Zdasz relacje jak było? Może ją też to powinnam zrobić?
Też mam imię wybrane dla dziewczynki ale raczej się nie przyda. Za to w nowym roku weźmiemy drugiego kota- takie zastępstwo za dzieci..Evita
4 straty
immunologia+ nieprawidłowy kariotyp
-
Evita wrote:Skrzacie powodzenia jutro, bądź dzielna. Zdasz relacje jak było? Może ją też to powinnam zrobić?
Też mam imię wybrane dla dziewczynki ale raczej się nie przyda. Za to w nowym roku weźmiemy drugiego kota- takie zastępstwo za dzieci..
Evitka ale może nie wszystko jeszcze stracone? -
No bez jaj, Evita! Twoj organizm musi dac szanse temu mrl co tak pieknie wzroslo. A ciekawi mnie jeszcze co mowi na to Twoj slynny lekarz? Bo Jerzak powiedziala mi, ze skoro zaszlam w ciaze dwa razy to znaczy, ze jestesmy plodni i doczekamy sie dziecka. Ona nawet nie byla zainteresowana badaniem nasienia mojego m. bo stwierdzila, ze skoro byla ciaza to z nasieniem jest ok. Ja oczywiscie wszedzie dopatrywalam sie problemow i moj maz robil standardowe badanie nasienia dwa razy plus morfologie.
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Evita wrote:Dzięki Ikarku
Wiesz co, ja próbowałam nie mierzyć, nie przejmować się, ale po naszych przejściach to się po prostu nie da. Zresztą ja akurat muszę wiedzieć kiedy mam owulkę bo mam tak krótkie cykle i tak wczesną owulację, że nie mogę się 'wyluzować' i czekać aż spontanicznie zachce mi się seksu bo mogę te dni po prostu przegapić.. Także rady o nieliczeniu i niemierzeniu mnie dobijają... Zwłaszcza jak dają je osoby które nie przeżyły poronień i nie starały się o dziecko w ogóle tylko udało się za pierwszym strzałem - a sporo takich osób znam.
Ja już też sobie nie potrafię powtarzać że nowy cykl to nowe nadzieje - bo przestałam w to wierzyć. Nie wiem jak sobie zorganizować życie, dać już sobie spokój i zająć się czym innym czy brnąć w to w nieskończoność. Boję się że zmarnuję życie na poszukiwaniu tego co nie jest mi dane, i że będę sobie pluć w brodę za jakieś 10 lat..Evita lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Hej kochane byłam dziś na usg moje dzieciątko znów umarło dokładnie 10 tydz jak ostatnio. Masakra brak mi sił już .. chyba się poddaje nic mi pewnie nie pomoże27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:Hej kochane byłam dziś na usg moje dzieciątko znów umarło dokładnie 10 tydz jak ostatnio. Masakra brak mi sił już .. chyba się poddaje nic mi pewnie nie pomoże
O nieeedwa razy czytałam Twój post bo nie wierzę własnym oczom... Tak mi przykro
-
czarnulka24 wrote:Hej kochane byłam dziś na usg moje dzieciątko znów umarło dokładnie 10 tydz jak ostatnio. Masakra brak mi sił już .. chyba się poddaje nic mi pewnie nie pomoże
Czarnulko,
Już tyle razy przeżywałyśmy tutaj podobne sytuacje, tyle razy pisałyśmy sobie, jak jest nam przykro, a kiedy to dzieje się po raz kolejny, to wciąż brak słów...
Tak bardzo Ci współczuję. Ogromnie, ogromnie mi smutno, że znowu musisz przeżywać ten dramat.
Wiem, że dzisiaj Twoje myśli są gdzie indziej i nic nie jest w stanie zakopać tego smutku, ale zrobimy wszystko, aby Ci pomóc nie poddać się. W Twojej historii tak wiele się powtarza, że aż trudno uwierzyć, że to przypadek. A z nie-przypadkiem łatwiej walczyć.
Pamiętaj, że masz tutaj nas i pisz w każdej chwili, gdy będziesz tego potrzebować.
Bądź dla siebie dobra.
Bardzo mi przykro... -
Po prostu nie wierzę w to co czytam
Czemu to się dzieje, kolejny raz
Zawsze będziesz miała nas, zawsze będziesz mogła do nas napisać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2016, 18:56
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Jakie to życie jest w chuj nie sprawiedliwe...
Czarnulko, tak bardzo mi przykro. Życzę Ci dużo siły.25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy