Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziekujemy za troske i wogole ;*;*;*..
Kochane
Dzis 14-03-2017 o 6.35 SN przyszedl na świat Aleksander z waga 3300 ,51 cm i 10 punktow. O 21.40 odeszly wody o 22.40 bylam w szpitalu...od ok 1 w nocy zaczely juz soe skurvze takie bolesne co 2-3 min ale krzyz i brzuch...wiec sienzwijalam...od 2 cm..po godz 4..potem 6 i juz akcja porodowa wzieli mnie n sale o 5:30 nie umialam przeć. ..o 6 :35 wyskoczyl Olo...z naciecia...ale ile szwow noe mam pojecia...nie spalam od wczoraj od 8....wiec jestem okropnie zmeczona...leje sie jak z kranu...po porodzie cos cimkal cyca...ale teraz noe chce noe umiem sobie poradzic. Mam sutki male..nie chwyta...mam wielki stres....Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2017, 15:21
Szczęśliwa Mamusia, promyczek 39, roma, czarnulka24, Alisa, Mamaokruszka, Dorola31, Evita, Niebieskaa, Aga22, jomi81, Koteczka82, kiti, sy__la, Natikka123, Genshirin, laila_25, inessa, Elmo13, Monika1357, M@linka, Asia87, Haana, Mona_Lisa, sylvuś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Koteczka zdrowka zycze dla ciebie i synka
Koteczka82 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Magdzia, moja bohaterko! jestes wielka! sle tysiace buziakow i przytulasow do Ciebie i Olcia (tak nazywa sie synek mojej przyjaciolki, jest niesamowicie kochanym lobuziakiem).
Wszystkiego co najlepsze dla Was:*
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
nick nieaktualnyMagdzia, nie bądź dla siebie zbyt surowa, odsapnij, dziewczyno! Z cycem się uporacie. Ty się nauczysz, on się nauczy. Jakby co, to pisz
W szpitalu wam pokażą, jak to robić. Sutki nieważne, trzeba się zgrać, a to trochę trwa. Tak, że bez paniki.
No i wielkie gratulacje, Magdzia! 100 lat dla Olka! -
poproś o doradce laktacyjnegoMagdzia88 wrote:Dzielujemy za troske i wogole ;*;*;*..
Kochana. Dzis 14-03-2017 o 6.35 SN przyszedl na świat Aleksander z waga 3300 ,51 cm i 10 punktow. O 21.40 odeszly wody o 22.40 bylam w szpitalu...od ok 1 w nocy zaczely juz soe skurvze takie bolesne co 2-3 min ale krzyz i brzuch...wiec sienzwijalam...od 2 cm..po godz 4..potem 6 i juz akcja porodowa wzieli mnie n sale o 5:30 nie umialam przeć. ..o 6 :35 wyskoczyl Olo...z naciecia...ale ile szwow noe mam pojecia...nie spalam od wczoraj od 8....wiec jestem okropnie zmeczona...leje sie jak z kranu...po porodzie cos cimkal cyca...ale teraz noe chce noe umiem sobie poradzic. Mam sutki male..nie chwyta...mam wielki stres....
niech Ci pokaże jak dostawiać małego do piersi.. od tego właściwie wszystko zależy..
no i Witamy Olo na świecie
zuch kobietka z Ciebie !
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
Madziu, gratulacje! Spisałaś się na medal
Teraz niczym się nie przejmuj, wszystko się z czasem ułoży. Dla mnie 3 doby po porodzie w szpitalu to był koszmar. Balam się zasnąć, żeby przypadkiem Oldze nic się nie stało (zwracała wodami płodowymi), nie szło mi z karmieniem, w pokoju było z milion stopni, ogólnie masakra. W domu wszystko się poukładało i u Ciebie tez tak będzie
Teraz odpoczywaj i ciesz się, że synek jest już cały i zdrowy obok
Olga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018
-
Evita, bardzo współczuję. Tak strasznie mi przykro, że znowu musisz przez to przechodzić
Olga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018
-
Mamaokruszka wrote:Czarnulko , nie dziwię Ci się ani odrobinę, że się martwisz i świrujesz. Ale cytując klasyka, to czy się martwisz, czy cieszysz niczego nie zmienia w przebiegu ciąży a zabiera radość z oczekiwania na Dziecia.
Co do badań w NO i ich ogólnego podejścia do ciąży, o którym piszecie z Niebieską to wolę nie komentować. Jestem typem "control freak" i gdybym miała takie problemy ze zrobieniem "głupiej" bety to chyba bym całkiem osiwiała. Podziwiam, że dajecie obie radę w tym dziwnym systemie.
Ja bym lekarzowi wierciła dziurę w brzuchu tak długo aż by dał zlecenie na betę i progesteron
Nadal trzymam z całych sił kciuki za wysoką betę! Wiesz już kiedy wizyta serduszkowa?
Planujesz zostać w NO, czy wracasz do PL tak jak wcześniej chciałaś zrobić?
Okruszku mam zamiar lecieć do pl ale pewnie naj szybciej za 2 tyg może wtedy złapie się na wizytę serduszkową. A to wszystko zależy od lekarza jak będzie trzeba to zostane w pl a jak nie będzie przeciwskazań to wrócę do NO
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [
13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity

Olku witaj po tej stronie brzuszka!