Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurcze, powiem Wam, że z tymi plamieniami to jak z cyckami - kłamią! Ja dla przykładu nie miałam żadnych plamień, a ciąża nie rozwijała się już od 4 tygodni. Wiele dziewczyn tutaj na forum plamiło na początku I nie było to nic groznego. Glowa do gory!
-
To i ja opowiem swoje historie. Pierwsza ciąża plamienia. Synek urodził się zdrowiutki. Druga ciąża. Bliźniaki. Zero plamienia, zero objawów że cokolwiek dzieje się źle. W 8 tyg. Poronienie zatrzymane. Brak serduszek i obydwu dzieciatek
tak więc jak widać nie każde plamienie oznacza coś złego.
Mama dwóch Aniołków [*] [*] 8 tc 05.01.2017 -
U mnie trzy ciąże i w żadnej żadnych plamień. W jednej zdrowy synek, w dwóch poronienie zatrzymane. Plamienia jak cycki kłamią!!!!
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny w ciąży!!!Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Koteczka82 wrote:Niebieska chodziło mi o to czy hybrydy robi się na swoich paznokciach czy trzeba coś dodatkowo nałożyć jakieś tipsy czy tylko specjalny lakier? Ja zielona jestem bo nawet nie pamiętam kiedy pazurki malowałam
http://kosmetyczna-hedonistka.blogspot.no/2014/03/manicure-hybrydowy-semilac-krok-po-kroku.html?m=1
Mam ten zestaw:
https://semilac.pl/en/semilac-kit-03-led-lamp-6w
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Jejku Dziewczyny byłam dzisiaj na badaniu i po 3 tygodniach diety Dąbrowskiej cukier spadł mi z 96 do 84. Czekam na pozostałe wyniki (w tym insuline) ale to mnie już bardzo cieszy!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2017, 15:42
Evita, Genshirin, promyczek 39, Koteczka82, Kaczuszka86, Niebieskaa, M@linka, Jacqueline, Mamaokruszka, sy__la, Gaduaaa, Monika1357 lubią tę wiadomość
-
M@linka wrote:Sylus co napisalas do mnie? Gdzie kochana bo nic nie doszło
ps. Juz nie długo tak jak Annak zauwazyla i Ty będziesz tulić swoją kruszynkę. Czekamy
Ps2 w ogóle to nam nadzieje ze za jakis czas spotkamy się wszystkie z naszymi skarbami gdzies w Polsce na jakims watkowym zlocie! - wojownicze niwzlomne staraczki, zaciążone i te rozpakowane!!!
Ps3 powiem Wam że jakoś wewnętrznie czuje, ze i ja jeszcze zostane staraczka ponownie, jesli bóg da... Juz bym chciała byc w kolejnej szczęśliwej ciąży. Trudno mi się nawet rozstac z moim suwaczkiem ciążowym. Ciekawa jestem czy moje marzenie o trójeczce sie spelni w moim zyciu...tylko czas pokarze
Pozdrawiam z moim cudem nr2 i życzę udanego weekendu!
Ps3 od czasu wyjścia ze szpitala mam jakas chorobę skórnawygląda mi jak grzybica ale lekarz stwierdził ze to liszajec. Niestety pimafycort nie pomaga..oby tylko Minik sie nie zaraził...
Też marzę o takim spotkaniu - zaciazone wszystkie Dinozaurzyce i Staraczki oraz rozpakowane Mamuśki... ale będzie czad!
M@linko, życzę Ci z całego serduszka, abyś już niedlugo mogła się cieszyć z kolejnej szczęśliwej ciąży a tymczasem masz zajęcia, więc z zajściem to kwestia czasu
Niebieskaa, M@linka lubią tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Skrzacie i Czarnulko!
ja sobie plamię co 6 dni przez 2 -3.
nie ukrywam i nie powiem Wam, że spokojnie to nic takiego. bo ku**a za każdym razem jak ide do kibla to umieram ze strachu !
za każdym razem jak się zaczyna to już myślę że zaraz się rozkręci i to będzie koniec.
nie mogę zrozumieć dlaczego nie może być tak, że nasze ciąże poprostu sobie są.
moje usg dopiero 4 kwietnia. podczas ostatniego też plamiłam ale było serducho i nie było widać żadnej przyczyny tego. Lekarz powiedział, że nie wie skąd to jest i ŻE PRZEJDZIE w swoim czasie.
także 3mam za Nas plamiące kciukiczarnulka24, skrzat1988 lubią tę wiadomość
Fasolka [*] 6t (06.05.2016)
Biochemiczna (09.2016)
Lileczka - 24.10.2017 nasz cud
'Nadal byłam na etapie zachwycania się wizją, w której tuliłam do siebie śliczne niemowlę.' ♥
-
Syluś sprawdziłam teraz skrzynkę - rzeczywiście mam eska od Ciebie - nie wiem jak to się stanęło ze go nie zauważyłam
Ikarku Ty to masz samozaparcie i silna wolę - PODZIWIAM! Ja teraz tak byle jak jadam że szkoda gadać (szybko i słodko)..Ikarzyca, sy__la lubią tę wiadomość
-
M@linko ja to wszystko dla Dzidziusia robię
bardzo mi przykro, że nie mogę tak jak inne - jeść wszystko jak leci i zajść bez problemow - no ale jak nie mogę to chociaż zrobię coś dla siebie i zadbam o zdrowie bardziej
w końcu jak Ty marzę o trojeczce i licze, że to marzenie się spełni
silnej woli nie miałam nigdy - to jest pierwszy raz, że mi tak dobrze idzie
A tym co jadasz teraz kompletnie się nie przejmuj - masz dwa piękne cudy do ogarnięcia więc na dbanie o siebie przyjdzie czas - za jakiś czasWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2017, 16:59
M@linka, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
M@linko woooow niezle... juz myslisz o kolejnym maluszku... zycze tobie tego ze twoje marzenie o trojce sie spelnilo
M@linka lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
U mnie jest wlasnie burza, grzmi i blyska sie... pogoda powariowala..Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Yoselyn wiosna burze są normalne o tej porze roku
U mnie dzisiaj deszcz leje.
Dziewczyny przez to siedzenie w domu przytulam od października 4kg z czego 3kg od połowy stycznia. Już wiem dlaczego nadal brzuch mi wystaje mimo że w ciąży nie jestem
Oj muszę wrócić do ćwiczeń bo się w nic wiosennego i letniego nie zamieszczę a poza tym muszę dorównać mężowi on cały czas pracuje nad formą i wyglądemWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2017, 18:30
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Koteczka82 wrote:Yoselyn wiosna burze są normalne o tej porze roku
U mnie dzisiaj deszcz leje.
Dziewczyny przez to siedzenie w domu przytulam od października 4kg z czego 3kg od połowy stycznia. Już wiem dlaczego nadal brzuch mi wystaje mimo że w ciąży nie jestem
Oj muszę wrócić do ćwiczeń bo się w nic wiosennego i letniego nie zamieszczę a poza tym muszę dorównać mężowi on cały czas pracuje nad formą i wyglądem
wiesz zrozumialabym gdyby bylo cieploale dzis porownaniu z dniem wczorszym to jest zimno...
A odnosnie formy to ja mialam na plusie 2 kg, chociaz koleznka mi ostatnio z pracy powiedziala ze schudlam troche, mam w domu orbitreka ale nie chce mi sie cwiczyc... moj maz z kolei chodzi na basen i na cwiczenia, wiec zaczyna dbac o forme, a mnie sie zwyczajnie nie chce.. ale przyjda ladne dni to beda spacery, rower czy rolki, no chyba ze bede w ciazy to rower i rolki odpadajaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2017, 18:39
Koteczka82 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Dziewczyny nie myslcie o tych plamieniach zle, wiem, ze jest stres i wiadomo, ze sie sie przejmujecie, ale mysle, ze tak jak wielu dziewczyna i mi z pierwsza ciaza to wyjdzie na dobre i bedzie wszystko ok.
Malinka wow podziwiam. Zycze powodzenia w staraniach o kolejnego dzidziusia i szczesliwego finalu.
Aniuk bardzo sie ciesze, ze u Was wszystko dobrze i wracacie do domku. Avutka musi poznac Wasz domek.M@linka lubi tę wiadomość
Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
Musze sie wygadac. Juz mnie to wkur... Jak sie chwale, ze bedzie drugi syn to slysze: moze lekarz sie pomylil, albo jeszcze bedziesz miala coreczke. Ludzia sie w glowach powalilo, ja chcialam dziecko i je mam w brzuszku. Co to za myslenie, ze jak mam syna to musze miec corke. Ja sie bardzo ciesze, ze bedzie syn. Nie rozumiem tego parcia nie wiadomo na co. Czesto mam wrazenie, ze nie zyje na tej planecie co powinnam.
Koteczka82, Genshirin, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Monika1357 wrote:Musze sie wygadac. Juz mnie to wkur... Jak sie chwale, ze bedzie drugi syn to slysze: moze lekarz sie pomylil, albo jeszcze bedziesz miala coreczke. Ludzia sie w glowach powalilo, ja chcialam dziecko i je mam w brzuszku. Co to za myslenie, ze jak mam syna to musze miec corke. Ja sie bardzo ciesze, ze bedzie syn. Nie rozumiem tego parcia nie wiadomo na co. Czesto mam wrazenie, ze nie zyje na tej planecie co powinnam.
co komu do tego jak chałupa nie jego.Monika1357, Genshirin lubią tę wiadomość
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Monika1357 wrote:Musze sie wygadac. Juz mnie to wkur... Jak sie chwale, ze bedzie drugi syn to slysze: moze lekarz sie pomylil, albo jeszcze bedziesz miala coreczke. Ludzia sie w glowach powalilo, ja chcialam dziecko i je mam w brzuszku. Co to za myslenie, ze jak mam syna to musze miec corke. Ja sie bardzo ciesze, ze bedzie syn. Nie rozumiem tego parcia nie wiadomo na co. Czesto mam wrazenie, ze nie zyje na tej planecie co powinnam.
u mnie będzie to samo jak będzie trzeci syn to będą gadać że tragedia..FabianCyprian
Tymuś
-
Kurde co to za jakies parcie ze strony srodowiska na matki. Jestem przeszczesliwa, ze bedzie syn i poprostu reaguje agresja na mowienie, ze moze lekarz sie pomylil. Nie chciala bym tego zmieniac. Mowie, ze sie bardzo ciesze, a slysze, ze jeszcze bedzie corka. Chyba nigdy nie zmieni sie myslenie ludzi.Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Monika1357 wrote:Kurde co to za jakies parcie ze strony srodowiska na matki. Jestem przeszczesliwa, ze bedzie syn i poprostu reaguje agresja na mowienie, ze moze lekarz sie pomylil. Nie chciala bym tego zmieniac. Mowie, ze sie bardzo ciesze, a slysze, ze jeszcze bedzie corka. Chyba nigdy nie zmieni sie myslenie ludzi.
Szczęśliwa Mamusia, Monika1357 lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Ja tam bym chciała drugiego chłopca. Nie mam nic do dziewczynek i jeśli się okaże że jest dziewczynka to też będę się cieszyć ale wolę chłopców i nic komu do tego. Nie rozumiem dlatego wszyscy uważają że dzieci trzeba mieć do pary, a niby dlaczego?
Monika1357 lubi tę wiadomość
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie...