Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Monika1357 wrote:Tak Alisa masz racje, sorki moja pomylka, ale i Gadua szybko doczeka 37 tygodnia.
Niebieska to bylo do Ciebie, ale przez to przeziebienie inaczej mysle.
Mam nadzieje, ze Was nie urazilam, jezeli tak to najmocniej przepraszam.
Dziekuje Monika:) ale mysle, ze Gadulka sie nie obrazi...przeciez i Ona zaraz bedzie w 37. tygodniu, wiec tylko troszke wyprzedzilas oczywista przyszlosc.Alisa, Monika1357, Gaduaaa lubią tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Jagna wiem że można to wyleczyć. na szczęście. Zobaczymy co powie lekarza na wizycie i co wyjdzie w badaniach jeśli zleci jakieś dodatkowe. Wczoraj trochę rozmawialiśmy o tym z mężem, że jeśli się okaże że oboje to mamy to mąż obstawiania jedną naszą znajomą, która hmm jakby to delikatnie ująć zmienia facetów częściej niż bieliznę
a która jest baardzooo wylewna, zwłaszcza przy pożegnaniu
Zoska trzymam kciuki za testowanie &&&&
Evitko czekam na wieści &&&
Ruda cieszę się że mimo plamień maleństwo ma się dobrze
Muszę się wam przyznać że wczoraj zmolestowałam męża, po prostu nie wytrzymałam i były przytulanki. Wiem że bardzo wcześnie ale nic mnie nie bolało i było super
Ja chyba mam tak że im bardziej jestem zdenerwowana, zdołowana,przygnębiona tym bardziej szukam spokoju, zapomnienia i bezpieczeństwa w ramionach męża. Od pierwszego dnia jak się poznaliśmy czułam się przy nim bezpiecznie i tak jest cały czas.
Dzięki temu dzisiaj znowu czuję że wszystko będzie dobrze, że mam siłę do walki z przeciwnościami losu i że się nie poddam.
Dziewczyny w naszym dniu życzę nam wszystkim siły, wytrwałości, miłości i realizacji planów i marzeń :-*promyczek 39, Dorola31 lubią tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Koteczka dobrze, ze przy mezu czujesz sie bezpiecznie. Najwazniejsze to miec w kims wsparcie. Molestuj go ile tylko masz na to sil
Ciesze sie, ze dzisiaj masz lepszy humor.
Koteczka82 lubi tę wiadomość
Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
Evita jest ok.
Nadal trzymam kciuki i czekam na wieści &&&&&Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Evita wrote:Dziewczyny beta 22.86 progesteron 23 nie wiem co o tym myśleć... Wzrost z 9 chyba prawidlowy? Progesteron też skoczył z 14. Co myślicie?
Evita lubi tę wiadomość
Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
CORCIA 06.09.17r. -
Koteczko, jak pieknie napisalas o swoim mezu i Waszej relacji. Tez tak czuje sie wzgledem mojego M. Natomiast jak mysle o porodzie to obawiam sie, ze ramiona meza beda tylko przeszkadzaly:P ja przy nim robie sie czasami...miekka, niczego nieswiadoma, niewinna, bezbronna kobietka....i juz mu zapowiedzialam, ze podczas porodu moze mnie nie poznawac i ze go prosze o zrozumienie jak bede sama ze soba w swoim bolu i calym tym procesie... byc moze wsciekla i skupiona tylko na tym co sie dzieje.
-
Monika1357 wrote:Koteczka dobrze, ze przy mezu czujesz sie bezpiecznie. Najwazniejsze to miec w kims wsparcie. Molestuj go ile tylko masz na to sil
Ciesze sie, ze dzisiaj masz lepszy humor.
A teraz muszę chwilę zaczekać na badania i ich wyniki.
Już jutro wizyta u genetyka.Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Niebieskaa wrote:Koteczko, jak pieknie napisalas o swoim mezu i Waszej relacji. Tez tak czuje sie wzgledem mojego M. Natomiast jak mysle o porodzie to obawiam sie, ze ramiona meza beda tylko przeszkadzaly:P ja przy nim robie sie czasami...miekka, niczego nieswiadoma, niewinna, bezbronna kobietka....i juz mu zapowiedzialam, ze podczas porodu moze mnie nie poznawac i ze go prosze o zrozumienie jak bede sama ze soba w swoim bolu i calym tym procesie... byc moze wsciekla i skupiona tylko na tym co sie dzieje.Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Koteczka82 wrote:Niebieska mój mąż był przy porodzie, stał za mną i podtrzymywał przy parciu. Nie wyobrażam sobie żeby mogło by go tam nie być właśnie dlatego że przy nim czuję się bezpiecznie.
-
Koteczka super to napisalas, swietna masz relacje z mezem i ciesze sie ze czujesz sie przy nim bardzo bezpieczna i wspieracie sie nawzajem
czujesz potrzebe bliskosci i to jest dobre! razem przejdziecie przez przeciwnosci losu...
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Dziewczyny slabo mi jest, duszno, uderzenia goraca, sama jestem w domu.. w ogole to od paru dni czuje sie jakos dziwnie.. nie wiem co mi jest..Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
Wszystkiego najlepszego moje kochane z okazji Dnia Kobiet :-* :-* , niech nasi mężczyźni o nas dbają do końca życia i rozpieszczają nie tylko przy okazji:-* . Ponarzekam wam trochę
wyspać się nie wyspałam wstałam juz o 3 nad ranem , mam schizy i za każdym razem jak idę siku to zaraz myślę że wody mi odejdą skad takie rzeczy mi przychodzą do głowy
, moje dziewczynki w kółko się pytają kiedy dzidzia będzie :-* :-* , w przedszkolu u Marysi wychowawczynie też się pytają to kiedy Pani rodzi , tak samo jaki z moijej rodziny , a co ja wróżka same wiecie że to nie od nas zależy . Plecy trochę mnie bolą , mam znów nawał śluzu oby nasze szczęście za długo tam nie siedziało , chyba męża dziś zmolestuję
. Byłam dziś na mieście , na pocztę musiałam iść potem do UP już mam dość tego chodzenia .
A to cosik dla was :-* :-* .
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dc52f3df59b.jpgKoteczka82, Gaduaaa, promyczek 39 lubią tę wiadomość
-
Koteczka ja mam do ciebie pytanie odnośnie genetyka. Prywatnie robisz czy na NFZ? Gdzie i jak długo czekałam na wizytę? Mam skierowanie na NFZ ale jak usłyszałam że się czeka 1,5 roku w Białymstoku to wątpię żeby mój doktor załatwił ot tak od ręki i zastanawiam się czy prywatnie nie zrobicNadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019 -
Yoselyn82 wrote:no raczej nie..
Ile bierzesz kwasu foliowego? Bierzesz jakieś inne witaminy z grupy B? Ja przy dużych dawkach kwasu foliowego miałam okropne zawroty głowy, duszności i ogólnie czułam się fatalnie. Kilka razy nawet się przewróciłam "o własne nogi"