Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Arleta wrote:Kaczunia super,idziemy nasze dzidziole są prawie takie same
U mnie też dobre wieści
Maluszek 16mm, tętno 170 (uff) z crl wychodzi 8+1
żeby tylko ten 9 tydzien minął...
No to gratuluję, rośnijcie zdrowoMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Jejooo Niebieska z niecierpliwością czekam na pojawienie się Marianki
Niebieskaa lubi tę wiadomość
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
Jezu to tydzień leżenia a ja mam dość.
bolą mnie boginie wiem czym to jest spowodowane, do tego doskwierają mi jelita, które na leżąco u mnie chyba nie pracują..
jeszcze mam ciągle problem, żeby wbić się fraxi. taka gruboskórna jestem albo te igły takie tępe.Fasolka [*] 6t (06.05.2016)
Biochemiczna (09.2016)
Lileczka - 24.10.2017 nasz cud
'Nadal byłam na etapie zachwycania się wizją, w której tuliłam do siebie śliczne niemowlę.' ♥
-
Kaczuszka (i pomyśleć ze chwilkę temu "nic" nie było widać na usg), Arletko nawet nie wiecie jak takie wieści radują! Pozytywnie Wam zazdraszczam!!!
Ja pojechałam do mamy i miło spędzam sobie czas-pogoda przepieknakocham wiosnę
Arleta, sy__la lubią tę wiadomość
-
Malinko cieszę się że odzyskałas humor
Ruda ja też zaczęłam się igłowac mam kilka malutkich siniakow a po kilku nawet nie ma śladu. Niewiem od czego to zależy. Dla pocieszenia powiem że ja tak spędzę większość ciąży. Mnie to plecy bolą od leżeniaa co do jelit to przemiana materii 90 latki przez brak aktywności jakiej kolwiek
M@linka lubi tę wiadomość
Kaczuszka, Artlta gratuluję dobrych wieści z wizyt!!!!
Bardzo się cieszę że wszystko jest ok!
Ruda, Aga, Kaczuszka lezcie ile się da trzymam za was kciuki &&&&
Ja jestem gotowa leżeć całą ciążę jeśli to da mi szansę ją donosić.
Bardzo bym chciała już być chociaż na etapie starań a najchętniej to już po tej drugiej stronieMichałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Dziewczyny ja po poronieniu jestem strasznie przewrazliwiona. Jeszcze do tego jakies glupie sny, juz nawet nie bede opowiadala. Moj pierwszy synek byl strasznie ruchliwy w brzuchu, a ten drugi to patentowany len. Od wczoraj sie nie rusza i oczywiscie ja juz w panice, chociaz troche sobie tlumacze, ze to 18 tc i nie bede czula codziennie mocnych ruchow, ale moje przejscie z poprzednia ciaza robi swoje. No, ale teraz laskawie raczyl leciutko kopnac mame. Taki maly, a juz robi na zlosc.Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
nick nieaktualnyDziewczyny, cieszę się z waszych pomyślnych wizyt, bijących serduszek, pozytywnych testów. Niech maluszki rosną zdrowo.
U nas wreszcie wiosna, 22 stopnie. Mąż miał tydzień urlopu i odkopaliśmy rzeczy dla synka, wyczyściliśmy łóżeczko, mąż polakierował na nowo, tak samo z łóżeczkiem wiklinowym na kółkach. Ja uprałam ciuszki po córce na 0-6 miesięcy, oraz pościel. Na pewno trochę muszę dokupić, bo im "starsze" tym więcej różu no i mała urodziła się we wrześniu, więc miała na początek cieplejsze ciuszki.
No i dziś wyprałam tapicerkę wózka, nawet gondolę i pięknie schnie. Teraz muszę po prostu domówić brakujące rzeczy, dla siebie, dla Tadzia, myślę, że skompletuję wszystko do połowy kwietnia, a potem tylko czekać na rozpakowanie.
A wczoraj byliśmy w szpitalu, gdzie mam mieć CC, bo tam pracuje mój gin. Szpital tyłka nie urywa, zwykły powiatowy, 1 stopień referencyjności, więc np. wcześniaki odpadają. Warunki takie sobie, sale 2 osobowe, ale prysznic na końcu korytarza, nie w pokoju. Mam mieszane uczucia, ale co lepszego znajdę, w promieniu 100 km wszystkie szpitale mamy powiatowe, co najwyżej 2 stopień, ale dla mnie ważne jest, aby było CC, no i mam zaufanie do swojego gina, liczę, że będę miała dobrą opiekę. Poród mam wstępnie wyznaczony na 10-11 maja.
Położna, która nas oprowadzała była miła no i to tyle. Od domu do 43 km, dojazd dobry. -
Aga trzymam kciuki, żeby wszystko skończyło się dobrze. Odpoczywaj.
Arletko i Kaczuszko super wieści z wizytRośnijcie dalej zdrowo.
Mamookruszka i Yoselyn super bety, z niecierpliwością czekam na powtórkę (o ile będziecie robić)
Miłego wieczoru wszystkimYoselyn82, Mamaokruszka, Arleta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAga Trzymam za was mocno kciuki kochana :-* :-* , co do pasków na to czy wody się nie sączą to nie szukaj w aptekach ja pół miasta przejeździłam z mężem , i w żadnej aptece nie mogłam znaleźć czy w sklepie medycznym , może na Allegro kup ja tam widziałam .
Arletko Słońce z całego serca wam , garatuluję małego cudu pod serduszkiem :-* :-* :-* :-* :-* .
Kaczuszko Rośnijcie zdrowo kochana :-* :-* :-* :-* .
Gratuluję rownież , innym szczęśliwym mamusią :-* :-* :-* :-*.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2017, 18:36
Mamaokruszka lubi tę wiadomość
-
Yoselyn & Okruszku - wielkie gratulacje.
Yoselyn82, Mamaokruszka lubią tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Kaczuszko & Arleta super wiadomość, oby tak dalej. Trzymam kciuki. Co do objawów u mnie też niewiele.
Kaczuszko a jak u ciebie z plamieniami spokój? Bo u mnie co kilka dni znów się pojawiająArleta lubi tę wiadomość
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
u mnie to była akcja jednorazowa. czarnula kiedy masz wizytę? Czy dobrze pamiętam że w poniedziałek?
Kaczuszka86 wrote:u mnie to była akcja jednorazowa. czarnula kiedy masz wizytę? Czy dobrze pamiętam że w poniedziałek?
Czyli przyrost coś ponad 9 tys w 72 h według kalkulatora to 25% .. czyli dość mało. Ale według normy laboratoryjnej zgadza się z tygodniem ciążyWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2017, 20:11
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
Yoselyn, okruszku wieeelkie gratulacje!
Kaczuszko,Arleta super wieści z wizyt
Ikarku mam nadzieje ze clo ładnie podziała i ruszy u Ciebie. Trzymam kciuki niech jajca pracują!
Aga trzymaj się dzielnie i lez.
Annak dzięki ze pytasz. U mnie oczekiwanie.nowy gin nowe nadzieje nowe szanse. Ten cykl z aromkiem i pregnylem. Obecnie 5dpo. Także czekam. Chciałabym dołączyć do świeżo zaciazonych :pYoselyn82, Mamaokruszka, Ikarzyca lubią tę wiadomość
Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
Czarnulka mówiłysmy żeby bety nie robić...,ja miałam tez podobne wartości i przyrost był 40%..
Syla i Elaria mnie pocieszyły że miały podobnie i było dobrze..
no musisz czekać,nic nie przyspieszysz,musimy wierzyć że będzie dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2017, 20:30
czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Arleta wrote:Czarnulka mówiłysmy żeby bety nie robić...,ja miałam tez podobne wartości i przyrost był 40%..
Syla i Elaria mnie pocieszyły że miały podobnie i było dobrze..
no musisz czekać,nic nie przyspieszysz,musimy wierzyć że będzie dobrze
Bo u mnie po 72h był 25 procent .. ja bym nie robiła ale te plamienia non stop mam i chciałam zobaczyć27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity