Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Yoselyn82 wrote:babka dala nam do zrozumienia ze do ok 30-31 lat masz szanse zalapac sie na noworodka, my juz niestety nie, bo mamy powyzej 30..
A wiek obojga czy tylko matki? Przepraszam, że rąk wypytuje ale o adopcjach słyszałam legendy, a nigdy nie miałam okazji podpytać. -
JEST! Po roku staran jest!Gaduaaa, jomi81, Alisa, roma, Kaczuszka86, Jacqueline, Ikarzyca, Niebieskaa, promyczek 39, kiti, Elaria, M@linka, Elmo13, Dorola31, sy__la, Haana, Kadabra, Natikka123, Magdzia88, Evita, jatoszka, Asia87, sylvuś lubią tę wiadomość
aniołek 01.02.2016r -
laila_25 wrote:
JEST! Po roku staran jest!
WIELKIE gratulacje!Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
AsiaPoli super wiadomość - gratuluję ciąży , oby dzidzia zdrowo rosła
Jacqueline kochana tulę mocno ;*i odganiam twoją @ żeby już się nie pojawiła w następnym cyklu ! mam nadzieję że zobaczysz II krechyBardzo ładne te Twoje obrazki
co do forum to każdy czasem potrzebuje odetchnąć także rozumimy Cię aczkolwiek jest bardzo miło jak jesteś w naszym gronie obecna
MonaLiza kochana dobrze Cię rozumiem koleżankami się nie przejmuj - niektóre nie pojmują jak to naprawdę jest łatwo im przyszło ale w takich przypadkach los potrafi się odwrócić .. też mam osobę w rodzinie która obecnie jest w 1 ciąży zaszła z miesiąc przed moją 3 ciąża - do dziś jak się spotykamy mam wrażenie że się wywyższa że jaką ona to nie ma bezproblemową ciąże ..ona nie umie pojąć strachu jaki np, ja mam w ciąży - idąc za każdym razem na usg czy serduszko będzie biło czy już nie ..
ja tobie życzę w najbliższym czasie 2 kresek
kariotypy robiłaś na NFZ? ja robiłam kariotypy 2 stycznia i już dziś dostałam wyniki -ale ja robiłam prywatnie w genetyce koszt masakra 550 zł za osobę - no ale to już na całe życie ..
do reszty dziewczyn któraś z was pisała o tym że ją to forum męczy i nie rozpaczała po stracie - dla mnie forum okazało się bardzo pomocne - dowiedziałam się rzeczy których pewnie do dziś bym nie wiedziała. dowiedziałam się jakie badania powinnam wykonać do jakich lekarzy sie udać - naprawdę dzięki wam zaszłam tak daleko w przód co daje mi szansę na kolejną udana ciąże ! Po moich 2 -pierwszych stratach było mi ciężko się podnieść nie mogłam zrozumieć dlaczego - po ostatniej zaczęłam się już godzić że może już nigdy nie będę mogła mieć rzeczy po słowach niektórych lekarzy ale to nie znaczy że było mi to obojętne - tak samo mocno tęsknie za wszystkimi moimi aniołkami czy był pierwszy czy ostatni. Wy dałyście mi tu przykład że jak się czegoś bardzo chce to kiedyś przyjdzie ten czas że się uda!
Jagna 75 czekamy na wyniki
Natikka123 na pewno się uda wkrótce - będę trzymała mocno kciuki !
Mamaokruszka dobrze że wróciłaś , martwiłyśmy się znikłaś bez śladu . dobrze że już wszystko w porządku , każdy ma chwile słabości i potrzebuje czasem samotności na przemyślenia i poukładanie wszystkiego ..
laila_25 szczere gratulację
M@linka zrobiłaś mi smaka tym żurkiem .. mniam mniam
M@linka, MonaLiza, Natikka123, Mamaokruszka lubią tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
laila_25 wrote:
JEST! Po roku staran jest!
Super wieści! Gratuluję i życzę nudnej ciąży!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2017, 18:59
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Dziewczyny u mnie wizyta w CZMP nie jest równoznaczna z usg bo moja doktor nie ma go w gabinecie więc musiałabym czekać na nie jeszcze dłużej niż do wizyty 8 lutego.
Natomiast w medicoverze jest szansa że uda mi się zrobić usg od razu na wizycie ewentualnie tuż po niej. Chciałbym wiedzieć po prostu czy wszystko jest ok. 24stycznia będzie 6tc+3d powinno już być serduszko czy jeszcze za wcześnie?Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Laila, gratuluję
kosmiczne nudnej ciąży Ci życzę!
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Laila Asia pOLI nudnej ciazy zyczę :* gratulacje
Czarnulko super wiesci o kariotypach
Koteczko u mnie 6 +3 bylo juz serduszkoWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2017, 19:13
czarnulka24 lubi tę wiadomość
2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
nick nieaktualnyKoteczka82 wrote:Dziewczyny proszę pomóżcie mi co powinnam zrobić. Ten dziwny lekarz u którego byłam we wtorek w CZMP nie dał mi skierowania na usg, nie założył mi karty ciąży i w sumie nic mi nie powiedział.
Umówiłam wizytę w medicover na 24 stycznia i liczę że uda mi się tam zrobić usg.
Jednak chciałam też chodzić do mojej doktor w CZMP, niestety udało mi się umówić wizytę u niej dopiero na 8 lutego to będzie już 9tc nie za późno jak na w sumie pierwszą wizytę i założenie karty? Drugi doktor z tej samej poradni ma termin dopiero na marzec a chyba bez sensu iść znowu do innego lekarza i zakładać kartę w innej poradni a potem się przenosić? Nie ma jak państwowa służba zdrowia -
Koteczka82 wrote:Dziewczyny u mnie wizyta w CZMP nie jest równoznaczna z usg bo moja doktor nie ma go w gabinecie więc musiałabym czekać na nie jeszcze dłużej niż do wizyty 8 lutego.
Natomiast w medicoverze jest szansa że uda mi się zrobić usg od razu na wizycie ewentualnie tuż po niej. Chciałbym wiedzieć po prostu czy wszystko jest ok. 24stycznia będzie 6tc+3d powinno już być serduszko czy jeszcze za wcześnie?27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
nick nieaktualny
-
Laila, gratulacje! Niezmiennie wzrusza mnie widok 2 kresek na teście i też sikam na nie hurtowoOlga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018
-
Laila!!!
To się nazywa wejście smoka!
Nie odzywać się 100 lat, po czym wrócić z dwiema kreskami
To lubimyOczywiście nie nieodzywanie się, tylko dwie kreski!
Życzę Ci, żeby to była spokojna i szczęśliwa ciąża zakończona dziecięcą rewolucją. Mam nadzieję, że teraz będziesz się częściej meldować, bo chcemy Ci towarzyszyć w tej drodze.
Wszystkiego dobrego!
Niesamowicie się cieszęGaduaaa, laila_25, M@linka lubią tę wiadomość
-
annak wrote:Laila!!!
To się nazywa wejście smoka!
Nie odzywać się 100 lat, po czym wrócić z dwiema kreskami
To lubimyOczywiście nie nieodzywanie się, tylko dwie kreski!
Życzę Ci, żeby to była spokojna i szczęśliwa ciąża zakończona dziecięcą rewolucją. Mam nadzieję, że teraz będziesz się częściej meldować, bo chcemy Ci towarzyszyć w tej drodze.
Wszystkiego dobrego!
Niesamowicie się cieszęFabianCyprian
Tymuś