Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Mamaokruszka wrote:Jeśli nie ciąża to ja bym poszła do lekarza, bo to może być dużo rzeczy, od zupełnych błahostek do takich całkiem poważnych.
Ile bierzesz kwasu foliowego? Bierzesz jakieś inne witaminy z grupy B? Ja przy dużych dawkach kwasu foliowego miałam okropne zawroty głowy, duszności i ogólnie czułam się fatalnie. Kilka razy nawet się przewróciłam "o własne nogi"
biore femibion natal 1, wit b12 1x1 i witamine b6 1x1 oraz witamine d 4 tys jMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
A ja się witam w 1 dc. W końcu, po 5 dniach plamień przyszła @ :] Mam nadzieję, że cykl, który zaczyna się w nasze babskie święto przyniesie mi wkrótce jakąś małą babeczkę w brzuchu
Rodzynek też może być, wybredna nie jestem
I Wam również tego życzę, Kochane Staraczki, żeby nasze dzieci przyszły do nas jak najszybciej i zostały z nami już na zawsze.
A wszystkim Ciężarówkom życzę bezproblemowych, bezstresowych, nudnych do bólu ciąż, zakończonych wymarzonymi, pięknymi i magicznymi porodami! Niech nam się spełnią nasze marzenia
O takie
I takie
I takie
Yoselyn82, Alisa, promyczek 39, Monika1357, Magdzia88, Niebieskaa, Koteczka82, Gaduaaa, Ikarzyca, Zośkaaa, Evita, czarnulka24, sylvuś, sy__la lubią tę wiadomość
-
Yoselyn82 wrote:biore femibion natal 1, wit b12 1x1 i witamine b6 1x1 oraz witamine d 4 tys j
Serio, ja bym zrobiła test ciążowy dla świętego spokoju i poszła do lekarza sprawdzić co się dzieje. Bo dziwne, że tak znikąd pojawiły Ci się takie objawy. -
Evitka moze wrózka nie jestem ale jak rosnie to ciąza,niech zatem juz rosnie i pozostanie z tobą ten maluszek.Ja bym bete sprawdzila za 48 godzin albo w poniedzialek,wtedy beta powinna byc juz wysoka jesli maluch chce zostac.Trzymamy kciuki nadal bo na dzien dzisiejszy jest super
Zoska kciuki zacisniete niech ta tempka rosnie i nie spada,zycze dwóch kreseczekAntoś IVF,Julisia natural
-
Evitko - przyrost jak najbardziej w normie
Także jeszcze mocniej trzymam kciuki
Może to po prostu plamienie w terminie @, Blondyna chyba z 2 dni po pozytywnym teście też miała plamienia.
Jak tam dzisiaj ?
Za 2 dni czy więcej będziesz powtarzać?
Trzymam kciuki
A i wszystkiego najlepszego babeczki z okazji dnia kobietpromyczek 39, Monika1357, Evita lubią tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Mamaokruszka wrote:To niedużo bierzesz, mi dopiero po zestawie femibion + foliany 0,8 mg + acidum folicum 5mg zaczęły się jazdy. Może przesilenie wiosenne Cię dopadło?
Serio, ja bym zrobiła test ciążowy dla świętego spokoju i poszła do lekarza sprawdzić co się dzieje. Bo dziwne, że tak znikąd pojawiły Ci się takie objawy.
No chyba sie wybiore do lekarza, poczekam na mojego i pojedziemy.
Pierw mialam oslabienie mocne, potem bym padla przy aucie, nogi zrobily mi sie jak z waty i slabo mi bylo, teraz duszno mi sie robi, goraco itp..Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Koteczka82 wrote:Monika muszę uważać z tym molestowaniem bo znowu zajdę od razu :-p
A teraz muszę chwilę zaczekać na badania i ich wyniki.
Już jutro wizyta u genetyka.
Powodzenia na jutrzejszej wizycie.
Co do meza to tak jak mowisz, uwazaj na razie, a pozniej nie powstrzymuj sieKoteczka82 lubi tę wiadomość
Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
Widze, ze piszecie o byciu meza przy porodzie. Ja cala ciaze chcialam, a podczas porodu go wygonilam i jeszcze jak widzialam samochod przez okno nna parkingu to dzwonilam do niego, ze ma jechac jak najdalej od szpitala. Podczas bolu roznie sie zachowujemy. Chociaz uwazam, ze jest ktos potrzebny bo przynajmniej wode poda:-)Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
Zaczynamy 23 tydzien
oby kolejne tygodnie w spokoju..
http://static.pokazywarka.pl/l/f/n/5d57a709f7b3a4ec0a7cbf8b7766b81c_orig.jpgJacqueline, promyczek 39, Alisa, kiti, Niebieskaa, Ikarzyca, Evita, Monika1357, Mamaokruszka, jomi81, Natikka123, Gaduaaa, Genshirin, Elaria, czarnulka24, Coconue, Koteczka82, Magdzia88, Kadabra, sylvuś, Aga22, sy__la lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Jagna jaki juz duzy brzuszek... niech maluszek zdrowo rosnie
slicznie
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Jagusiu, ale masz pokazne mieszkanko dla Synka!wowow:) pieknie! ja mam taki, a jestem co nieco bardziej zaawansowana ciazowo.
Ale bylam dzis u poloznej na slawnym mierzeniu brzucha centymetrem krawieckim i ufff...urosl od ostatniej wizyty, takze nie bedzie poki co alarmu z tego powodu.Monika1357, jomi81, promyczek 39, Koteczka82, Jagna 75 lubią tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Niebieskaa wrote:Jagusiu, ale masz pokazne mieszkanko dla Synka!wowow:) pieknie! ja mam taki, a jestem co nieco bardziej zaawansowana ciazowo.
Ale bylam dzis u poloznej na slawnym mierzeniu brzucha centymetrem krawieckim i ufff...urosl od ostatniej wizyty, takze nie bedzie poki co alarmu z tego powodu.
ciesze sie ze wszystko dobrze a brzusio rosnieNiebieskaa, Jagna 75 lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Jagna, piękny brzuszek! Taki kształtny idealnieOlga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018
-
ana167 wrote:Wiosna idzie, budzi się zycie.. Czas maluszki budzic.. I jak zechcą, będą mogły zyc dalej to zostana ze mną
U mnie w sobotę wizyta i decyzja czy w kolejnym cyklu podchodzimy do transferuW ciążę z córką zaszłam w kwietniu, więc mam nadzieję, że kwiecień jest moim szczęśliwym miesiącem.
Monika1357, promyczek 39, Evita, ana167 lubią tę wiadomość
Olga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018
-
nick nieaktualnyDziewczyny jestem po usg: 2 ciałka żółte czyli 2 pęcherzyki pękł.
Jeden prawdopodobnie przed IUI, drugi wieczorem w dniu IUI.
Nie wiem jakim cudem one popękały przy 18mm!!
W każdym razie od dzisiaj dupek i utrogestan.
Gin mój dopuści mnie jakby co do 3 iui. Więcej według niego mija się z celem.
Kolejny cykl IUI na naturalnym ma być. Sama tak chcę by odpocząć od stymulkNiebieskaa, Ikarzyca, Evita, Dorola31, promyczek 39, jomi81, Monika1357, Justa87, Koteczka82, Elmo13, Elaria, Kadabra, sylvuś, sy__la lubią tę wiadomość
-
Alisa wrote:Dziewczyny jestem po usg: 2 ciałka żółte czyli 2 pęcherzyki pękł.
Jeden prawdopodobnie przed IUI, drugi wieczorem w dniu IUI.
Nie wiem jakim cudem one popękały przy 18mm!!
W każdym razie od dzisiaj dupek i utrogestan.
Gin mój dopuści mnie jakby co do 3 iui. Więcej według niego mija się z celem.
Kolejny cykl IUI na naturalnym ma być. Sama tak chcę by odpocząć od stymulk
18 to całkiem ok wielkośc pęcherzyka poza tym mógł się doktor walnąć w pomiarze o ten milimetr.
