Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
hejoooo
kurde dziewczyny ale mi się mylicie przez tą zmianę avków.. nie umiem ogarnąć kto jest kto
jeszcze tydzień i Polandia ! juuhu ! podróż będzie ciężka i się jej obawiam no ale mam nadzieję, że jakoś to będzie
podczytuje Was na bieżąco, ale coś nie umiem się odnieść .. rozumiem każdą z Was , chciałabym że każdej tu się udało i wierzę,że się udaFabianCyprian
Tymuś
-
Koteczko - ja już mu nic a nic nie mówiłam kiedy płodne czy niepłodne, nic z tych rzeczy
No cóż, nie zagrało coś po prostu, może uda się następnym razem
Annak - o marzec może być, przed 20 marca ja dostanę ostatnią miesiączkę, kolejną zabierasz ode mnieA obrazek wg mnie taki "słodko-pierdzący" w sensie, że jak jakaś leśna chatka skrzatów z bajki czy coś, przed chatką jest nawet mały gnom czy jakaś inna paskuda z worem skarbów
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Jacqueline wrote:Koteczko - ja już mu nic a nic nie mówiłam kiedy płodne czy niepłodne, nic z tych rzeczy
No cóż, nie zagrało coś po prostu, może uda się następnym razem
Annak - o marzec może być, przed 20 marca ja dostanę ostatnią miesiączkę, kolejną zabierasz ode mnieA obrazek wg mnie taki "słodko-pierdzący" w sensie, że jak jakaś leśna chatka skrzatów z bajki czy coś, przed chatką jest nawet mały gnom czy jakaś inna paskuda z worem skarbów
Może nie musiałaś mój sam sobie policzył tak samo jak teraz sobie policzył kiedy powinnam mieć okres ;p
Miałam wam jeszcze napisać że wczoraj złapał mnie taki ból w szyji że nie mogłam zasnąć tak mnie bolało że nie wytrzymałam i wzięłam dwie tabletki apapu i o dziwo pomogło. Ale może to dziwnie zabrzmi ale ten ból był pozytywny bo odwrócił moją uwagę od myślenia czy w moim brzuchu wszystko jest ok. Nie analizowałam każdego mikro pociągnięcia ani kłucia w brzuchu. Bo ogólnie nic mnie nie boli ale jak zaczynam się doszukiwać to zawsze coś znajdę i wtedy zaczynam się bać. Masakra
A wiecie dziś jak ugotowałam obiad i tak bardzo smakował mi barszcz biały to pomyślałam że w moim brzuchu musi rosnąć zdrowy i silny chłopakM@linka lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Cześć dziewczyny! Witam się po dłuższej przerwie. Przepraszam, że tak nagle zniknęłam. Musiałam pewne rzeczy przemyśleć i poukładać, trochę odpocząć i popłakać. Już mi trochę lepiej. Kryzys zażegnany. Wieczorem postaram się napisać więcej.
Gaduaaa, ana167 lubią tę wiadomość
-
kochane przyszły mi wyniki kariotypów tak się bałam je otworzyć że aż ryczałam ze strachu ale teraz odczułam ulgę -zobaczcie same
prawidłowy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0b26baabe9a4.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/76ef87f7c914.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2017, 19:00
Elaria, Mamaokruszka, sylvuś lubią tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Dziewczyny proszę pomóżcie mi co powinnam zrobić. Ten dziwny lekarz u którego byłam we wtorek w CZMP nie dał mi skierowania na usg, nie założył mi karty ciąży i w sumie nic mi nie powiedział.
Umówiłam wizytę w medicover na 24 stycznia i liczę że uda mi się tam zrobić usg.
Jednak chciałam też chodzić do mojej doktor w CZMP, niestety udało mi się umówić wizytę u niej dopiero na 8 lutego to będzie już 9tc nie za późno jak na w sumie pierwszą wizytę i założenie karty? Drugi doktor z tej samej poradni ma termin dopiero na marzec a chyba bez sensu iść znowu do innego lekarza i zakładać kartę w innej poradni a potem się przenosić? Nie ma jak państwowa służba zdrowiaMichałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Czarnulka super wieści! Trzymam kciuki bardzo się cieszę że wszystko w porządku
To teraz tylko działaćczarnulka24 lubi tę wiadomość
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Witam po krotkiej przerwie, nie bylo mnie prawie tydzien na forum, bylam w Hiszpanii
i wczoraj wrocilam....
