Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
M@linka wrote:Ikarku tak Kochana - młody w domu był juz chory jak jechałam do szpitala - byl w trakcie antybiotykoterapii. Wiec nawet bylo mi ba rękę byc w szpitalu bo myślałam ze tu ku#€a maja rozum.. A mnie polozyli z mega smarkata babka a przedwczoraj dolozyli druga. Nie wyobrażam sobie rodzić w infekcji zaawansowanej. Narazie trzymam się ale juz podkichuje od czasu do czasu
Niedobrze, a herbaty z rumem, albo czystej 100 teraz też nie wypijesz. Oj Trzymajcie się zdrowo w tym szpitalu. Mam nadzieję ze jednak organizm masz mocny w ciąży i wytrzymasz.
-
Annak mam chyba wszystko dziekuje wzięłam ze sobą do siostry na wszelki wypadek. Oczywiście wczoraj szukałam kartki z rozpiska leków od Maliny- wszystko od niego mam w jednej teczce ale kartka wyparowała.
Całe szczęście pamiętam: luteina *3,Encorton, Acard i Fraxiparyne. Muszę też się doszczepić jak najszybciej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2017, 08:08
Evita
4 straty
immunologia+ nieprawidłowy kariotyp
-
M@linko,
Przeczytałam właśnie...
Fuck. Wcale Ci się nie dziwię, że masz już dość. Po tym wszystkim jeszcze taka końcówka...
A może mogłabyś z kimś w szpitalu pogadać o tych infekcjach. Może udałoby się przenieść. Twój lekarz jest stamtąd?
Dorola,
Cudo wynik!!
Gratulacje!M@linka, Dorola31 lubią tę wiadomość
-
Evita super wieści! Trzymam kciuki za Ciebie!!
Dorola beta super!! Nudnej ciąży.
M@linko nie daj się w tym szpitalu!!
A ja się witam w 9 tygodniu ciążyM@linka, Aga22, Dorola31, Elmo13, Evita lubią tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
No Alisa jakiś obrazek gratulacyjny by się przydał,nie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2017, 08:30
Alisa lubi tę wiadomość
-
Dorola gratuluję bezproblemowe ciąży Ci życzę!
Evita uwierz kochana będzie dobrze gratuluję
Jagna jak się czujecie?
Dziewczyny postanowiłam od siostry odkupić detektor płodu ale tylko raz w tygodniu będę używała która z was to używa?Dorola31, Evita lubią tę wiadomość
2 aniołki [*] ❤ -
Annak ehh pewnie jakbym zrobila dym to by mnie gdzieś przenieśli ale ja nie mam ochoty na nic a tym bardziej na jakies ścięcia z tymi bezmózgimi
wegetuje, mózg zryty leżę zdołowana, zmęczona, zezgagowana, sama nie wiedząca czego chcce...ehh szkoda gadać. Mam nadzieje ze juz po wszystkim poczuje sievlepiej i wrócą mi sily witalne.
-
nick nieaktualny
-
Evitkaaaa.... trzesacymi sie rekami pisze tego posta.. moja pierwsza reakcja: no ja pierd....!!!! ozesz ku....!
i to jaaaaa tak klne!!! JA NIE PRZEKLINAM:D
Dawaj foteeeeee! koniecznie! ciotki forumowe zaraz przefilitruja tescik swoim okiem
No Matko Boska i Wszyscy Swieci!!!!! jak sie ciesze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ojeju jejuuuuu, tak bym Cie wysciskala ze az bys ledwie oddychala!
Oby to trwalo dlugoooo dlugooooo!!!!!!!!!!!
promyczek 39, Arleta, skrzat1988, sylvuś, Evita lubią tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Niebieskaa wrote:No Matko Boska i Wszyscy Swieci!!!!! jak sie ciesze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ojeju jejuuuuu, tak bym Cie wysciskala ze az bys ledwie oddychala!
Mogę przyjąć pełnomocnictwo w tej kwestiiNiebieskaa lubi tę wiadomość
-
M@linko,
Rozumiem...
Ja jestem pewna, że po wszystkim poczujesz się lepiej. Nawet jeśli wtedy pojawią się jakieś nieidealne emocje, typu strach, wkurzenie, etc., to i tak siłą rzeczy poczujesz ulgę, że kończy się ten obecny okres, czyli to napięcie wokółszpitalne, stresy końca ciąży i zwykłe fizyczne zmęczenie tym, co się dzieje.
Ale nie myśl teraz o tym, co będzie później. Byle przetrwać ten szpital.
Ściskam Cię mocno!
Ikarku,
No pech, że akurat dzisiaj masz to szkolenie...
I jeszcze podwójny pech, że akurat dzisiaj - kiedy ja wybywam z Warszawy - Ty do niej przyjeżdżasz!
No, ale najważniejsze, żeby warsztaty były udane i żeby dużo Ci dały. Podziel się potem wrażeniami koniecznie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2017, 09:43
M@linka lubi tę wiadomość
-
Aaaaaaa! Evitka, ale sie cieszę
nareszcie! Teraz musi byc dobrze!! Ale Cię dziś wyściskam
M@linko, noś maseczkę na buzi to Cie moze uchronić przed infekcją (bynajmniej u mnie sie sprawdziło z dwoma zdechlakami w domu ktorymi sie musiałam opiekować). Jeszcze trochę się niestety musisz pomeczyc... ale mam nadzieję i kciuki zaciskam żeby ten nasz Dominik raczył sie ruszyć czym prędzej bo tylko Matkę stresuje i denerwujeWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2017, 09:36
M@linka, Evita lubią tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Wchodze i co widze?Evitka bardzo sie ciesze,zycze ci zdrowej nudnej ciazy.Dzis poprosimy fotke dwóch kresek a za kilka tygodni pierwsze fotki brzuszka.
Mam taką wizje ze jak juz Evici sie udalo to Arletka,Skrzat,Ikarek i Aliska to juz kwestia czasu,nie ma innej opcji.
M@linko ty sie tam nie daj,wiem ze koncówka jest wykanczająca ale dasz rade,kto jak nie ty uparciuchu.Twoj Dominis jest tak samo madry jak i ty,z pewnoscią na razie nie widzi mu sie pojawic na swiecie kiedy wszyscy w kolo kasłają,smarkają..trzymajcie sie zdrowo wiec.
Aga22 u mnie ok,gardlo powoli odpuszcza tzn.wydzielina nie jest juz taka gesta a przy kaszlu ladnie sie odrywa wiec mysle ze za kilka dni bedzie juz ok.Kataru nie mam i tyle dobrego w tym wszystkim.
Poza tym apetyt dopisuje,zachcianki mój synek ma,wczoraj zaźyczyl sobie arbuza i piwko b/alk. z sokiema dzis na obiad zupke pomidorową i kopytka z maslem i cynamonem (moj mąz z sosem grzybowym) i chyba zrobie pączki.Zaszaleje dzis w kuchni
M@linka lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Evitko, no wiadomość petarda! Cieszę się przeogromnie! Samych ciążowych nudów Ci życzę
Evita lubi tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
annak wrote:MamoOkruszka,
A Ty czasem nie testujesz dzisiaj...?
Jak zdrowie?
Jajnik mnie boli od 4 dni, zaczynam się martwić, tak czy inaczej muszę iść do gina.
A ze zdrowiem niby nie jest źle, ale gardło bardzo boli. Poza tym brak objawów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2017, 10:14