Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhttps://naforum.zapodaj.net/thumbs/935b91302000.gif
Niech Nowy Rok przyniesie Wam
miłość, radość i pomyślności wiele
oraz spełnienie najskrytszych marzeń.
A gdy wszystkie już się spełnią,
niech Was obdarzy nowymi,
bo to marzenia są solą życia.
Niech dorzuci jeszcze
wiele sukcesów, realizacji zawodowych planów
oraz zdrowia na wszystkie dni
i zatroszczy się o zawsze zdrowie :*:*:* .
Szczęśliwego Nowego 2017 Roku!!!! kochane :*:*:*:*:*.Genshirin, Gaduaaa, Evita, sylvuś lubią tę wiadomość
-
Nasze zdrowie laseczki! Niech ten 2017 rok, którego za chwilę przywitamy będzie dla nas łaskawy! Zdrówko!
Genshirin, Gaduaaa, promyczek 39, Alisa, Evita, sylvuś lubią tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
To i ja sie dołączę do zyczen noworocznych! Niech ten Nowy 2017 Rok obfituje tylko i wyłącznie w radosc, szczescie oraz spelnienie marzen o Dzidziolku
Genshirin, Gaduaaa, promyczek 39, Evita lubią tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Oj, chyba jestem pijana
Magdzia88, promyczek 39, Natikka123, Kadabra lubią tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Wszystkiego najlepszego w nowym roku, oby ten rok był lepszy od poprzedniego i żeby spełniło się nam nasze największe Marzenie.
Genshirin, Gaduaaa, promyczek 39, Evita, Dooti lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Kochane życzę Wam wszystkiego co najlepsze. Całe forum skupia się na dążeniu do jednego celu...
Zdrowych ciąż i szczęśliwych narodzin dzieciaczkow życzę każdej z WasGenshirin, Gaduaaa, promyczek 39, Yoselyn82, Evita lubią tę wiadomość
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
nick nieaktualnyWitam się bezsennie w Nowym Roku. Ponoć, jaki Nowy Rok, taki cały rok.
Jestem głodna i nie mogę sobie znaleźć miejsca w łóżku.
Żeby już choć 7 była. To wzruszające zobaczyć Wasze posty i życzenia ze środka sylestrowej nocy. To znaczy, że o sobie myślimy, że mamy więź. Zaraz się popłaczę. Pozdrawiam Was mega gorąco!Dorola31, Niebieskaa, Gaduaaa, promyczek 39, Yoselyn82, Evita, sy__la lubią tę wiadomość
-
I ja się witam o poranku
Faktycznie przez całą noc dziewczyny na posterunku - posty o północy, o pierwszej w nocy, o drugiej, trzeciej, czwartej... A teraz i o piątej nawet
Elaria powstrzymaj łzy w Nowy Rok - niech w 2017 towarzyszy Ci tylko uśmiechpromyczek 39 lubi tę wiadomość
Kochać Cię było łatwo, zapomnieć niemożliwe...
Mateuszek 26tc [*]
Maleństwo 6/9tc [*]
Michaś moja miłość -
A my mieliśmy planszowkowego sylwestra i było super, bo byłam trzeźwa i przytomna przy rozgrywkach. I po raz 1. zachwyciłam sie fajerwerkami i dokładnie mogłam je zaobserwować haha dotychczas stan umysłu nie pozwalał na rejestrowanie tych widoków. Czekam na Wasze relacje sylwestrowe.
promyczek 39, Evita lubią tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Najlepszego Dziewuszki:*:*:* Niech rok 2017 obfituje tylko w łzy szczescia:)
I bobaski niech się rodzą zdrowe ,albo zaczna kielkowac w brzuszkach:***
A ja weszlam w Nowy rok chora ,mam nadzieje ze tak nie bedzie caly rok,wczoraj tak sie zle czulam ,ze ledwo doczekałąm polnocy i zaraz sie kladalam do lozkaYoselyn82, Evita, sylvuś lubią tę wiadomość
2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
Witam sie i ja,Wspaniale Zyczenia dziewczyny,niech zatem sie spelnią
Jak milo wstac rano i wiedziec ze watek zyje,zyl przez prawie calą noc..Mam nadzieje ze kazda bawila sie w miare wesolo i udanie.Fajnie ze Kamma sie odezwalaYoselyn82, Magdzia88 lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Hej, Dziewczyny,
Ale miałam dziwny początek tego roku. Z drugiej strony, co się dziwić. Ten rok z założenia ma być u mnie trochę inny i nietypowy, więc czemu by go tak nie zacząć
Pierwotnie poszukiwaliśmy sobie z mężem jakiegoś klubu w tym Ga-Pa, żeby pójść na pełnoprawną imprezkę i trochę pobalować (w miarę moich ograniczonych możliwości). Niestety nic nie udało się znaleźć, albo jakieś denne miejscówki, albo niezachęcające lokale. W rezultacie zdecydowaliśmy się pójść na Sylwka hotelowego - 6-daniowe Gala Menu i te sprawy.
