Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
annak wrote:Monika,
Czyli miałyśmy termin na ten sam dzień...
Rozumiem, jak jest Ci ciężko. Trudno wymazać te daty z głowy. Ja zawsze prosiłam los, żeby w terminie niedoszłego porodu (tergo pierwszego, bo ta data była dla mnie najbardziej bolesna) być znów w ciąży. I zawsze się udawało, nawet jeśli potem te ciąże znów się za szybko kończyły. Mnie ta świadomość (że znów mam nadzieję!) bardzo pomagała.
Ty już teraz wiesz na pewno, że Twoje dziecko tylko przesunęło przyjście na świat. Ono przyjdzie, ale troszkę później. Najwyraźniej nie pasowała mu data kwietniowa.
Wiesz, wczoraj była dyskusja na wątku kwietniówek, że dziewczyny boją się urodzić 10 kwietnia (bo ta data strasznie źle się teraz kojarzy w tym kraju). Ja miałam tę samą obawę jeszcze zanim wiedziałam, że będę mieć cc.
Może Twoje dziecko wiedziało, że trafiłoby właśnie w tę datę i na wszelki wypadek postanowiło, że lepiej przyjdzie później.
Tak, obracam to wszystko w drobny żart. Mam nadzieję, że Cię nie uraziłam. Ale czasem to pomaga.
Jeśli będzie Cię łapał smutek - dziś lub w najbliższych dniach - to myśl o tym przesuniętym terminie, o lokatorze, który i tak już wkrótce zapuka za Twoim pośrednictwem do tego świata.
Aniu jasne, Z e sie nie obrazilam o to co napisalas. Tamta ciaza choc nie byla planowana to nie byla mi obojetna i zawsze bede o tym pamietala. Wiesz termin porodu mam na dzien, w ktorym mialam zabieg, wiec tez sobie tlumacze, ze moj synek chce wrocic tego dnia. Ale mimo wszystko rozne mysli sa w glowie.
Chociaz gdybym wtedy nie byla na kwietniowkach nie skierowala bys mnie na to forum i byc moze bym to gorzej przezyla bez zrozumienia.
Aga zdecydowanie jedz do dobrego szpitala i noe zastanawiaj sie ani chwili dluzej.
Malinka fryzura synka mistrzostwo swiata.
Kamma gratulacje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2017, 17:28
KammaMarra, M@linka lubią tę wiadomość
Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
ehhhh ja odebrałam wyniki posiewu ;/ mam oczywiście grzybice ale co najlepsze zupełnie bez objawów, lekarz tez nic nie zauważył w sobotę,
Taka to menda candida. Oczywiście czekam aż lekarz oddzwoni i zapytam co z tym fantem bo do szwu nie mogę mieć żadnej infekcji.
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
Kaczuszka86 wrote:ehhhh ja odebrałam wyniki posiewu ;/ mam oczywiście grzybice ale co najlepsze zupełnie bez objawów, lekarz tez nic nie zauważył w sobotę,
Taka to menda candida. Oczywiście czekam aż lekarz oddzwoni i zapytam co z tym fantem bo do szwu nie mogę mieć żadnej infekcji.ja też ostatnio poprosiłam o cytologę myślałam że razu w tym będzie wymaz ale nie ..i muszę w poniedzialek poprosić ponownie o wymaz. .czasem odrazu z cytologia było czy są bakterie czy nie.
Co do cytologi to wszystko ładnie wyszło.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2017, 17:56
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Kamma piękna beta!!
Serdecznie gratuluję
A u mnie po wizycie wszystko dobrze.
Dzidziuś ładnie rośnie, zgadza się wielkością z terminem, kopie nóżkami, rączkami macha i w ogóle jest cudowny
No i według gina na 100% ma siusiaka
Nawet dał mi zdjęcie gdzie go widać hihi
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/aedfa79da772.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2017, 18:29
czarnulka24, laila_25, Evita, Jacqueline, Natikka123, Genshirin, Mona_Lisa, Elaria, Yoselyn82, kiti, M@linka, Monika1357, sy__la, Elmo13, Koteczka82, jatoszka, Asia87 lubią tę wiadomość
Kochać Cię było łatwo, zapomnieć niemożliwe...
Mateuszek 26tc [*]
Maleństwo 6/9tc [*]
Michaś moja miłość -
Dorola31 wrote:Kamma piękna beta!!
Serdecznie gratuluję
Dzidziuś ładnie rośnie, zgadza się wielkością z terminem, kopie nóżkami, rączkami macha i w ogóle jest cudowny
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/aedfa79da772.jpggratuluję synka . Dobrze że z dzidzią wszystko ok.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2017, 18:38
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Serdecznie gratuluję
supersame siusiaki ostatnio
aniołek 01.02.2016r -
Serdecznie gratuluję
Cudny widok zapewne jak tak macha co ?
Dobrze ze maluszek aktywny i zdrowiutki !05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
KammaMarra wrote:Cudny widok zapewne jak tak macha co ?
Dobrze ze maluszek aktywny i zdrowiutki !
Dokładnie - to najpiękniejszy widok
Pierwszą ciążę prowadził mi gin który podczas całej wizyty mówił tylko dzień dobry, jest dobrze i do widzenia. Nic nie tłumaczył, nic nie pokazywał.
A u tego wiem wszystko. Dziś nawet sama widziałam jaką mam długą i zamkniętą szyjkę
Kamma nie obejrzysz się a sama będziesz podglądać kopiącego dzidziusiaKochać Cię było łatwo, zapomnieć niemożliwe...
Mateuszek 26tc [*]
Maleństwo 6/9tc [*]
Michaś moja miłość -
Ikarzyca wrote:No właśnie mi też jest zaje***cie przykro. Kurde nic poważnego mi nie jest. Tylko mutacje. I brak owulacji. Nie wiadomo skąd.
aniołek 01.02.2016r -
Ikarzyca wrote:No właśnie mi też jest zaje***cie przykro. Kurde nic poważnego mi nie jest. Tylko mutacje. I brak owulacji. Nie wiadomo skąd.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2017, 19:00
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
nick nieaktualnyDorola31 wrote:A u mnie po wizycie wszystko dobrze.
Jerunie, czemu Mojemu tak nie stoi, no czemu
A dzisiaj bydzie "na pająka"-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2017, 19:04
Genshirin, Dorola31, sy__la, Asia87 lubią tę wiadomość