Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak Roma policzy to nie ma ch... we wsi. Wybaczcie to porównanie, przypomniał mi sie tekst kolegów z liceum;) ale co mam na myśli: jak Roma wyliczy to sie zgadza jak w banku. Jak mi wyliczyła dlaczego Chrupina jest młodsza o tydzien i to nic złego nie znaczy to od razu smutki odeszły na bok.
roma, Alisa, promyczek 39, sy__la, Evita lubią tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Hehehe padłam
no cóż, takie zboczenie zawodowe
Alisa, Niebieskaa lubią tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
A ja dziś zmarzłam jak pies czekając na autobus który nie przyjechał.
Teraz siedzę w swetrze rajstopach i skarpetkach i się grzeje. Mam nadzieję że będzie ok i nic mi się nie rozwinie z chorobsk bo już i tak na antybiotyku jestem.
A powiem wam jeszcze że zauważyłam od paru dni zwiększony apetyt. Ciągle jestem głodna i mam ochotę na wszystko. Ciekawe czy to tylko ta zima czy coś więcej. Spać też mi się znowu chce częściej. Hmmm....
Do @,zostało jeszcze ok 5 dni wszelkich objawów jej nadejścia brak.Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Roma, dzialajcie!!! A moze to właśnie znak zeby próbować
Alisko, jak z tą laparo? Kiedy masz zaplanowana? Czy moze juz po? Jak tam u Ciebie sytuacja Kochana?
Dziewczyny!
Jako ze dużymi krokami zbliża sie 14.01 i nasze kolejne spotkanie to chcialabym abyscie się określiły, kto przyjeżdża do Łodzi?? Chcialabym zarezerwować miejsce siedzące gdzies w knajpie i musze wiedziec mniej wiecej na ile osób. Tak więc proszę sie meldowac a ja będę zapisywaćMarysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
roma wrote:Dziewczyny, muszę Wam coś powiedzieć. Sprowadźcie mnie na ziemię jeśli Waszym zdaniem ponosi mnie fantazja. Otóż, od 2 dni mam śluz płodny a dziś zaczęło mnie boleć podbrzusze, co oznacza tyle, że za jakieś 3 dni będę miała owu. I nie było by w tym nic nadzwyczajnego, gdyby nie to, że to będzie 8 stycznia, czyli dzień, w którym 6 lat temu spłodziliśmy syna. Przy moich rzadkich owulacjach to na prawdę dziw bierze, że tak się złożyło. No i oczywiście wiecie co sobie pomyślałam... Że to może jest znak, szansa... Rany, ależ ja jestem naiwna.
roma lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
roma wrote:Dziecko poczęte w styczniu rodzi się w październiku, a październik to nasz szczęśliwy miesiąc - ślub braliśmy w październiku, syn urodził nam się w październiku, wprowadziliśmy się do domu w październiku nawet nasz pies urodził się w październiku
ale ciężko mi uwierzyć, że mogłabym w tym roku w październiku dostać swój drugi cud. Tak nieprawdopodobne historie się w życiu nie zdarzają. Logika podpowiada mi, że to głupie ale serce krzyczy "spróbuj "!
-
Niebieskaa wrote:Jak Roma policzy to nie ma ch... we wsi. Wybaczcie to porównanie, przypomniał mi sie tekst kolegów z liceum;) ale co mam na myśli: jak Roma wyliczy to sie zgadza jak w banku. Jak mi wyliczyła dlaczego Chrupina jest młodsza o tydzien i to nic złego nie znaczy to od razu smutki odeszły na bok.Antoś IVF,Julisia natural
-
Romus - u mnie sie nie sprawdzilo (poroniłam) ale ja bym spróbowała
wiem, że inaczej żałowałabym. Może to faktycznie znak?
Jagna - fajnie, że trafiliście na rzeczową panią doktor jak i na xyczliwapania w rejestracjiJa cały czas będę miec nadzieję, że to właśnie te czynniki miały wpływ na ten wynik.
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualnysy__la wrote:Alisko, jak z tą laparo? Kiedy masz zaplanowana? Czy moze juz po? Jak tam u Ciebie sytuacja Kochana?
Dziewczyny!
Jako ze dużymi krokami zbliża sie 14.01 i nasze kolejne spotkanie to chcialabym abyscie się określiły, kto przyjeżdża do Łodzi?? Chcialabym zarezerwować miejsce siedzące gdzies w knajpie i musze wiedziec mniej wiecej na ile osób. Tak więc proszę sie meldowac a ja będę zapisywać
Sysiu Kochana! Laparoskopia 11.01 w Katowicach. Mój gin bardzo mi pomógł i załatwił mi szybko termin w prywatnym szpitalu na Łubinowej- ale na nfz.
Jutro mam konsultację anestezjologiczna.
Powiem tak: bez laparo nie zajdę w ciążę (jak to gin okreslił: kosmos w jamie brzusznej, zrosty itd). Ale po laparo też mogę nie zajść i dodatkowo obniży mi rezerwę jajnikową. Także tak źle - tak niedobrze.
Niestety gdzieś z tyłu głowy pojawia się : " nie będę mamą 3 raz".
Odnośnie spotkania: niestety po laparo nie zdecyduję się. Przepraszam. Bardzo mi szkoda ale na pewno rozumiecie
-
Koteczka82 wrote:A ja dziś zmarzłam jak pies czekając na autobus który nie przyjechał.
Teraz siedzę w swetrze rajstopach i skarpetkach i się grzeje. Mam nadzieję że będzie ok i nic mi się nie rozwinie z chorobsk bo już i tak na antybiotyku jestem.
A powiem wam jeszcze że zauważyłam od paru dni zwiększony apetyt. Ciągle jestem głodna i mam ochotę na wszystko. Ciekawe czy to tylko ta zima czy coś więcej. Spać też mi się znowu chce częściej. Hmmm....
Do @,zostało jeszcze ok 5 dni wszelkich objawów jej nadejścia brak.Koteczka82 lubi tę wiadomość
-
sy__la wrote:Roma, dzialajcie!!! A moze to właśnie znak zeby próbować
Alisko, jak z tą laparo? Kiedy masz zaplanowana? Czy moze juz po? Jak tam u Ciebie sytuacja Kochana?
Dziewczyny!
Jako ze dużymi krokami zbliża sie 14.01 i nasze kolejne spotkanie to chcialabym abyscie się określiły, kto przyjeżdża do Łodzi?? Chcialabym zarezerwować miejsce siedzące gdzies w knajpie i musze wiedziec mniej wiecej na ile osób. Tak więc proszę sie meldowac a ja będę zapisywaćAntoś IVF,Julisia natural
-
nick nieaktualnyJagna 75 wrote:szkoda Aliska,chciałam cie poznac w realu,ale wybaczam bo nasze marzenia najwazniejsze i jesli tylko ta laparo cos moze zmienic to normalna decyzja.Trzymamy kciuki
Wiesz Jagna - nie masz czego żałować: pyskata żem, szczera do bólu, ale z poczuciem humoru - co nie Dziewczyny:-)sy__la, OliZet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Alisa wrote:Może jeszcze kiedyś będzie okazja:-)
Wiesz Jagna - nie masz czego żałować: pyskata żem, szczera do bólu, ale z poczuciem humoru - co nie Dziewczyny:-)Ale przecież spotkania mają charakter cykliczny więc okazja jeszcze będzie. Może 3 spotkanie w Krakowie co?
Kochane moje mimo mojego sentymentu do Łodzi i absolutnej miłości do Was nie dojadę tym razem. Będę pękać z zazdrosci ale co zrobić. Będę na 2 dniowych warsztatach dla kobiet i stamtąd przesyłać Wam mocWiem że wybaczycie tym razem..
Evita
4 straty
immunologia+ nieprawidłowy kariotyp
-
nick nieaktualnyEvita wrote:Oj jest czego żalowac- Alisa od kiedy Ty taka skromna?
Ale przecież spotkania mają charakter cykliczny więc okazja jeszcze będzie. Może 3 spotkanie w Krakowie co?
Kochane moje mimo mojego sentymentu do Łodzi i absolutnej miłości do Was nie dojadę tym razem. Będę pękać z zazdrosci ale co zrobić. Będę na 2 dniowych warsztatach dla kobiet i stamtąd przesyłać Wam mocWiem że wybaczycie tym razem..
A co to za warsztaty - jeśli mogę spytac? -
No to kto dotrze 14-go? Chyba nie będziemy z Sy_la same?
Sy_la masz jakieś miejsce na oku? My kiedyś z innego forum miałyśmy spotkanie w takim pubie na przeciwko Łodzi kaliskiej przy Lordis nie pamiętam jak się nazywa. Tam było fajnie.Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie...