Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Aaaa właśnie Niebieska nawet nie wiesz jak mi pomogłaś swoimi radami;)!
Rano jem chleb biały z masłem, a po pół godzinie wypijam kawę i jest ok!
Widać herbata mi nie służyła, a ja byłam święcie przekonana, że po kawie będzie jeszcze gorzej i nawet jej nie tykałam, a tu jednak po kawie czuję się duże lepiej:) Dzięki;) !Mamaokruszka, Niebieskaa lubią tę wiadomość
-
Przepraszam bardzo dziewczyny, że nie odnoszę się do każdej, mamy urwanie głowy na budowie, to tu jechać, to tam jechać... Aż mi głupio, mam nadzieję, że nie macie mi tego za złeTroche wypadłam z obiegu na forum i wcale mi to nie pomaga, muszę zacząć więcej czytać i się odzywać.
Poprzeglądałam swoje wcześniejsze usg jakiekolwiek które miałam po porodzie z córką i cóż, przeważnie na każdym minimum jeden jajnik jest usiany luźno rozmieszczonymi dziurami, na 1-2 usg jest klasyczny sznur perełek z jednej strony jajnika... Mimo, że mam regularne cyle to mogę mieć PCO/PCOS? co prawda hormonów innych nie badałam poza progesteronem i estradiolem pare razy po owu, insuliny też nie badałam, ale tak to nie mam innych objawów by o tym świadczących, jedynie problemy z cerą. Czy jajeczka mogą być słabej jakości i potem zarodek źle się rozwija? Ale to skąd te krwawienia z niewyjaśnionych przyczyn, prędzej zrosty powodem krwawień.
Także dołączam do klubu smęcących na wątku. Pewnie niedługo też dołączę do klubu dinozaurów, już niedużo mi brakuje, do staraniowych może jeszcze nie, ale tak ogólnie to już tak...12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Skrzacie - mi w ciąży z córką właśnie nic do picia nie podchodziło, rano się budziłam to siedziałam w łóżku i sączyłam kawkę z mlekiem, żadna woda, soki, nic, żadne napoje wszelakiego rodzaju, jedynie po kawie było mi lepiej
Wypijałam kawę i za jakiś czas pożerałam ok 1kg czereśni lub później arbuza
i dopiero od południa było normalne jedzenie
Po południu w sumie wszystko mogłam jeść
skrzat1988 lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Jacqueline u mnie też kiedyś jeden lekarz podejrzewał pcos, ale zrobiłam sobie badania hormonalne i było ok. Chodzi mi dokładnie o fsh, lh, testosteron, prolaktyna. Też zawsze miałam regularne miesiączki, czułam owulacje i też mnie to dziwiło. Problemy z cerą, troszkę nadmierne owłosienie, ale to teraz bardziej łącze z tarczycą-hashimoto.
Ponoć kobieta może regularnie miesiączkować i być posiadaczką pcos. Ważne jest czy w tych cyklach jest prawidłowa owulacja. -
Aga22 dawaj koniecznie znać co po obchodzie! Czekamy na info
MALINKO nie martw się mój też czasem a dziś w szczególności doprowadza do szałumam auto które od listopada nie jeździ bo zepsute ( mój potrafi to naprawić) to wypalił że nie ma czasu a dupa leniwa od 17.04 idzie na kilka dni urlopu i mógłby jeden !!! Ze niby musi przy swoim i na mój nie ma czasu, Mo Cholera ale żeby pół roku? A to że zimno a to nie miał gdzie a to że praca...no wnerw jak niewiem co. A swoje auto jak trzeba to i w nocy będzie naprawiać
M@linka lubi tę wiadomość
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
Beta 61,3! Oszalałam z radości!
PS. To nie Prima AprilisWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2017, 10:34
promyczek 39, Niebieskaa, ana167, Dorola31, Haana, Evita, sy__la, Kaczuszka86, Koteczka82, kiti, skrzat1988, Ikarzyca, Alisa, Jacqueline, Genshirin, Arleta, Elmo13, Natikka123, M@linka, Monika1357, Gaduaaa, Szczęśliwa Mamusia, czarnulka24, Asia87, jatoszka, sylvuś lubią tę wiadomość
-
Mamaokruszka wrote:Beta 61,3! Oszalałam z radości!
PS. To nie Prima Aprilis
GRATULUJE ;P
bedziesz powtarzac w poniedzialek?Mamaokruszka lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Mamaokruszka wrote:Dziękuję
W poniedziałek i w środę mam umówione pobrania w laboratorium. Ty też idziesz w poniedziałek?
tak ide w poniedzialek i w srode a czwartek mam wizyte, no chyba ze moja pani doktor przyjmie mnie w srode..
W ogole dzwonie i mowie ze chce sie umowic na wizyte do mojej pani doktor a babka mi mowi ze nie ma miejsc i mnie nie zapisze.. ja mowie ze ja jestem w ciazy i ze to moja lekarka ale nic z tego i zapisala mnie do innej na czwartek.Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Yoselin, Mamookruszka wspaniałe wiadomości!!!
Serdecznie gratuluję i życzę spokojnych ciąż
A ja dostałam wyniki moczu i ogólne są dobre ale w osadzie znaleźli bakterie, kryształy szczawianu i nabłonki płaskie...Yoselyn82, Mamaokruszka lubią tę wiadomość
Kochać Cię było łatwo, zapomnieć niemożliwe...
Mateuszek 26tc [*]
Maleństwo 6/9tc [*]
Michaś moja miłość -
nick nieaktualnyHej hej kochane :-* :-* :-* :-* :-* .
Ja już dawno jestem w domu miałam na 8 rano a weszłam po 9 bo prądu nie było , USG nie miałam badał mnie ginekologiczne , nic tam się nie dzieje główkę wyczuł palcami rozwarcie na opuszek palca na poród mu to się nie zapowiada , jutro mam jechać do Lublina na KTG i USG jak coś mu się nie spodoba to zostawi mnie w szpitalu jak wszystko będzie oki to do domu i później pewnie kolejne KTG , i jak dalej nic nie ruszy mam się zgłosić do niego na oddział i będziemy wywoływać poród . -
Mamookruszka gratulacje! Niech Kropek rośnie w siłę
Aga22 wszystko będzie dobrze, musi być. A nie sprawdzali Twojej wydzieliny z pochwy paskiem pH? Od razu by wiedzieli czy to wody czy nie. No i daj znac po usg. Trzymam kciuki za pozytywny rozwój wydarzeńWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2017, 11:27
Mamaokruszka lubi tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]