Jako, że decyzję podjęliśmy na miejscu, nie byłam jakoś przygotowana ubiorowo. Miałam jedną taką względnie elegancką kiecę, ale totalny brak butów wyjściowych. Uznałam jednak, że w sumie to ja mogę dyktować trendy modowe, a poza tym, jestem w ciąży, więc wszystko mi wolno
No i poszliśmy. Impreza zaczęła się o 19:00 (hmm, jak dla mnie, bardzo wcześnie). Cały czas się zastanawiałam, jak oni rozplanują to menu, żeby trwało odpowiednio długo i żeby zajęło nam czas do północy (a więc 5 godzin). Odpowiedź brzmi: nie rozplanowali. Kolacja zakończyła się ok. 22:30 i wszyscy zaczęli się zmywać. Yyy... Skąd i po co ta półtora godzinna dziura w imprezie?!
Atrakcją wieczoru była kapela. Chyba lokalna. Dwóch panów emerytów: jeden z gitarą, drugi z akordeonem, wykonujących bawarskie przyśpiewki, włączając w to słynne jodłowanie
Muszę powiedzieć, że ten typ folkloru wykracza nieco poza moje granice preferencji muzycznychale jednak miał swój zabawny klimat. Niestety do większości utworów nie dało się tańczyć, poza tym, dancefloor był malutki.
W związku z tym, mój mąż wpadł na pomysł, że w trakcie kolacji wyskoczymy na górę do naszego pokoju hotelowego, żeby potańczyćMamy ze sobą taki mały głośniczek na bluetooth i spore zasoby muzy w telefonie. Tak też zrobiliśmy. Poszliśmy do pokoju, potańczyliśmy (gdyby to ktoś nagrywał w ukrytej kamerze, miałby niezły ubaw). Mój mąż lekko drinknęty, ja ciężarówka - pląsamy we dwójkę w pokoju hotelowym przy rozmemłanym łóżku, hehe...
W przerwie między kolacją a godziną 00:00 również przyszliśmy potańczyć oraz... poczytać książki
O północy zeszliśmy do ogrodu hotelowego na pokaz sztucznych ogni. A potem zrezygnowaliśmy z bufetu i potańcówki (muza wreszcie się zmieniła) i tuż po 1:00 poszliśmy spać.
Było więc zabawnie i inaczej.
Dopełniliśmy naszej tradycji dziwnych sylwestrów za granicą. Kiedyś spędzaliśmy ten dzień w Innsbrucku, poszliśmy do jakiegoś klubu. Ku naszemu zdziwieniu o godz. 23:00 był totalnie pusty (my + może 5 osób na sali mieszczącej chyba kilka tysięcy), o północy... nadal był równie pusty, o 1:00 w nocy pojawiły się pojedyczne osoby, o 2:00 było już sporo towarzystwa, a o 3:00 był masakryczny tłum i impreza właśnie zaczynała się na dobre. Przy czym my byliśmy już tak zmęczeniże czmychnęliśmy do hotelu.
Tak czy owak, śmiesznie, folklorystycznie czy jakkolwiek inaczej, wczorajszego Sylwka spędzaliśmy właściwie w trójkę, dlatego ja zapamiętam go na całe życieEvita, sylvuś, Elaria, MonaLiza lubią tę wiadomość
-
Magda0048 wrote:Jestes kochana powinnas pisac powiesci ;*
Och, dziękuję Ci, Magda, za te słowa rozpieszczające moje serce (i niespełnioną duszę pisarską)
A jak piesek przetrwał noc?
I jak u innych dziewczyn?
Ja tu wczoraj w hotelu widziałam panią skuloną w przejściu podziemnym z psem, który umierał ze strachu z powodu huku fajerwerków
Ale to był smutny obraz. Takiemu pieskowi to się nie wytłumaczy, co się dzieje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2017, 11:10
Magda0048 lubi tę wiadomość
-
Witajcie w Nowym Lepszym Roku Kochane
My z mężem zjedliśmy sobie domowy pasztet mojej produkcji, napilismy się barszczu grzybowego, zjedliśmy piernika (też moje dzieło) i oglądaliśmy filmy w towarzystwie piwka i martini. O północy obejrzeliśmy fajerwerki z 4 piętra i napilismy się ślubnego szampana.
W Krakowie świeci słonkoNiebieskaa, Gaduaaa, Mamaokruszka, sylvuś lubią tę wiadomość
Evita
4 straty
immunologia+ nieprawidłowy kariotyp