Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Jomi dzięki za wsparcie
Jak się robi pesto z pietruszki?
Mamookruszka aż mi się gęba śmiejebeta super! Niech idzie w górę! Trzymam kciuki &&&&
Yoselyn nie wiem czy Ci gratulowałam więc jeszcze raz gratuluję pięknej bety i życzę żeby była coraz wyższa
Aga jestem z Tobą myślami i wierzę że wszystko będzie dobrze. Trzymajcie się!!!!
Ja już nie mam siły młody znowu ma katar a właściwie to nie wiem czy znowu czy nadal bo dwa trzy dni jest ok potem znowu leci z nosa. Już nie wiem co mam mu dac nie może być przecież cały czas na groprinosinieNiby nie jest na nic uczulony ale włączyłam mu dziś zyrtec i zobaczymy. Ja też mam dzisiaj bardziej nos zapchany i głuche uszy, zastanawiam się czy powinnam iść do pracy, ale muszę
dzisiaj kończę antybiotyk jak nie będzie lepiej to w środę pójdę do lekarza.
Chyba zamieszkam w poradni wrr......Yoselyn82, Mamaokruszka lubią tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Skrzacie, ciesze sie, ze te proste sposoby Ci pomogly. Naprawde sobie troche poeksperymentuj i zoabczysz co dziala na dluzej:) Ja np. bardzo lubie zwykla herbate lipton plus troche cukru. Wczesniej pilam taka herbate baaardzo rzadko. W szafce mam pelno herbat typy zielona, biala, czerwona, detox, rooibos itd. a w ciazy odrzucilo mnie calkowicie. Podobnie z owocowymi.
Yoselyn i MamoOkruszka, alez nam przekazalyscie wspaniale wiesci! Szalenstwo!MamoOkruszka, jednak moje oko i krecenie laptopem wypatrzylo bladziocha na tym pierwszym tescie:)
Ulli...swietnie, ze trafilas na trop. Ja po drugim poronieniu zrobilam wszystkie badania na wlasna reke. Poczytalam co trzeba zrobic, zeby znalezc przyczyne poronien. Niestety wielu lekarzy nie ma specjalistycznej wiedzy i nie zleca takich badan, moze po 3. poronieniu. Ja osobiscie uwazam, ze powinno sie wlaczyc kilka badan juz po drugim poronieniu.
Yoselyn82, Mamaokruszka, skrzat1988 lubią tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Jestem po usg dzidzia żyje wody płodowe są ale troszkę szyjka mi się skrócila i musze dużo leżeć obserwować wkładki i brać zastrzyki domiesniowe Nospa teraz o 14 mam 2 zastrzyk i tyle wiem mówił oby się nie skrócala
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
2 aniołki [*] ❤ -
Aga - kurde, ja nie rozumiem tych lekarzy... Skoro jest podejrzenie, że sączą się wody, to serio tak trudno jest to nawet tym paskiem zbadać?
To teraz kategorycznie reżim łóżkowy a tu grono ciotek trzyma kciuki
Mamookrusza -Super
Gratulacje
Mamaokruszka lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Aga22 uważaj też na skracanie się szyjki, bardzo dużo leżeć i żadnego sprzątania czy chodzenia. Ja niestety to zaniedbalam i źle się stało. Teraz muszę leżeć pd samego początku. Trzymam mocno kciuki. Apropo sprawdzania mi w szpitalu pielęgniarka sprawdzała wkładkę takim płynem- jeśli nie chcą sprawdzić to koniecznie jak wyjdziesz kup te paski
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
A z dobrych wieści melduję że u nas po wizycie wszystko jest ok. Dzidziol ma 1,5 cm i wszystko do okoła jest ok. Dziś mam 8+0 i TP pokrywa mi się z terminem z om i usg
Natikka123, Yoselyn82, ana167, Elaria, Koteczka82, Mona_Lisa, M@linka, Dorola31, Monika1357, Genshirin, Evita, Gaduaaa, Jacqueline, czarnulka24, sy__la, sylvuś, Elmo13, Mamaokruszka lubią tę wiadomość
Kaczuszka86 wrote:A z dobrych wieści melduję że u nas po wizycie wszystko jest ok. Dzidziol ma 1,5 cm i wszystko do okoła jest ok. Dziś mam 8+0 i TP pokrywa mi się z terminem z om i usg
Gratulujęrośnijcie zdrowo
Kaczuszka86 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Okruszku gratulacje!
Kaczuszko super wiesci!
Aga nie pojmuje co w tych szpitalach sie dzieje czasem!ile to sprawdzic im czy to.wody czy upływ wrrrr.3maj sie iysl pozytywnie bo wszystko bedzie dobrze!Mamaokruszka lubi tę wiadomość
Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
CORCIA 06.09.17r. -
Kaczuszka86 wrote:A z dobrych wieści melduję że u nas po wizycie wszystko jest ok. Dzidziol ma 1,5 cm i wszystko do okoła jest ok. Dziś mam 8+0 i TP pokrywa mi się z terminem z om i usg
Kaczunia super,idziemy nasze dzidziole są prawie takie same
U mnie też dobre wieści
Maluszek 16mm, tętno 170 (uff) z crl wychodzi 8+1
żeby tylko ten 9 tydzien minął...Alisa, Niebieskaa, Yoselyn82, Koteczka82, Kaczuszka86, M@linka, Natikka123, Dorola31, Monika1357, Genshirin, Evita, Szczęśliwa Mamusia, Jacqueline, czarnulka24, Mamaokruszka, Justa87, Asia87, sy__la, sylvuś lubią tę wiadomość
-
Justa takie samo mam wrażenie
co to się wyprawia w tych szpitalach! Ja jak trafiłam na ostry dyżur z rozwarciem w 20 tc to lekarze i pielęgniarki byli bardzo pomocni no oprócz takiej jednej starej jedzy. Pierwsze dni to skakali koło mnie ciągle badania, codziennie detektorem tętno i już gdy poleciały mi wody to wiadomo było że czekamy na porod i nic nie da się zrobić. Ale gdy mówiłam że mi mokro to pielęgniarka odrazu dała wkładkę i badała tym płynem co się zabarwia.
A i chyba mnie te mdłości ominą bo naprawdę nawet zapachy mi nie przeszkadzają..nic a nic...mam nadzieję że nie jest to zły objaw,że organizm walczy z ciążą itd....
-
Arleta ja nie mam żadnego objawu ciąży jedyne co to ciągle bym coś jadła
każda jest ciąża inne. W poprzedniej nie wymiotowalam ale miałam okropne mdłości i ciągle jadłam owoce a cycki tak bolały że po schodach nie mogłam wejść. teraz to nawet cycki mnie nie ciagna
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert