Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Justa piękna beta! Życzę Ci Kochana nuuuuudnej ciąży i szybkiego, najmniej bolesnego porodu bez żadnych problemów
Absolutnie od nas nie znikaj, wszystkie nasze brzuchatki są dla mnie, i pewnie dla reszty dziewczyn z wątku też, nadzieją na szczęśliwe zakończenie:-)
-
Jacqueline wrote:Gaduaaa - ja mam pomysł, jak mogłabyś powiedzieć rodzicom, tylko się nie obraź
Pamiętasz taką reklamę herbaty, chyba Tekanee?Rodzice rozmawiają z córką przez skype, no i najpierw przedstawia "narzeczonego", mówiąc "To jest Pitt", potem wstaje i mówi "A to Emma" (brzuch jak na 7-8 miesiąc)
Szkoda, że spotkałaś się z taką reakcją ze strony bliskich, pamiętam jak o tym pierwszy raz napisałaś. Moja mama i teściowa nie powiedziały mi złego słowa, mama po prostu przytuliła, a z teściową trochę przez telefon wtedy rozmawiałam, smutno jej było, że tak się stało.
Oni nie chcą nawet w maju na Komunie do mojego syna przylecieć.. nie bo nie.. bo mama się boi lecieć samolotem...
masakra..FabianCyprian
Tymuś
-
Justa super beta.. trzymam kciuki zeby dalej szlo wszystko dobrze.
Ja biore 4 tys jm wit d3 i jak badalam poziom w sierpniu to mialam 89, teraz nie wiem jaki mam poziom, musialabym sprawdzic..
w slaskich laboratoriach analitycznych w styczniu kosztuje witamina d3 - 37 zlMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Haana wrote:Ja łykam teraz 4000 j, bo też mały niedobór. Odkąd zaczęłam się suplementować witaminą d czuje się nawet lepiej i wydaje mi się, że nie łapię szybko żadnych infekcji, przeziębień. Pfu, pfu odpukać.. ale tak mi się wydaje, że jest ok.Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
CORCIA 06.09.17r. -
Gaduuuko - płakać mi się chce jak to czytam, serio, jak tak można traktować własne dziecko
Nie żerujecie na innych, sami się dorabiacie, to jak można jeszcze kogoś leniem nazwać
Po prostu nie wierzę, jacy mogą być rodzice12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Yoselyn82 wrote:Justa super beta.. trzymam kciuki zeby dalej szlo wszystko dobrze.
Ja biore 4 tys jm wit d3 i jak badalam poziom w sierpniu to mialam 89, teraz nie wiem jaki mam poziom, musialabym sprawdzic..
w slaskich laboratoriach analitycznych w styczniu kosztuje witamina d3 - 37 zlNadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
CORCIA 06.09.17r. -
Gaduaaa wrote:a Ty wiesz jak to w człowieku siedzi? o tym się nie da zapomnieć i nie zwracać uwagi.. np teraz chcemy założyć firmę z mężem.. myślimy o tym głośno.. i wczoraj się pochwaliłam rodzicom o tym to spadła na mnie taka lawina krytyki że nie wiedziałam jak się nazywam... po 10latach małżeństwa dowiedziałam się od rodziców że mój mąż to leń.. i do niczego z nim nie dojdę.. że powinnam go zostawić i wracać do Polski !!! no myślałam że spadnę z krzesła... jestem w ciężkim szoku do teraz skąd u nich takie coś? jak tak można?! rodzice... kurde mój stary ani nie pije, ani nie pali.. grzeczny, ułożony , pracuje ile się da żeby utrzymać rodzinę a Oni takie rzeczy... myślę , że są źli na niego i jego obwiniają za Nasz wyjazd za granicę.. ale jeśli nawet to nie powinni tak mówić !
Oni nie chcą nawet w maju na Komunie do mojego syna przylecieć.. nie bo nie.. bo mama się boi lecieć samolotem...
masakra..Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
CORCIA 06.09.17r. -
Mamaokruszka wrote:Justa piękna beta! Życzę Ci Kochana nuuuuudnej ciąży i szybkiego, najmniej bolesnego porodu bez żadnych problemów
Absolutnie od nas nie znikaj, wszystkie nasze brzuchatki są dla mnie, i pewnie dla reszty dziewczyn z wątku też, nadzieją na szczęśliwe zakończenie:-)
Mamaokruszka lubi tę wiadomość
Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
CORCIA 06.09.17r. -
Gaduaaa zdaje sie ze rodzice niewiele wiedzą o was,o twoim mezu i jakie zycie macie razem.Moze nawet nie chcą wiedziec bo sami stworzyli sobie swój obraz.Moze ktos im namieszal w glowach...
Zyj swoim zyciem a rodziców poprostu szanuj,oni twojego zycia za ciebie nie przezyją,szkoda tylko ze niewiedzą jak wiele tracą.Moze kiedy pojawi sie wasze dziecko zmienią swoje nastawienieGaduaaa lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Zbieram wiruski ciążowe, która mi jeszcze da?
Proszę mnie obkichać, obsmarkać itp12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Jagna 75 wrote:Gaduaaa zdaje sie ze rodzice niewiele wiedzą o was,o twoim mezu i jakie zycie macie razem.Moze nawet nie chcą wiedziec bo sami stworzyli sobie swój obraz.Moze ktos im namieszal w glowach...
Zyj swoim zyciem a rodziców poprostu szanuj,oni twojego zycia za ciebie nie przezyją,szkoda tylko ze niewiedzą jak wiele tracą.Moze kiedy pojawi sie wasze dziecko zmienią swoje nastawienie
jednak przykre to jest.. bo życie jest krótkie.. kiedyś ich zabraknie.. i tyle stracimy czasu przez ich jakieś chore fanaberie...FabianCyprian
Tymuś
-
Jagna 75 wrote:Roma avatar slodki,mnie zmiana awatara na tego maluszka w czapusi przyniosla dokladnie takiego samego.Tak wiec dziewczynki zmieniac awatarki na dzieciaczki,niech w nich befzie moc
Niech działa magia!
roma, Dorola31 lubią tę wiadomość
-
Okruszku! Taki awatar musi przynieść szczęście
Mamaokruszka lubi tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -