Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Czarnulko, Skrzacie,
Brąz i róż to najlepsze kolory, które mogą się zdarzyć w tej sytuacji.
U nie była feria barw: różowy, brązowy, na końcu czerwony.
Plamienie zaczęło się w 5t2d, apogeum nastąpiło w 7-8 tc.
Bardzo mocno i szczerze wierzę, że to nie musi oznaczać nic złego. Od dwóch dni wiedzie w to bardziej niż kiedykolwiek.
Gadu,
A jak atmosfera w pracy po tym wszystkim?
Szef w ogóle ma świadomość, ze postąpił niewłaściwie?czarnulka24, skrzat1988 lubią tę wiadomość
-
Dziękuję wam dziewczyny za miłe słowa ,troszkę uspokoiłyście mnie .. mam nadzieje że za tydzień na usg uslyszę dobra nowinę. .27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
nick nieaktualny
Kochane jestem po wizycie maleństwo nadal tajemnicze i ma położenie pośladkowe wyznaczył mi termin CC na 2 Kwietnia chyba że zacznie cos się dziać mam przyjeżdżać , skierowanie mi nie potrzebne będę rodzić tam gdzie mój Pan ginekolog przyjmuje, i on jakby co zrobi mi CC mam w poniedzialek przyjechać na KTG i wpisze mi wynik GBS . Za tydzień wizyta i zobaczymy jak jest ułożone jak nadal będzie tak jak jest to rozwiązujemy ciążę przez CC bo tak to nie urodzę malenstwo waży 2750g.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/402423225a61.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2017, 13:01
Monika1357 lubi tę wiadomość
-
Evita wrote:Czarnulko w ciąży zagrożonej seks w pierwszym trymestrze raczej niewskazany. Są inne metody serduszkowania i raczej te bym polecała. Coś mogłaś podrażnić i teraz stres.
i nie było z tym problemu . Może clexan 0.6 jest za mocny . No nic mąż chwile będzie musiał po popościć
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
annak wrote:Kochane,
Wygląda na to, że dziś będę mogła Wam wygodnie, czyli z komputera, opisać przeżycia ostatnich dni, bo... uwaga, uwaga (!) wychodzimy dziś do domu!!
Aż trudno mi uwierzyć! Moja córynka, urodzona w 36t3d przez cc wychodzi ze szpitala po dwóch dobach.
Jest w doskonałej formie, 100% rozwinięta, zero oznak przedwczesnego porodu.
To jakiś cud, cud, cud...!!
Aniu Kochana, wspaniałe wieści... już dziś będziecie się miziać w domku, fantastycznie! Czekamy na dokladniejsza recenzje.M@linka, Szczęśliwa Mamusia, Asia87 lubią tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
sy__la wrote:Silna Babka z tej Twojej Córeczki, od samego początku pokazała swoją chęć do życia!
Aniu Kochana, wspaniałe wieści... już dziś będziecie się miziać w domku, fantastycznie! Czekamy na dokladniejsza recenzje.
Kochana, a Ty już niedługo poznasz inną silną babkę, która jeszcze siedzi w Twoim brzuchu
Jestem pewna, że z tymi wodami będzie ok. Trzeba to tylko obserwować. I faktycznie ponoć warto pic więcej. Jeśli masz obawy w kwestii wycieku, to możesz sobie kupic te wkladki, które to sprawdzają. Albo można chyba zwykły papierek lakmusowy.sy__la lubi tę wiadomość
-
Skrzaciku, Czarnulko mam nadzieje ze to nic powaznego i wszystko bedzie dobrze, bierzcie leki, leniuchujcie i nie dzwigajcie, mysle zebyscie sie na jakis czas wstrzymaly z serduszkowaniem...
Przykro mi że przeżywacie taki stres.. Trzymajcie się!!
Bedzie dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2017, 11:39
czarnulka24 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Annak suuuuuper ze juz do domku, zdrowka dla was..
ciesze sie ze z malutka wszystko dobrze
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
annak wrote:Kochana, a Ty już niedługo poznasz inną silną babkę, która jeszcze siedzi w Twoim brzuchu
Jestem pewna, że z tymi wodami będzie ok. Trzeba to tylko obserwować. I faktycznie ponoć warto pic więcej. Jeśli masz obawy w kwestii wycieku, to możesz sobie kupic te wkladki, które to sprawdzają. Albo można chyba zwykły papierek lakmusowy.no właśnie w aptekach stacjonarne nie mają tych cudownych wkładek chyba w necie zamówię a póki co mama mi dziś przyniesie papierki lakmusowe.
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Czarnulka a niech posci! byle z Wami zostalo dzieciatko:)
Skrzacie mocno trzymam kciuki za Twojego maluszka ,zeby okazał sie silny :*
Anius ja tez czekam na bardziej szczegolowe wiesci:) super ze bedziecie w domku i Ava taka silna i zdrowa ,Mmm ,cudna wiadomosc ,miód. na moje serceczarnulka24 lubi tę wiadomość
2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
annak wrote:Czarnulko, Skrzacie,
Brąz i róż to najlepsze kolory, które mogą się zdarzyć w tej sytuacji.
U nie była feria barw: różowy, brązowy, na końcu czerwony.
Plamienie zaczęło się w 5t2d, apogeum nastąpiło w 7-8 tc.
Bardzo mocno i szczerze wierzę, że to nie musi oznaczać nic złego. Od dwóch dni wiedzie w to bardziej niż kiedykolwiek.
Gadu,
A jak atmosfera w pracy po tym wszystkim?
Szef w ogóle ma świadomość, ze postąpił niewłaściwie?FabianCyprian
Tymuś
-
sy__la wrote:M@linko, Kochana dziękuję Ci bardzo za opis. Tak właśnie coś mi się kojarzyło, że miałaś podobnie dlatego w akcie paniki napisalam do Ciebie. No Mała się rusza, więc jestem spokojniejsza a we wtorek idę na dodatkowe usg do mojego lekarza od genetycznych i zobaczymy co powie. Będę wszystko kontrolować częściej niż do tej pory, dużo pić wody i mam nadzieję że wszystko będzie dobrze.
Gaduaa, Asia, Genshirin dzięki za wsparcie. Niby nie groźne na ty ale jednak piszą w necie okropne rzeczy. Dlatego już nic nie czytam!
Sylus co napisalas do mnie? Gdzie kochana bo nic nie doszłops. Juz nie długo tak jak Annak zauwazyla i Ty będziesz tulić swoją kruszynkę. Czekamy
Ps2 w ogóle to nam nadzieje ze za jakis czas spotkamy się wszystkie z naszymi skarbami gdzies w Polsce na jakims watkowym zlocie! - wojownicze niwzlomne staraczki, zaciążone i te rozpakowane!!!
Ps3 powiem Wam że jakoś wewnętrznie czuje, ze i ja jeszcze zostane staraczka ponownie, jesli bóg da... Juz bym chciała byc w kolejnej szczęśliwej ciąży. Trudno mi się nawet rozstac z moim suwaczkiem ciążowym. Ciekawa jestem czy moje marzenie o trójeczce sie spelni w moim zyciu...tylko czas pokarze
Pozdrawiam z moim cudem nr2 i życzę udanego weekendu!
Ps3 od czasu wyjścia ze szpitala mam jakas chorobę skórnawygląda mi jak grzybica ale lekarz stwierdził ze to liszajec. Niestety pimafycort nie pomaga..oby tylko Minik sie nie zaraził...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2017, 12:03
Evita, promyczek 39, Szczęśliwa Mamusia, Arleta, sy__la, Asia87 lubią tę wiadomość
-
czarnulka24 wrote:Wiem ale zawsze było
i nie było z tym problemu . Może clexan 0.6 jest za mocny . No nic mąż chwile będzie musiał po popościć
czarnulka24 lubi tę wiadomość
Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
CORCIA 06.09.17r. -
nick nieaktualny
-
Wooow M@linko! Alez z Ciebie torpeda:D nie wiedzialam, ze marzysz o trojce. Z Twoja walecznoscia i predkoscia w zachodzeniu w ciaze to ja mysle, ze to bardzo realna i mila perspektywa. Moze kiedys spotkamy sie razem na belly:) a o zlocie tez marze! I jeszcze Elarie namowimy, zeby pol Polski przejechala. Chcialabym Was wiecej poznac.
M@linka, Elaria, Szczęśliwa Mamusia, sy__la lubią tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Czarnulka jak napisałaś o serduszkowaniu to pomyślałam że mogłaś się zwyczajnie poobcierać, zwłaszcza że teraz masz tam wszystko mocniej ukrwione a jeszcze przy clexanie łatwiej o krwawienie. Musisz chyba wstrzymać się chwilowo z przytulankami lub zmienić ich formę
Trzymam kciuki żeby wszystko było ok!
Skrzat bądź dobrej myśli!!! Trzymam kciuki bardzo mocno żeby wszystko było ok!!
Sy_la myślę że u Ciebie też wszystko jest w najlepszym porządku i za chwilę przytulisz swoje słoneczkoczarnulka24, sy__la lubią tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
M@linko jesteś mega!!! Dopiero co urodziłaś a już myślisz o następnej ciąży!!! Życzę Ci z całego serduszka żebyś spełniła swoje marzenia o trójce dzieci
M@linka lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Niebieska chodziło mi o to czy hybrydy robi się na swoich paznokciach czy trzeba coś dodatkowo nałożyć jakieś tipsy czy tylko specjalny lakier? Ja zielona jestem bo nawet nie pamiętam kiedy pazurki malowałamMichałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie...