WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Zaczynamy znowu starania
Odpowiedz

Zaczynamy znowu starania

Oceń ten wątek:
  • Niebieskaa Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będąc w Warszawie u Jerzak, spotkałam sie z Ania na obiad. Oczywiscie, ze zapytałam o spotkanie w Katowicach. Ania cudnie Cie opisala Aliska, nie przypomnę sobie teraz słów jakich użyła, ale na pewno zobaczyłam Cie jako kobietę torpedę:)))))

Och a mi sie marzy, ze spotkamy sie kiedyś wszystkie razem z forumowymi dzieciakami.

Alisa, Evita, sy__la lubią tę wiadomość

2fwaugpjrxudygqa.png
    Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2017, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Dziewczyny które cytowalyscie moje zdjęcie z usg możecie usunąć je? Nie zauważyłam że tam moje imię i nazwisko było.. Bardzo proszę... Będę wdzięczna :*
    No były dane były. Juź na fb zlokalizowałam Cię:-)

• roma Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też się wybieram :-) Ikarku, a co z Tobą? Wiem, że planowałaś być. Jagienko, czy Ty będziesz jechała pociągiem, który leci przez Katowice?

25.05.2010 Aniołek 9 tc
    03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud :-)
    17.04.2015 - Aniołek 8 tc
    03.01.2016 - Aniołek 8 tc
    29.04.2016 - Aniołek 9 tc
    25.07.2018 - Córcia :-)

Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy :-)
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alisa wrote:
    Siara jak nic.. Ja to jestem osiol :D

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    koteczka, MonaLiza i yaselin Hihi ratujcie mój durny łeb ;) i usunie cytowany post z fota z usg ;)

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • KammaMarra Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alisa wrote:

I ja :p

Ladne dziewczę :)

05.12.2017 Kubuś

Aktualnie 6/7 tyg?

Chwilo trwaj....
  • Mamaokruszka Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja ;-)
    Bardzo ładne dziewczę :-)

relg2n0ax4qs6djf.png
    Asia, mama Aniołka Adasia 05.07.2016 (*)
    Forumowa tabelka KLIK!
    916au6bdty1b5a3d.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alisa wrote:
    Może jeszcze kiedyś będzie okazja:-)
    Wiesz Jagna - nie masz czego żałować: pyskata żem, szczera do bólu, ale z poczuciem humoru - co nie Dziewczyny:-)
    lubie takie :-)

Antoś IVF,Julisia naturalmhsvanlit2rdpeg7.png
    km5svcqgqcxnw3nt.png
  • sy__la Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alisko - no to rzeczywiście Twój lekarz tutaj spisał się na medal. Bardzo szybko masz tą laparoskopię, ale mam nadzieję i to ogromną, że dzięki temu zabiegowi spełni się jeszcze to Twoje marzenie o 3 Dzieciątku. Wiem, że robisz to w w konkretnym celu, a jak się dąży do celu to się ten cel osiąga :)
    Po zabiegu zapewne będziesz obolała i absolutnie rozumiem Twoją decyzję o spotkaniu - muszę przyznać, że bardzo mi smutno z tego powodu no ale są sprawy ważne i ważniejsze. Jeszcze będzie nie jedno i może wtedy się zobaczymy.
    A jeśli chodzi o Aliski poczucie humoru, szczerość i pyskatość to zdecydowanie zgadzam się z Ikarkiem - nie mniej jednak kobieta miód malina, idzie boki zrywać ale i porozmawiać o wszystkim, nawet na głos w restauracji przy innych ludziach o kolorze śluzu w gaciach :P

Jaguś, u Ciebie podobna sytuacja, bo masz mieć tą amnio, ale powiedz, na kiedy masz umówioną dokładnie amniopunkcję? Może pisałaś ale mi umknęło... i proszę się nie wymigiwać księdzem :-P

Evitka, Ty też??? Ciebie też nie będzie?? No żesz kurka wodna, to może zmiana terminu spotkania na dogodniejszy, bo coś tu widzę, że krucho z możliwością dojazdu, a miało być tak pięknie.

Koteczku, myślałam o Manekinie, ale tam chyba nie robią rezerwacji z tego co mi wiadomo, ale zadzwonie i dopytam. Ponadto myślałam jeszcze o Piotrkowska Off... ale jeszcze nie podjęłam decyzji. Jeśli masz sprawdzone tam na przeciwko kaliskiej to też mogłoby być :)

Ktoś jeszcze byłby chętny pojawić się na spotkaniu?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2017, 22:41

Marysia ur. 21.04.2017 <3 niemowle.gif
    Aniołek 7t5d [*]
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niebieskaa wrote:
    Będąc w Warszawie u Jerzak, spotkałam sie z Ania na obiad. Oczywiscie, ze zapytałam o spotkanie w Katowicach. Ania cudnie Cie opisala Aliska, nie przypomnę sobie teraz słów jakich użyła, ale na pewno zobaczyłam Cie jako kobietę torpedę:)))))

Och a mi sie marzy, ze spotkamy sie kiedyś wszystkie razem z forumowymi dzieciakami.
    ja juz sie pisze na takie spotkanie :-)

Niebieskaa lubi tę wiadomość

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    roma wrote:
    Ja też się wybieram :-) Ikarku, a co z Tobą? Wiem, że planowałaś być. Jagienko, czy Ty będziesz jechała pociągiem, który leci przez Katowice?
    raczej pociągiem który przez Katowice leci

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sy_la amnio na 25 stycznia za trzy tygodnie

sy__la lubi tę wiadomość

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • sy__la Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też już się piszę na spotkanie z forumowymi dzieciaczkami <3 i w ogóle ze wszystkimi dzieciaczkami forumowych Mam :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2017, 22:48

Aniołek 7t5d [*]
  • sy__la Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagna 75 wrote:
    Sy_la amnio na 25 stycznia za trzy tygodnie
    OK to fajnie, więc Ciebie zapisuję na listę :)

Aniołek 7t5d [*]
  • annak Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja będę w Łodzi 14.01!
    O ile mnie choróbsko nie pokona, bo w tym temacie u mnie aktualnie kiepsko... Ale to jeszcze ponad tydzień.

Skrzaciku,
    A Ty?
    Kiedyś mówiłaś, że do Łodzi to byś się kopsnęła.

I Sylvuś deklarowała, że będzie :-)

sy__la lubi tę wiadomość

<3 16.03 2017 - przyszłaś do mnie...
    iROnp2.png
    <3 21.08.2015 [*] 9tc
    <3 11.06.2015 [*] 5tc
    <3 29.12.2014 [*] 10tc

• sy__la Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annak, Twój imbir i płukanki na pewno zdziałają cuda i wierzę, że dotrzesz na spotkanie ;)

Aniołek 7t5d [*]
  • annak Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sy__la wrote:
    Annak, Twój imbir i płukanki na pewno zdziałają cuda i wierzę, że dotrzesz na spotkanie ;)

Robię, co mogę.
    Jakieś 2 godziny temu zżarłam (uwaga!) cały ząbek czosnku żywcem. Mąż mi kazał i obiecał, że mnie potem nie rzuci. Ale zapowiada się, że będę miała wokół siebie... aspołeczną aurę przez najbliższe kilkadziesiąt godzin :-|

My dopiero jutro wracamy, więc mogę się ratować jedynie sposobami możliwymi do ogarnięcia w hotelu, w niemieckiem górskiej miejscowości zasypanej śniegiem.

iROnp2.png
    <3 21.08.2015 [*] 9tc
    <3 11.06.2015 [*] 5tc
    <3 29.12.2014 [*] 10tc

