Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdzia88 wrote:A odebralismy wozek...a dzis maz juz spacerowke zawizol do reklamacji bo element bardzo istotny pekniety....wiec rada dla ciezarowek i reszty oczekujaco planujacej
na przyszlosc....
Jak juz macie wozek w domu...chociaz odpakujcie i zlozcie nawet jak macie go zlozyc ponownie....no bo u nas wyszlo ze lipa tptalna z ta spacerowka...reklamacja 14 dni...
Dobrze ze nie kaplam sie przy wkladaniu dziecka do wozka...ciekawe czy wtedy by uwzglednili..
Magdziu, alez piekny suwaczek! kiedy to minelo, ja sie pytam!!!
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
roma wrote:Kurcze, przykro mi. A który to dpo?Magda mama Aniołka 01.08.2016 7/11 tc (*)
-
Niebieskaa wrote:Slusznie mowisz, Magdziu. Dlatego wlasnie, pomimo marudzenia i jeczenia, wyblagalam u meza przyniesienie wozka i sprawdzenie go. Bylabym wsciekla gdyby w No okazalo sie, ze trzeba wymieniac. Reszte paczek otworzylam dopiero w No, ale to byly glownie zamowienia z apteki Gemini, a im ufam:)
Magdziu, alez piekny suwaczek! kiedy to minelo, ja sie pytam!!!
Suwaczek zasuwa...az strach patrzec...bo boje sie coraz bardziej...a wy pieknie mnie gonicie...tak sie ciesze ze jakos to wszystko idzie do przodu..
Niebieskaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja dzis jestem zla, bo raz, ze musialam o 5 wstac i core wyprawic z mezem do dziadkow miastowych, bo to po drodze do malza pracy, a potem juz nie bylo spania, bo trzeba bylo ogarnac dom, gdyz od 9 rano po wsi chodzi ksiadz po koledzie. My mieszkamy na koncu wsi, a nie wiadomo, od ktorego konca zacznie. I jeszcze go nie ma, a za godzine jade do miasta do diabetologa. W miedzyczasie troche pospalam, a sny mialam durne, ze ksiezy 2 przyszlo, ze to byli geje. Kawe sobie zaczeli sami robic, a tu syf w kuchni, a zamiast kawy dali kostki rosolowe. No to ja im te kawe zaczelam robic i sie okazalo, ze za slaba, ze woda w czajniku zimna. Umordowalam sie psychicznie tym snem. Wstalam zla. Wizyty nie przespalam, bo rodzice sa w domu i mieli mnie obudzic. Ale ja sie powoli zbieram do wyjazdu.
-
Magda, Jeśli jest szansa, że owu była później, to może nie odstawiaj jeszcze dupka? Może tym razem to implantacyjne. Może poczekaj do jutra i zobacz czy się rozkręca? Ja też już nie wiem co myśleć. Mi się zaczynają jakieś 4-5 dpo i tak do @. Też w tym cyklu włączyłam lutkę i miałam nadzieję, że pomoże ale i tak przyszły. A niedoborów progrsteronu nie mam bo zawsze mam 30-40 czyli wręcz ciążowy. Może faktycznie ten polip albo jakaś nadżerka? Zobaczę co mi gin dzisiaj powie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2017, 12:12
Elaria lubi tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Aaaa i mam coraz częstsze jakies sny erotyczne.... Juz chyba glod mnie dopada...bo my...w sumie od 10 lipca ..ze 3 razy na poczatku ..a teraz nic a nic...dbam o meza...ale ja nic z tego nie mam..i juz mam schizy i orgazmy przez sen....autentycznie...az sie zastanawiam czy to tak silny sen czy na serio...
Bola mnie nogi i biodra...coraz wiecej od dzwigania...
Coraz wiecej obaw..czy ogarne twgo malego malca.... -
nick nieaktualny
-
dziewczyny jakie lepiej kupić wit b6 metylowanej 50 mg czy 20mg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2017, 13:11
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Magda, wizytę mam o 17:30. To może chociaż zrób sikańca?25.05.2010 Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Ja na poczatku nie mialam ochoty balam sie kosmicznie...a teraz jakos od 2 tyg zwariowac mozna...tak mnie pisiurka swedzi hahahha
Sorki za bezpośredniość
Ale wiem ze tu mogeNiebieskaa, M@linka, Gaduaaa, Dorola31, sy__la lubią tę wiadomość
-
O Wy zbereźnice
Magdzia88 lubi tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
M@linka wrote:Kurde co z Coco? Wie coś któraś może? Pewnie zrobi nam niespodziankę
Ja wiem ze juz kilka razy wywolywalam.
Ale jak sie macie ??? Juz we dwojke razem...???
Gama?
Nadzieja1988??