Jeżeli pękają 18 to może moje też dojdą do 18 i marzec jednak będzie owulacyjny?
Fajnie by było gdyby Ci się udałoMonika1357 lubi tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:Heloł kobitki....
Wita Was dziś zombie w czystej postaci... starszy syn całą noc gorączkował i to wysoko także nocka z głowy... okłady, mierzenie temp. do tego cały czas kaszlał i ciężko oddychał... eh.. dobrze, że akurat dziś mamy appointment w szpitalu na pediatrii. Więc takie o to u mnie święto dzień kobiet, chyba zaś na obiad będą flaczki pudliszki.. hah.. no nie mam siły ...
Za to dość wyraźnie rano poczułam "gadulątko" - chyba dało znać,że się dziś nie wyspało dostatecznie przez moje nocne bieganie hehhe
Ruda faktycznie przechodziła sama siebie przez ostatnie 6 tygodni... wczoraj dopiero zaczęła gadać jak człowiekhehe
a jeszcze chciałam Wam pisać, że wczoraj miałam w gościnie bardzo daleką kuzynkę męża.. taka babeczka ze wsi, babcia 6 wnuków i jak mnie zobaczyła to mówi ,że będzie córa !heheheh ponoć się kobita nie myli..
a i jeszcze jedno już ostatnie, żeby było śmiesznie... R. szykował się na zwolnienie z pracy, a szef wczoraj zaprponował podwyżkę i to nie małą... dodatkowo jak się dowiedział, że jestem w ciąży pobiegł po sporej wartości voucher. Także mąż na ten moment mocno zbity z tropu hehe
zaraz postaram się Was nadrobić.. chociaż na zombiaka może być trudno... proszę się nie gniewaći 100lat z okazji dnia kobiet!
Gaduaaa
kochana mam nadzieję ,że Twój synek szybko wróci do zdrowia i ,że to nic poważnego. Kurczę, to noc miałaś nie przespaną ;/ dziś leniuchuj cały dzień !!!Mam nadzieję ,że Cię nie zaraził ;(
Fajnie ,że maż został mile zaskoczony - gratulacje dla niegopodwyżka na pewno się przyda .
Evita wrote:Dziewczyny beta 22.86 progesteron 23 nie wiem co o tym myśleć... Wzrost z 9 chyba prawidlowy? Progesteron też skoczył z 14. Co myślicie
Evita
Bardzo mnie cieszy ,że beta przyrosła . Na pewno kamień spadł Ci z serca .
Teraz , możesz być troszkę spokojniejsza ;)Oby tak dalejTrzymam kciuki ;* Tak jak dziewczyny mówią powtórzy jeszcze raz betę dla spokoju , mam nadzieję ,że tak urośnie ,że nie pozostawi żadnych wątpliwości ;*
Koteczka82 wrote:Jagna wiem że można to wyleczyć. na szczęście. Zobaczymy co powie lekarza na wizycie i co wyjdzie w badaniach jeśli zleci jakieś dodatkowe. Wczoraj trochę rozmawialiśmy o tym z mężem, że jeśli się okaże że oboje to mamy to mąż obstawiania jedną naszą znajomą, która hmm jakby to delikatnie ująć zmienia facetów częściej niż bieliznęa która jest baardzooo wylewna, zwłaszcza przy pożegnaniu
Muszę się wam przyznać że wczoraj zmolestowałam męża, po prostu nie wytrzymałam i były przytulanki. Wiem że bardzo wcześnie ale nic mnie nie bolało i było super
Ja chyba mam tak że im bardziej jestem zdenerwowana, zdołowana,przygnębiona tym bardziej szukam spokoju, zapomnienia i bezpieczeństwa w ramionach męża. Od pierwszego dnia jak się poznaliśmy czułam się przy nim bezpiecznie i tak jest cały czas.
Dzięki temu dzisiaj znowu czuję że wszystko będzie dobrze, że mam siłę do walki z przeciwnościami losu i że się nie poddam.
Dziewczyny w naszym dniu życzę nam wszystkim siły, wytrwałości, miłości i realizacji planów i marzeń :-*
KoteczkaKochana , mam nadzieję ,że zrobicie resztę badań co lekarz zleci i okaże się ,że to po prostu błąd w wynikach. Dobrze ,że w razie czego ,można to leczyć
Fajnie ,że jesteś z mężem w dobrych relacjach ,piszesz ,że myślisz że to trochę za wcześnie na przytulanki ale mimo to byłoja osobiście myślę ,że to nic złego, skoro nic nie boli , czujesz się dobrze , masz ochotę to jak najbardziej molestuj go ile wlezie
każda z nas wie najlepiej , w którym momencie czuje się gotowa na
i czasem nie ma co patrzeć na czas czy za wcześnie czy nie , chyba ,że są konkretne przeciwskazania
Bardzo mnie cieszy Twoja wypowiedź odnośnie tego ,że wciąż masz siłę do walki
Wierzę ,że dzięki tej Twojej silnej woli, w końcu osiągniesz cel w postaci malusiego groszka
Daj znać po wizycie u genetyka
Yoselyn82 wrote:Dziewczyny slabo mi jest, duszno, uderzenia goraca, sama jestem w domu.. w ogole to od paru dni czuje sie jakos dziwnie.. nie wiem co mi jest..
Yoselyn82
Kurczę , a możesz podejrzewać skąd nagle takie złe samopoczucie ?Piszesz ,że ciążę raczej wykluczasz , hmm .. może powinnaś się udać do jakiegoś lekarza , może faktycznie od jakiejś witaminy bo czasami można mieć uczulenie na jakąś substancję w niej zawartą . A może w ostatnim czasie za dużo pracujesz ? A anemi nie masz ? Życzę Ci aby dolegliwości przeszły w jak najszybszym czasie i okazało się ,że to nic poważnegoMam cichą nadzieję ,że może z tego się coś wykluję jakiś groszek
Mamaokruszka wrote:A ja się witam w 1 dc. W końcu, po 5 dniach plamień przyszła @ :] Mam nadzieję, że cykl, który zaczyna się w nasze babskie święto przyniesie mi wkrótce jakąś małą babeczkę w brzuchuRodzynek też może być, wybredna nie jestem
I Wam również tego życzę, Kochane Staraczki, żeby nasze dzieci przyszły do nas jak najszybciej i zostały z nami już na zawsze.
A wszystkim Ciężarówkom życzę bezproblemowych, bezstresowych, nudnych do bólu ciąż, zakończonych wymarzonymi, pięknymi i magicznymi porodami! Niech nam się spełnią nasze marzenia
O takie
I takie
I takie
Mamookruszka
Kurczę wredna @ się zjawiła . Tulę mocno ;*
A ja miałam taką ogromną nadzieję ,że jednak coś z tego będzie ;)także kochana po @ dorwij swojego i do roboty
Trzymam mocno kciuki ,za nowy cykl ,może marzec się okaże szczęśliwym miesiącem
Jagna 75 wrote:Zaczynamy 23 tydzienoby kolejne tygodnie w spokoju..
http://static.pokazywarka.pl/l/f/n/5d57a709f7b3a4ec0a7cbf8b7766b81c_orig.jpg
Jagna75
kurczę ale czas leciwidzę ,że brzusio rośnie ładnie
Oby tak dalej
A poza tym jak się czujesz?
Dziewczyny ,życzę wam wszystkiego dobrego z okazji naszego święta , oby się spełniły Wasze wszystkie marzenia
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ae3c3fa72485.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2017, 17:57
Mamaokruszka, Koteczka82, Gaduaaa lubią tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Dziewczyny biorę lutke 100 jedna rano jedna wieczorem dowcipnie. Wiem że to mała dawka zazwyczaj się bierze dużo więcej. Zastanawiam się czy nie zwiększyć sobie dawki ale boję się bo podobno progesteron zagęszcza krew. Teraz jestem w kropce a do gina dziś się nie dostanę...A cały czas trochę plamienia na różowo, minimalnie ale jednak... Doradzicie coś?Evita
4 straty
immunologia+ nieprawidłowy kariotyp