• sy__la Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annak wrote:
    Robię, co mogę.
    Jakieś 2 godziny temu zżarłam (uwaga!) cały ząbek czosnku żywcem. Mąż mi kazał i obiecał, że mnie potem nie rzuci. Ale zapowiada się, że będę miała wokół siebie... aspołeczną aurę przez najbliższe kilkadziesiąt godzin :-|

My dopiero jutro wracamy, więc mogę się ratować jedynie sposobami możliwymi do ogarnięcia w hotelu, w niemieckiem górskiej miejscowości zasypanej śniegiem.
    1 ząbek czosnku to nie tak dużo :) ja przy chorobie to jem z 2-3 ząbki w jabłkiem. Powiem Ci, że kiedyś jak byłam dzieckiem tata tak zajadał i tak mi to posmakowało, że w chorobie zawsze tak robię. Jabłko trochę niweluje ten zapach i też tak nie piecze, a swoje działa :) i wbrew pozorom pasuje do siebie takie zestawienie.
    Kuruj się Kochana kuruj. Wysyłam moc zdrowia!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2017, 23:39

Aniołek 7t5d [*]
  • annak Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobitki,

Sporo dziś różnych wydarzeń, a ja nie miałam się jak do tego odnieść przez to moje zamulenie. Chciałam tylko jak najszybciej potwierdzić obecność w Łodzi.

Więc teraz tylko na szybko chcę napisać, że:

Jagusiu,
    Początek Twojej drogi diagnozowania (początek, bo to co było do tej pory to żadne diagnozowanie, tylko szacuneczki) wygląda tak super, że po prostu nie może się skończyć inaczej niż również super :-)
    Jestem tego pewna!
    Czekamy z Tobą na 25.01. A wcześniej będziemy Cię luzować w Łodzi :-)

Roma,
    A ja stałam się mistrzem dostrzegania znaków. One uszyły moją obecną ciążę. One zbudowały moją wiarę w to, że w ogóle może się udać. Chwytaj się ich i walcz! W sumie ze znakami jest tak, że nieważne, czy faktycznie istnieją, czy nie. Ważne, czy je widzimy i jak je interpretujemy.
    Przypominam historię mojej liczby 29. I obecny test ciążowy w dniu 29.07, w tym samym dniu, kiedy (rok wcześniej) moje dziecko miało przyjść na świat. Beta wyniosła też 29. I do dziś nie wiem, jak to się stało, bo było jeszcze ho ho do okresu :-) Działaj!

Aliska = torpeda! Oooo tak :-) To chyba nawet za mało powiedziane.
    Myślę, że jak by się Jagna z Alisą spotkały na jakimś naszym spotkaniu, to by nas naprawdę z knajpy wyprosili, bo byśmy wszystko rozsadziły tą energią.

Gaduaaa,
    Nie martw się danymi. Tu wszystko pozostaje w rodzinie ;-)

I jeszcze miałam coś napisać, ale mózg przetrącony chorobą...

Aaaa, sy__la, myślę, że super, gdyby udało nam się znaleźć miejsce w miarę dyskretne na nasze spotkanie. Bo jak sobie przypomnę nasze rozmowy o śluzach, przegrodach i nasieniu oraz miny osób wokół, to... hehe :-D

Alisa, Gaduaaa, Szczęśliwa Mamusia, sy__la lubią tę wiadomość

iROnp2.png
    <3 21.08.2015 [*] 9tc
    <3 11.06.2015 [*] 5tc
    <3 29.12.2014 [*] 10tc

• MonaLiza Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2017, 00:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaa usunęłam:)

A my dziś z mężem dla odmiany kupiliśmy akwarium i będę hodowcą rybek :D poki co:)

Roma uwielbiam znaki i w nie bardzo wierzę. Także w Twój znak..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2017, 00:10

Gaduaaa lubi tę wiadomość

uwo99n73lnbybmmo.png
‹‹ 1666 1667 1668 1669 1670 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