Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Yoselyn82 wrote:Gaduaa zdrowka dla syna, teraz uwazaj na siebie zebys ty sie nie zarazila
OO podwyzszka to faktycznie zmienia postac rzeczy, widocznie pracodawca chce zatrzymac twojego meza u siebie w pracy.no twoj maz ma ciezki orzech do gryzienia
Boję się własnie zarazić... spałam z nim całą noc.. odwracałam się jak mogłam żeby na mnie nie prychał, ale czy uda mi się nie zarazić to nie wiemFabianCyprian
Tymuś
-
Yoselyn82 wrote:to kciuki za testowanie... kiedy powinnas testowac?
Tak naprawdę ciężko stwierdzić. Przed poronieniem miałam cykle przeważnie 30-32 dni. W styczniu mój cykl trwal 27 dni, w lutym 34 (podejrzewam, ze owulacja sie opóźniła - stąd długi cykl), ale przed poronieniem raz do roku zdarzył mi się dłuższy cykl.
Tak myślę, postaram się poczekać te 2 tygodnie od owulki. Chociaż na pewno nie wytrzymam i zrobię wcześniej, wiecie same jak to jestOstatnio blada kreska wyszla mi.w 12dpo, wyraźna w 15dpo
Nic już mi innego nie pozostaje niż czekanie...
Czekanie na miejmy nadzieję szczesliwy koniec
Przy okazji wszystkim Wam kochane życzę spelnienia marzeń, nawet tych najskrytszych, no i zdrówka.
Ja dodatkowo obchodzę dziś urodziny, taki wzrost temperatury dobrze świadczy, byłby to dla mbie najlepszy prezent jaki można sobie wymarzyćWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2017, 09:16
Mamaokruszka, Koteczka82, promyczek 39 lubią tę wiadomość
Aniołek[*] 17.09.2016 9tc
Aniołek[*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
Dziewczyny beta 22.86 progesteron 23 nie wiem co o tym myśleć... Wzrost z 9 chyba prawidlowy? Progesteron też skoczył z 14. Co myślicie?
Ikarzyca, roma, jomi81, Monika1357, Magdzia88, promyczek 39, Genshirin, jatoszka, Niebieskaa, Koteczka82, Mamaokruszka, Jacqueline, kiti, Arleta, Dorola31, czarnulka24, Elmo13, sy__la, sylvuś lubią tę wiadomość
Evita
4 straty
immunologia+ nieprawidłowy kariotyp
-
nick nieaktualnyEvita wrote:Dziewczyny beta 22.86 progesteron 23 nie wiem co o tym myśleć... Wzrost z 9 chyba prawidlowy? Progesteron też skoczył z 14. Co myślicie?
To przyrost prawidłowy, progesteron ładny.
A beta rozkręca się pomalutku:-) -
Evita wrote:Dziewczyny beta 22.86 progesteron 23 nie wiem co o tym myśleć... Wzrost z 9 chyba prawidlowy? Progesteron też skoczył z 14. Co myślicie?
musiałaś z tą niską betą trafić na na prawdę sam począteczek
trzymam kciuki żeby było tak dalejFabianCyprian
Tymuś
-
Evita wrote:Dziewczyny beta 22.86 progesteron 23 nie wiem co o tym myśleć... Wzrost z 9 chyba prawidlowy? Progesteron też skoczył z 14. Co myślicie?
Wzrost jak najbardziej prawidłowyZrób jeszcze jutro dla pewności, ale póki co ładnie to wygląda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2017, 10:37
Olga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018
-
po cichu gratulujeMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Evita wrote:Tak. Poprzednie badanie w poniedziałek o 7 rano. Dziś mam 26 dc.
Wydaje mi się że jest szansapowtórz jeszcze za dwa dni bo poprzedni biochem się skończył na takiej wartości a jak pójdzie w górę to mamy jasność
też mi się wydaje że Twój organizm bardzo chce zajść w ciążę, jak to już zostało tu napisane.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2017, 10:46
Alisa lubi tę wiadomość
-
Gadua to juz 37 tydzien. Wow, ale szybko ten czas leci. Juz niedlugo przytulisz swoje malenstwo.
Zoska trzymam mocno kciuki:-)
Evita ciesze sie, ze beta ladnie rosnie. Posluchaj dziewczyn i zrob sobie jeszcze raz bete. Zaciskam mpcno kciuki.
Ale mile wiadomosci w to nasze swieto.
Kochane ja Wam i sobie zycze tego najwazniejszego, tego czego tak pragniemy, czyli dziecka.
Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
nick nieaktualny
-
Tak Alisa masz racje, sorki moja pomylka, ale i Gadua szybko doczeka 37 tygodnia.
Niebieska to bylo do Ciebie, ale przez to przeziebienie inaczej mysle.
Mam nadzieje, ze Was nie urazilam, jezeli tak to najmocniej przepraszam.Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
Monika1357 wrote:Tak Alisa masz racje, sorki moja pomylka, ale i Gadua szybko doczeka 37 tygodnia.
Pomyłka przepowiadającaAlisa, Monika1357, Gaduaaa lubią tę wiadomość
-
Evita,
Jest dobrze.
Czekamy na rozwój wydarzeń. Wierzymy.
Gromadzę wszystkie życzenia, jakie dostałam na Dzień Kobiet i przekazuję je Tobie na rzecz dwóch kresek - aby się doczepiły do Ciebie na 8 miesięcy.