Dzis mialam 2 spotkanie w OA, tak se stresowalam tym spotkaniem ze caly czas mnie glowa boli, pewnie tez zmiana klimatu, cisnienia itp
6 lutego - 3 spotkanie z psychologami
Musze was nadrobic bo mam spore brakipromyczek 39, Elaria lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Mamookruszka dobrze że wróciłaś.
Mamaokruszka lubi tę wiadomość
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
czarnulka24 wrote:kochane przyszły mi wyniki kariotypów tak się bałam je otworzyć że aż ryczałam ze strachu ale teraz odczułam ulgę -zobaczcie same
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0b26baabe9a4.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/76ef87f7c914.jpg
super wiadomoscczarnulka24 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Koteczka82 wrote:Dziewczyny proszę pomóżcie mi co powinnam zrobić. Ten dziwny lekarz u którego byłam we wtorek w CZMP nie dał mi skierowania na usg, nie założył mi karty ciąży i w sumie nic mi nie powiedział.
Umówiłam wizytę w medicover na 24 stycznia i liczę że uda mi się tam zrobić usg.
Jednak chciałam też chodzić do mojej doktor w CZMP, niestety udało mi się umówić wizytę u niej dopiero na 8 lutego to będzie już 9tc nie za późno jak na w sumie pierwszą wizytę i założenie karty? Drugi doktor z tej samej poradni ma termin dopiero na marzec a chyba bez sensu iść znowu do innego lekarza i zakładać kartę w innej poradni a potem się przenosić? Nie ma jak państwowa służba zdrowia
Witaj Koteczka82 - kochana jak masz okazję to idź na to usg 24 stycznia a później normalnie chodź do swojej pani doktor która kartę ci założy.. w sumie każda z nas jest inna dla mnie 9 tydzień na 1 usg to trochę późno chodzi tylko o to żeby zobaczyć czy ciąża umiejscowiła się prawidłowo i czy serduszko bije .. im wcześniej tym lepiej bynajmniej będziesz spokojniejsza ..lekarz dodatkowo określi czy musisz brać jakieś dodatkowe leki jak np.duphasonWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2017, 18:05
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
niestety ja się na kariotypach nie znam
mamookruszka no to czekamy do wieczora co nam napiszesz
Yose witaj po wakacjachjak tam pogoda w Hiszpanii?
koteczka myślę że 9 tydz to nie jest za późno na założenie karty więc jeśli bardzo Ci zależy to poczekaj na wizytę do swojej doktorMamaokruszka lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Czarnulka, super wiadomość
Koteczka, u mnie w klinice kartę ciąży zakładają dopiero w okolicach 10tc. Wcześniej są wizyty, ale karta ciąży zakładana jest później. Co do usg to na wczesnym etapie ciąży czym rzadziej tym lepiej, szczególnie z dopplerem powinno się podobno uważać. W ciąży z córką miałam usg potwierdzające akcję serca (7tc) i potem dopiero prenatalne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2017, 18:08
czarnulka24 lubi tę wiadomość
Olga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018
-
Gaduaaa wrote:niestety ja się na kariotypach nie znam
mamookruszka no to czekamy do wieczora co nam napiszesz
Yose witaj po wakacjachjak tam pogoda w Hiszpanii?
koteczka myślę że 9 tydz to nie jest za późno na założenie karty więc jeśli bardzo Ci zależy to poczekaj na wizytę do swojej doktor
Bylo calkiem niezle do wczoraj.. chociaz gdyby nie wiatr to byloby cieplo, slonce fajnie grzalo, ale nad Hiszpanie przyszedl front z zimnem i sniegiem wiec bylo od 2 dni zimno, zimny wiatr mimo ze slonce bylo...Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
jomi81 wrote:Czarnulka, super wiadomość
Koteczka, u mnie w klinice kartę ciąży zakładają dopiero w okolicach 10tc. Wcześniej są wizyty, ale karta ciąży zakładana jest później. Co do usg to na wczesnym etapie ciąży czym rzadziej tym lepiej, szczególnie z dopplerem powinno się podobno uważać. W ciąży z córką miałam usg potwierdzające akcję serca (7tc) i potem dopiero prenatalne.
Przykro mi bardzoMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Ikarzyca wrote:Yoselin a jakie są w Waszym ośrodku szanse na adopcje noworodka? Jest graniczna różnca wieku?
babka dala nam do zrozumienia ze do ok 30-31 lat masz szanse zalapac sie na noworodka, my juz niestety nie, bo mamy powyzej 30..Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
<a href=https://zapodaj.net/dd0f9e9a27c9c.jpg.html>16105736_1927816854113117_6374216043391536648_n.jpg</a>
mam nadzieję że dobrze sie wkleiłono rozbawił mnie ten tekst
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert