Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
laila_25 wrote:Zly dzien dzis..caly czas nudnosci... i nerwowa jestem przez to, nie moge nic jesc tylko owoce.. nie jem jest zle..zjem jeszcze gorzej...wszystko zagryzam mandarynkami..
Nie chce mi sie do pracy chodzic czuje sie zmeczona, nie wysypiam sie ciagle mi sie jakies glupoty snia. Na zwolnienie poki co nie ma szans.
i o.. taka dupa u mnnie
Jak u ciebie?
Czemu nie ma szans na zwolnienie? Jak powiedzałam mojej doktor że mam takie nudności że ciężko mi wstawać rano i jeździć do pracy to bez problemu dostałam zwolnienie. Może spróbuj pogadać z lekarzem?Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Koteczka82 wrote:Czemu nie ma szans na zwolnienie? Jak powiedzałam mojej doktor że mam takie nudności że ciężko mi wstawać rano i jeździć do pracy to bez problemu dostałam zwolnienie. Może spróbuj pogadać z lekarzem?
aniołek 01.02.2016r -
Monika1357 wrote:Czyli sie tym nie martwic. Dzieki dziewczyny.
Witam niedzielnie dziewczyny,u mnie dzis obiad skromnie bo tylko jedno danie,mąz od poludnia do pracy poszedl i juz o 11 obiad jadł.Ja jakos zmeczona,spac nie moglam bo mi goràco bylo,albo sikanie znów..jednak nie moge narzekac bo to i tak pikus z wymiotami i mflosciami albo mogreną które mo oszczedzono.Poza tym pragnac ciazy pragnie sie jej negatywów i tego sie trzymam,wiele z dziewczyn chcialoby byc na moim miejscu,a ja zycze im tego z calego serca.Evita lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Jagna 75 wrote:Ty sie tam martw jaki wózek kupic albo lózeczko lepiej hi hi
Witam niedzielnie dziewczyny,u mnie dzis obiad skromnie bo tylko jedno danie,mąz od poludnia do pracy poszedl i juz o 11 obiad jadł.Ja jakos zmeczona,spac nie moglam bo mi goràco bylo,albo sikanie znów..jednak nie moge narzekac bo to i tak pikus z wymiotami i mflosciami albo mogreną które mo oszczedzono.Poza tym pragnac ciazy pragnie sie jej negatywów i tego sie trzymam,wiele z dziewczyn chcialoby byc na moim miejscu,a ja zycze im tego z calego serca.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2017, 16:20
aniołek 01.02.2016r -
Monika ja mam tyłozgięcie i urodziłam synka bez problemu jedyne co odczuwam inaczej to to że wszystkie bóle tzn przy porodzie, miesiące i owulacji czuję w plecach a nie w brzuchu.
Moja mama też i urodziła dwoje dzieci. Myślę że to nie ma dużego znaczenia.
Jagna właśnie masz już coś dla maleństwa?
Evitka cieszę się że nie uciekłaś jednak od nas z forumbardzo trzymam za Ciebie kciuki!!!
Ruda jak się czujesz? Wszystko ok?
Mamookruszka a jak u Ciebie kochana?
U mnie dziś znowu mocniej i takie jakby błonki schodzą mam nadzieję że to już długo nie potrwa. Jutro wizyta u doktor.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2017, 16:45
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Jagna 75 wrote:Ty sie tam martw jaki wózek kupic albo lózeczko lepiej hi hi
Witam niedzielnie dziewczyny,u mnie dzis obiad skromnie bo tylko jedno danie,mąz od poludnia do pracy poszedl i juz o 11 obiad jadł.Ja jakos zmeczona,spac nie moglam bo mi goràco bylo,albo sikanie znów..jednak nie moge narzekac bo to i tak pikus z wymiotami i mflosciami albo mogreną które mo oszczedzono.Poza tym pragnac ciazy pragnie sie jej negatywów i tego sie trzymam,wiele z dziewczyn chcialoby byc na moim miejscu,a ja zycze im tego z calego serca.
Haha, ale mi poprawilas humor.
Wozek i lozeczko mam po 2 letnim synku. Wozek super wygodny bo jedna reka mozna kierowac tylko ciezki jak trzeba go do bagaznika zapakowac, ale to jak wszystkie. Jak bedzie chlopczyk to praktycznie nic nie bede dokupywala tylko kilka nowych ubranek. Jak bedzie dziewczynka to praktycznie wszystkie ubranka.Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
Monika dobrze że wszystko masz. Będzie mniej wydatków. U mnie też dużo rzeczy czeka na drugie dziecko.
U Ciebie nie będzie też takiej dużej różnicy wieku między dziećmi.
Ja za długo czekałam i już będzie jak się uda 9 lat różnicy. Szkoda że posłucham męża i tyle czasu zmarnowałam zamiast wziąć wcześniej sprawy w swoje ręce. Chciałabym cofnąć czas eh....Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Koteczka82 wrote:Monika dobrze że wszystko masz. Będzie mniej wydatków. U mnie też dużo rzeczy czeka na drugie dziecko.
Ja za długo czekałam i już będzie jak się uda 9 lat różnicy. Szkoda że posłucham męża i tyle czasu zmarnowałam zamiast wziąć wcześniej sprawy w swoje ręce. Chciałabym cofnąć czas eh....
aniołek 01.02.2016r -
Koteczka82 wrote:Monika dobrze że wszystko masz. Będzie mniej wydatków. U mnie też dużo rzeczy czeka na drugie dziecko.
Ja za długo czekałam i już będzie jak się uda 9 lat różnicy. Szkoda że posłucham męża i tyle czasu zmarnowałam zamiast wziąć wcześniej sprawy w swoje ręce. Chciałabym cofnąć czas eh....
Koteczka ta ciaza co obumarla nie byla planoeana. Ale jak sie dowiedzielismy, ze jrstem w ciazy to bardzo sie cieszylismy. I teraz idziemy za ciosem.
Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
Hej dziewczyny, nadrobilam Was w poszukiwaniu nowych testow i dobrych wiadomosci..i ciesze sie, ze Evitka odbudowuje swoja forme psychiczna
zalaczam Wam fotke z sesji domowej...kolezanka, ktora zajmuje sie fotografia zrobi nam sesyjke na lonie natury..ale powiem Wam, ze te cykniete przez meza i nam razem z samowyzwalacza sa niczego sobie:) prosze nie zwracac uwagi na sexy twarz.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7f3e1f27976b.jpgJusta87, Dorola31, sy__la, promyczek 39, Jacqueline, Alisa, Ikarzyca, laila_25, Natikka123, Elmo13, Elaria, Evita, sylvuś, Aga22, jatoszka lubią tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Niebieska fajne zdjęcie. Świetna pamiątka będzie.
Monika moja poprzednia stracona ciąża nie była planowana i poszliśmy za ciosem i zaszłam od razu w tą którą właśnie tracę.
Nie wiem jak będzie teraz jak musimy zrobić badania, przerwę w staraniach a potem czeka mnie ciąża na lekach i zwolnieniu. Nie wiem czy mąż będzie chciał się na to świadomie zdecydować.Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Leila to jak dwoje jedynaków. Jako dzieciaki nie mieliście żadnych wspólnych spraw. Teraz może w dorosłym życiu to nie jest taki problem. Zawsze chciałam żeby moje dzieci mogły się razem bawić.
Mój tata ma siostrę starszą o 9 lat i dopiero teraz się dogadają.Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Och Koteczko.. tez wielokrotnie mialam takie mysli...ja w tym roku koncze 32 lata... odkladalam macierzynstwo z roznych powodow, a nagle jak moje ciaze konczyly sie poronieniami to sie ocknelam..ze po co ja do cholery tyle czekalam! niestety nie mialam nawet jednej mysli takiej, ze moze warto starac sie wczesniej, bo roznie moze byc... Ale tez czasu nie cofne, bardzo chcialabym miec dwojke dzieci, a juz najmlodsza nie jestem. Jeszcze jednego dziecka nie mam a juz mysle o drugim..a zaraz pojawia sie mysl, ze wolalabym to troche odlozyc, bo chcialabym zamknac pewna zawodowa sprawe, ktora zajmie mi 1,5 roku. Wolalabym w tym czasie nie zachodzic w ciaze..a potem przychodzi kolejna mysl: JUZ NIE MOZESZ ODKLADAC, NIE MASZ CZASU!
A moze wlasnie tak mialo byc Koteczko.. ze czekalysmy.. i moze ma to jakis sens, ktorego nie znamy...
Na pewno mysle, ze jeszcze masz kilka lat przed soba i jak zdecydujesz sie na badania to tez te badania i czekanie na wynik nie zajmuja wiecznosci, wiec ciagle masz jeszcze czas...chociaz wiem, ze czas sie kurczy:/ mnie wtedy zawsze podtrzymuja na duchu takie osoby jak Inessa (nie wiem czy ja kojarzysz, ale jej historia konczy sie wspaniale) czy Jagna, ktora tez nie miala duzo czasu, a udalo sieKoteczka82 lubi tę wiadomość
-
promyczek 39 wrote:No musze to napisać Niebieska sexi jestes:P a z Marianką w brzuszku jeszcze bardziej
haha dziekuje Promyczku:) ja niestety jestem z tych co wiekszosc swojego zycia byla niezadowolona z wygladu swojego ciala...brrr... ale moj maz sprawil, ze pewnosc siebie w tej kwestii poszybowala wysoko do gory, a teraz jeszcze brzuszek ciazowy rowniez dodal mi sporo wewnetrznie odczuwanego seksapilu. Musze przyznac, ze nigdy nie pozowalam do zdjec w stroju, bieliznie itd. a z Marianka to cos zupelnie innego, jestem zadowolona z siebie, brzucha, cyca (choc wole mniejszy) itd. Ciaza robi cos wspanialego z cialem kobiety:)Koteczka82, promyczek 39, Evita lubią tę wiadomość
-
Niebieska masz w 100% rację ja po prostu przegapiłam moment kiedy mój mąż się zgodził na drugie dziecko, nasz synek miał wtedy 5 lat. Zamiast czekać aż uregulujemy pewne sprawy, powinnam była od razu odstawić tabletki i po prostu zdać się na los nic mu nie mówiąc, ale chciałam być fer wobec niego. Nie przeszło mi przez myśl że po roku,zmieni zdanie. Potem czekałam 1,5 roku czy znowu nie zmieni zdania a potem jak wzięłam sprawy w swoje ręce to stało się to o czym wiecie.
Mnie też nigdy nie przeszło przez myśl że będę miała problem z utrzymaniem ciąży bo z synkiem nie było jakiegoś wielkiego problemu.
Wiem że kobiety rodzą dzieci także w późniejszym wieku mam kuzynkę która pierwsze dziecko urodziła mając 40 lat a drugie mając 42, a moja przyjaciółka urodziła córkę w wieku 39 lat.
Wiem że nasze dziewczyny Inesska , Jagna też są starsze ode mnie a udało im się.
Wiem że mam jeszcze chwilę czasu bo mam 35 lat ale czuję że mam coraz mniej siły. Nie mam super zdrowia raczej jestem chorowita i boję się że potem nie dam rady z dwójką dzieci a zwłaszcza z maleństwem.Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Koteczka82 wrote:Leila to jak dwoje jedynaków. Jako dzieciaki nie mieliście żadnych wspólnych spraw. Teraz może w dorosłym życiu to nie jest taki problem. Zawsze chciałam żeby moje dzieci mogły się razem bawić.
Mój tata ma siostrę starszą o 9 lat i dopiero teraz się dogadają.
Bardzo sie dogadujemy od zawsze. Mamy wiele wspolnych spraw robimy razem rysunki, bransoletki,szyjemy miski i inne pierdoly. Zawsze ze mna spi jak jestem w domu itp. Siostra ma teraz 7 lat wiec ciezko mowic o doroslej relacji
Nie jestesmy jak dwoje jedynakow,miedzy nami jest jeszcze 2 rodzeństwa. Ja jestem najstarsza ona najmłodsza.
Kocham wszystkich jednakowo i z kazdym sie dogaduje
Jak widac zadna roznica wieku nie zaprzecza wspolnej zabawie... Czasem nawet zakladam sukienke i skrzydelka udajac wrozke dla jej radosciEvita lubi tę wiadomość
aniołek 01.02.2016r -
Niebieskaa wrote:haha dziekuje Promyczku:) ja niestety jestem z tych co wiekszosc swojego zycia byla niezadowolona z wygladu swojego ciala...brrr... ale moj maz sprawil, ze pewnosc siebie w tej kwestii poszybowala wysoko do gory, a teraz jeszcze brzuszek ciazowy rowniez dodal mi sporo wewnetrznie odczuwanego seksapilu. Musze przyznac, ze nigdy nie pozowalam do zdjec w stroju, bieliznie itd. a z Marianka to cos zupelnie innego, jestem zadowolona z siebie, brzucha, cyca (choc wole mniejszy) itd. Ciaza robi cos wspanialego z cialem kobiety:)
Niech ta ciaza ze mna zrobi to samo..hehehe... slicznie )
Niebieskaa lubi tę wiadomość
aniołek 01.02.2016r