Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziekujemy za troske i wogole ;*;*;*..
Kochane
Dzis 14-03-2017 o 6.35 SN przyszedl na świat Aleksander z waga 3300 ,51 cm i 10 punktow. O 21.40 odeszly wody o 22.40 bylam w szpitalu...od ok 1 w nocy zaczely juz soe skurvze takie bolesne co 2-3 min ale krzyz i brzuch...wiec sienzwijalam...od 2 cm..po godz 4..potem 6 i juz akcja porodowa wzieli mnie n sale o 5:30 nie umialam przeć. ..o 6 :35 wyskoczyl Olo...z naciecia...ale ile szwow noe mam pojecia...nie spalam od wczoraj od 8....wiec jestem okropnie zmeczona...leje sie jak z kranu...po porodzie cos cimkal cyca...ale teraz noe chce noe umiem sobie poradzic. Mam sutki male..nie chwyta...mam wielki stres....Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2017, 15:21
Szczęśliwa Mamusia, promyczek 39, roma, czarnulka24, Alisa, Mamaokruszka, Dorola31, Evita, Niebieskaa, Aga22, jomi81, Koteczka82, kiti, sy__la, Natikka123, Genshirin, laila_25, inessa, Elmo13, Monika1357, M@linka, Asia87, Haana, Mona_Lisa, sylvuś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Koteczka zdrowka zycze dla ciebie i synka
Koteczka82 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Magdzia, moja bohaterko! jestes wielka! sle tysiace buziakow i przytulasow do Ciebie i Olcia (tak nazywa sie synek mojej przyjaciolki, jest niesamowicie kochanym lobuziakiem).
Wszystkiego co najlepsze dla Was:*
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
nick nieaktualnyMagdzia, nie bądź dla siebie zbyt surowa, odsapnij, dziewczyno! Z cycem się uporacie. Ty się nauczysz, on się nauczy. Jakby co, to pisz
W szpitalu wam pokażą, jak to robić. Sutki nieważne, trzeba się zgrać, a to trochę trwa. Tak, że bez paniki.
No i wielkie gratulacje, Magdzia! 100 lat dla Olka! -
Magdzia88 wrote:Dzielujemy za troske i wogole ;*;*;*..
Kochana. Dzis 14-03-2017 o 6.35 SN przyszedl na świat Aleksander z waga 3300 ,51 cm i 10 punktow. O 21.40 odeszly wody o 22.40 bylam w szpitalu...od ok 1 w nocy zaczely juz soe skurvze takie bolesne co 2-3 min ale krzyz i brzuch...wiec sienzwijalam...od 2 cm..po godz 4..potem 6 i juz akcja porodowa wzieli mnie n sale o 5:30 nie umialam przeć. ..o 6 :35 wyskoczyl Olo...z naciecia...ale ile szwow noe mam pojecia...nie spalam od wczoraj od 8....wiec jestem okropnie zmeczona...leje sie jak z kranu...po porodzie cos cimkal cyca...ale teraz noe chce noe umiem sobie poradzic. Mam sutki male..nie chwyta...mam wielki stres....niech Ci pokaże jak dostawiać małego do piersi.. od tego właściwie wszystko zależy..
no i Witamy Olo na świeciezuch kobietka z Ciebie !
FabianCyprian
Tymuś
-
Madziu, gratulacje! Spisałaś się na medal
Teraz niczym się nie przejmuj, wszystko się z czasem ułoży. Dla mnie 3 doby po porodzie w szpitalu to był koszmar. Balam się zasnąć, żeby przypadkiem Oldze nic się nie stało (zwracała wodami płodowymi), nie szło mi z karmieniem, w pokoju było z milion stopni, ogólnie masakra. W domu wszystko się poukładało i u Ciebie tez tak będzie
Teraz odpoczywaj i ciesz się, że synek jest już cały i zdrowy obok
Olga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018
-
Evita, bardzo współczuję. Tak strasznie mi przykro, że znowu musisz przez to przechodzićOlga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018
-
Mamaokruszka wrote:Czarnulko , nie dziwię Ci się ani odrobinę, że się martwisz i świrujesz. Ale cytując klasyka, to czy się martwisz, czy cieszysz niczego nie zmienia w przebiegu ciąży a zabiera radość z oczekiwania na Dziecia.
Co do badań w NO i ich ogólnego podejścia do ciąży, o którym piszecie z Niebieską to wolę nie komentować. Jestem typem "control freak" i gdybym miała takie problemy ze zrobieniem "głupiej" bety to chyba bym całkiem osiwiała. Podziwiam, że dajecie obie radę w tym dziwnym systemie.
Ja bym lekarzowi wierciła dziurę w brzuchu tak długo aż by dał zlecenie na betę i progesteronNadal trzymam z całych sił kciuki za wysoką betę! Wiesz już kiedy wizyta serduszkowa?
Planujesz zostać w NO, czy wracasz do PL tak jak wcześniej chciałaś zrobić?
Okruszku mam zamiar lecieć do pl ale pewnie naj szybciej za 2 tyg może wtedy złapie się na wizytę serduszkową. A to wszystko zależy od lekarza jak będzie trzeba to zostane w pl a jak nie będzie przeciwskazań to wrócę do NO
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity