Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny okres spóźnia mi się 5 dni, ale nie mam odwagi zrobić testu... wiem ze to głupie ale nie chce oglądać po raz kolejny 1 kreski. Brzuch mnie trochę pobolewa.
Justa87, sy__la lubią tę wiadomość
-
Skrzacie, błagam siknij bo inaczej ja się zesikam z niecierpliwości! Kciuki kochana! Mocne kciuki, sikaj i niech moc będzie z Tobą!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2017, 18:28
Niebieskaa, Ikarzyca, Monika1357, promyczek 39 lubią tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
nick nieaktualny
-
Ikarzyca to był właściwie śluz zabarwiony na brązowo. Bardzo mało, jednorazowo. Ale plecy bolą dalej
I lewy jajnik jakoś tak kłuje chwilami. Boję się, że nabawiłam się jakiegoś paskudztwa...
Skrzacie znam ten strach, ale czy zrobisz test, czy nie rzeczywistości nie zmienisz. Sikaj, oby była z tego radość!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2017, 18:38
-
Nesairah ja takie objawy jak piszesz mam na ovu.
Skrzecik sikaj rano koniecznie! Trzymam kciuki żeby wszystko było ok!! &&&&&&&&&&&&
Mam pytanie jak szybko po zabiegu wasz brzuch wracał do normy? Jestem prawie dwa tygodnie po i nadal mam bardzo wypukły brzuchu jakoś nie chce wrócić do wielkości sprzed ciążywkurza mnie to bo nie mieszczę się w ciuchy, zwłaszcza wieczorem
nadal mam niewielkie brązowe plemienia wrrr....
Dobrze że we wtorek wizyta u gina.Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Koteczko mi został taki "odbity" do tej pory, więc pewnie różnie z tymi brzuszkami bywa. Po roku już nawet mnie to nie denerwuje - niech czeka na następnego lokatora.
Skrzacie - SIKAJ! nawet już
No ja nie strzymia! Napisała nam tu takiego njusa i zniknęła.
Skrzatku to by był początek nowej ery tego forum!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2017, 19:24
Koteczka82, Niebieskaa, roma lubią tę wiadomość
-
Nesairah to trzymam kciuki żeby to było właśnie to i żeby dało owocny skutek
&&&&
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
nick nieaktualnyA ja czasem jem sery pleśniowe, śledziki marynowane, a kiedyś nawet kiełbaskę cebulową z rozpędu zjadłam i to wszystko w ciąży i jakoś śpię spokojnie. Uważam tylko na surowe jaja i surowe mięso, np. robiłam tatara, to obeszłam się smakiem.
sy__la lubi tę wiadomość
-
Skrzacir ja jadlam nie raz lososia wedzonego w ciazy z synkiem i nic mi nie bylo. A w wedlinie lososiowej moze byc maly procent lososia. Ja bym sie w ogole tym nie przejmowala.
Skrzacie sikaj!
Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
Aga, nie przejmuj się tym. Szanse na zarażenie się czymkolwiek są minimalne. Mięso przed wprowadzeniem na rynek jest dokładnie badane a takie zakazy ciążowe są zawsze na wyrost, wiesz, tak na wszelki wypadek. Na prawdę nie ma się czym martwić. Bardziej niż ta polędwica malutkiej może zaszkodzić ciągły stres i bombardowanie jej kortyzolem. Więc teraz 10 głębokich oddechów i wrzuć na luz. Masz w brzuszku zdrową dziewczynkę i tego się trzymaj!
Monika1357 lubi tę wiadomość
-
skrzat1988 wrote:Dziewczyny okres spóźnia mi się 5 dni, ale nie mam odwagi zrobić testu... wiem ze to głupie ale nie chce oglądać po raz kolejny 1 kreski. Brzuch mnie trochę pobolewa.
Kochana siknij ! Czekamy na II kreski27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
nick nieaktualnyMonika1357 wrote:Elaria to nie mozna jesc kielbasy w ciazy? Czy ta cebulowa zawiera cos szczegolnego?
Przypomina surowe mięso na kotlety mielone. W ciąży powinno się unikać surowego mięsa.
BTW, my dziś wędziliśmy. Jutro degustacja, własna szynka, kiełbasa szynkowa, no i boczek przy okazji. Już mi ślinka cieknie, najbardziej na tę szynkęIkarzyca, Koteczka82, Niebieskaa, czarnulka24, Foto_Anna, Monika1357 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAga22 wrote:Witajcie dziś mi się przydarzyła historia zjadłam nieumyslnie 6 plastrów polędwicy lososiowej teraz boje się że zarazilam dziecko toxoplazmoza:(
Prosiłam ta w markecie że chce szynkę
Skrzacie czekamy!
I tak całe 9 miesięcy!!! Ja pie....e...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2017, 20:05
Ikarzyca, roma, promyczek 39, Yoselyn82, Arleta, sy__la lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyskrzat1988 wrote:Dziewczyny okres spóźnia mi się 5 dni, ale nie mam odwagi zrobić testu... wiem ze to głupie ale nie chce oglądać po raz kolejny 1 kreski. Brzuch mnie trochę pobolewa.
Życzę II kresek