Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda0048 wrote:Wiecie co ze ten bromek to mi chyba pomaga bo dzisiaj dostalam takiego sluzu plodnego jakie nir mialam juz od maja ( zajscia w ciaze) :o sama jestem w szoku ale nic mnie nie kluje a zawsze czuje owulacje wiec sama nie wiem czy bedzie czy przez ta prolaktyne nie bedzie a sluz mnie oszukuje.. Matko jakie ja bledy na tym telefonie robie..
Magda0048 lubi tę wiadomość
-
Mamaokruszka wrote:Może bromek zbił prolaktynę do takiego poziomu, że normalna owulka jest możliwa i w tym cyklu się uda? Oby! &&&& za Ciebie!!!!!Magda mama Aniołka 01.08.2016 7/11 tc (*)
-
Koteczka82 wrote:Trzymam za Ciebie kciuki żeby było dobrze. &&&&
Ja stwierdziłam że nie będę testować aż do terminu @ czyli wcześniej niż 10.01 testu nie robię. Dni mi tak szybko lecą że zanim się obejrzę będzie 10. Na razie czuję się normalnie. Poza tym że mam zapalenie krtani i pęcherz mnie pobolewa i musiałam wziąć antybiotykKoteczka82 lubi tę wiadomość
Magda mama Aniołka 01.08.2016 7/11 tc (*) -
OliZet wrote:Witajcie Dziewczyny w Nowym Roku
Mamaokruszka trzymam kciuki ! Bedzie dobrze! Musi być!
Wariuje już, siedzę w pracy i myślę... jutro o 20 mam wizytę u mojej lekarki...
Dziewczyny myślę by z rana ruszyć do laboratorium, zrobic sobie chociaż morfologię i mocz, tak by miec dla niej badania...ostatnie wyniki mam z października sprzed zabiegu...( tsh, mocz, morfologia, hbs, glukoza)
Wg okresu 6 tydz czy jest szansa aby na usg było widoczne serduszko czy jeszcze za wcześnie?
Głowa mi pęka od tego myślenia...OliZet lubi tę wiadomość
-
Magda0048 wrote:To trzymamy za siebie nawzajem ;*** mysle ze to za szybko na zbicie biore go dopiero 11 dni. Ale juz noe smece oby to bylo tak jak mowisz ;*
-
Wiesz ja w tamtym cyklu dostalam plamoen w dniu okresu ltore trwaly 6 dni zanim mi się @ rozkrecila. I w trslcie tych plamien zrobilam bete i od razu prolaktyne zrpbilam bp cos mnie tknelo bo jak bylam w tamtym msc u gina na kontroli po poronieniu tzn minelo 3 msc i chcialam sprawdzic czy wszystko ok. I sie mnie zapytala czy mialam kiedys problemy z prolaktyna a mialam 6 lat temu to kazala mi na zas brac po 0.5 tabletki bo w sumie duzo lekow mi dala by ewentualnie wyeliminowac prawdopodobne przyczyny poronienia. I cos mnie tak tknelo i zrobilam troche w zlym dc i fakt ze bylam nie wyspana ale wynik to 926 przy normie do 496. Od razu zwiekszylam dawke do 1 tabletki.
Dziewczyny sorki za te literowki ale hak szybko na tel pisze to mi tak wychodziWiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2017, 19:41
Magda mama Aniołka 01.08.2016 7/11 tc (*) -
U mnie 2017 rok zaczął się od kłótni z mężem. No nie wytrzymałam i musiałam się z dziadem pokłócić, potem pobeczeć a na końcu pogodzić. A teraz leżę grzecznie zapakowana w koc. Ok 17 przyszła @, pierwsza po stracie. Równo 30 dni po zabiegu...Zaczynam nowy rok, nowy cykl...Nasz cud ANTOŚ
24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
Dooti wrote:U mnie 2017 rok zaczął się od kłótni z mężem. No nie wytrzymałam i musiałam się z dziadem pokłócić, potem pobeczeć a na końcu pogodzić. A teraz leżę grzecznie zapakowana w koc. Ok 17 przyszła @, pierwsza po stracie. Równo 30 dni po zabiegu...Zaczynam nowy rok, nowy cykl...
Dooti lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Dopiero teraz zobaczyłam że zjadlo mi kawałek postu. Mimo chorobska poszliśmy z mężem na Sylwestra do klubu pierwszy raz od ośmiu lat więc nie mogłam przepuścić okazji. Stwierdziłam że raz się żyje i jak ma być to będzie i już.
Madziu dziękuję za kciuki.Niebieskaa, Magda0048 lubią tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
czarnulka24 wrote:Hej dziewczyny czym się różni ana 2 od ana 3 ?
czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Haana wrote:Ana1 ogólnie pokazuje obecność przeciwciał, czy one w ogóle występują. Ana2 to miano i typ świecenia przeciwciał. Ana3 wykazuje już konkretny rodzaj przeciwciał, który wskazuje na konkretną chorobę autoimmunologiczną.27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
nick nieaktualny
-
Powinnaś mieć podane jeszcze miano np. 1:100. Nie wiem jak w laboratorium badali. Skonsultuj wyniki u lekarza, pomocny reumatolog. Zbierze wywiad, coś ustalicie.
czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Magda0048 wrote:Wiesz ja w tamtym cyklu dostalam plamoen w dniu okresu ltore trwaly 6 dni zanim mi się @ rozkrecila. I w trslcie tych plamien zrobilam bete i od razu prolaktyne zrpbilam bp cos mnie tknelo bo jak bylam w tamtym msc u gina na kontroli po poronieniu tzn minelo 3 msc i chcialam sprawdzic czy wszystko ok. I sie mnie zapytala czy mialam kiedys problemy z prolaktyna a mialam 6 lat temu to kazala mi na zas brac po 0.5 tabletki bo w sumie duzo lekow mi dala by ewentualnie wyeliminowac prawdopodobne przyczyny poronienia. I cos mnie tak tknelo i zrobilam troche w zlym dc i fakt ze bylam nie wyspana ale wynik to 926 przy normie do 496. Od razu zwiekszylam dawke do 1 tabletki.
Dziewczyny sorki za te literowki ale hak szybko na tel pisze to mi tak wychodziMagda0048 lubi tę wiadomość
-
Haana wrote:Powinnaś mieć podane jeszcze miano np. 1:100. Nie wiem jak w laboratorium badali. Skonsultuj wyniki u lekarza, pomocny reumatolog. Zbierze wywiad, coś ustalicie.
Jutro jadę na badanie kariotypu .
A wieczorem mam wizytę u nowego dobrego gin zobaczymy co powie.27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Kochane a czy picie alkoholu w jakimś stopniu wpływa na wynik badań kariotypów?27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
czarnulka24 wrote:Kochane a czy picie alkoholu w jakimś stopniu wpływa na wynik badań kariotypów?
Witam się w nowym roku:) U nas spoko, piesek mamy dzielnie u nas przetrzymał sylwestra , lepiej niz u siebie w domu, bo u nas mniej strzelaja, tak wiec ok. Ja dziś cały dzień leżę, jem i oglądam filmy. I niepotrzebnie właczyłam komputer bo przeczytałam , ze jakis ćwierćmózg włożył petardę psu do pyska ;( no i się poryczałam. Staram się udoparniac na takie tematy, bo kiedys to strasznie przezywalam wszystko, ale nie da sie.
czarnulka24, Magda0048 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny tak czytam o waszych badaniach i zastanawiam się czy któraś z Was miała jakieś problemy zdrowotne wskazujące na chorobę autoimunologiczna przed poronieniem?Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie...