Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny..... Jest blada 2 kreska.... Boję się uwierzyć...
M@linka, Dorola31, Alisa, Elmo13, Ikarzyca, promyczek 39, Koteczka82, Aga22, Elaria, Niebieskaa, kiti, Haana, sy__la, ana167, Mamaokruszka, sylvuś, Natikka123, skrzat1988, Genshirin, Magdzia88, Szczęśliwa Mamusia, Madhuri, Monika1357 lubią tę wiadomość
Evita
4 straty
immunologia+ nieprawidłowy kariotyp
-
nick nieaktualny
-
Dorola31 wrote:Dziękuję kochana :*
Choć stracha mam...
Evitkaaaa!!! Zaciskam kciuki
Cudowna wiadomość
M@linko a jak Ty się czujesz?
Dorola dziękuję że pytaszgeneralnie mocno ch**wo. Zgaga i szpitalna senność i bezsenność dają popalić. Juz tak mnie rura wczoraj paliła, ze myślałam ze zwariuje doszly do tego rwania na wymioty. Leżę z dwoma zawirusowanyni babeczkami co poglebia moja frustracje i strach. Coraz bardziej boję sie porodu- widzę jak tu mecza sie inne babeczki z indukcjami... Wolałabym żeby poród zaczął sie naturalnie ale tego ani widu ani słychu. W środę będę miała test oksytocynowy niby w celach diagnostycznych... Oby. Bo widzę ze kobiety ciężej znoszą porody wywolywane sztucznie
i przeraza mnie to. Proszę o nie pocieszanie bo gadki ze bedzie dobrze tylko mnie rozsierdzają i nawet nie pociesza mnie fakt ze Dominik znajdzie sie po tej stronie brzucha. Teraz czasem sama siebie sie pytam - po co ci to było? (wiem grzeszę ale nam to teraz w dupie)
-
Malinka zrobię betę może nawet dziś w Łodzi? Kurcze teraz się boję do Łodzi jechać czy mi nie zaszkodzi podróż? Bo ktoś może kichnac na mnie
Malinka Encorton i Acard rano bierzesz a Clexane wieczorem?Evita
4 straty
immunologia+ nieprawidłowy kariotyp
-
No to faktycznie nieciekawie.. Współczuję samopoczucia.
M@linko pocieszać nie będę bo nie byłam w takiej sytuacji więc nic mądrego nie wymyślę.
Dziwne w tych szpitalach jest to, że każą Ci leżeć z chorymi
A myśleć i mówić możesz co chcesz - w końcu kto może jak nie kobieta w 38 tygodniu i 1 dniu ciąży
M@linka lubi tę wiadomość
Kochać Cię było łatwo, zapomnieć niemożliwe...
Mateuszek 26tc [*]
Maleństwo 6/9tc [*]
Michaś moja miłość -
Evita wrote:Tak zabrałam ze sobą. Dziewczyny to cud siedzę i wyje bo się boję że ta kreska zniknie albo że ja wymyśliłam....
Nie zniknie! To jest cud który się spełnia
Super Kochana! Skrzacie, Arletko - czas dla nas się odblokował!
Ale się cieszęWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2017, 07:50
Evita, skrzat1988 lubią tę wiadomość
-
M@linka -no to Cie przecwiczy życie jeszcze na końcu ciąży . No ale już niedługo. Niedobrze tylko że te dwie pozostałe babki na Twojej sali niedomagaja. Ale w sumie Pierworodny też mógłby znieść jakiegoś bakcyla do domu. Ech, człowiek nie wie nigdy co dobrze zrobi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2017, 07:58
-
Evitka,
Rany boskie... aż mnie zatkało na tę wiadomość.
Chyba się normalnie modlić zacznę.
Niech to trwa, i trwa, i trwa!
Jeśli jakiegoś leku Ci brakuje, to pisz. Może mam. Zabiorę ze sobą.
Wybaczcie zero odniesień do innych postów, ale od wczoraj nic nie czytałam. Weszłam teraz i widzę taki cudowny nius!Ikarzyca lubi tę wiadomość
-
Ikarku tak Kochana - młody w domu był juz chory jak jechałam do szpitala - byl w trakcie antybiotykoterapii. Wiec nawet bylo mi ba rękę byc w szpitalu bo myślałam ze tu ku#€a maja rozum.. A mnie polozyli z mega smarkata babka a przedwczoraj dolozyli druga. Nie wyobrażam sobie rodzić w infekcji zaawansowanej. Narazie trzymam się ale juz podkichuje od czasu do czasu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2017, 08:05
-
Evita wrote:Tak Ikarku, Arletko, Skrzacie, Roma, Alisa teraz Wy!
TakRoma składa teraz swoje kawałki i trzymam kciuki za jakąkolwiek decyzję byle zgodna z jej etapem
a Aliska -hm, odnowione podwozie, pewnie też za niedługo zaskoczy
nic tylko działać.
Rany Evita ale mi humor poprawiłas!Evita lubi tę wiadomość