Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
M@linka wrote:Dziewczyny powiem Wam coś - przejrzałam swoje posty na tym wątku i swój pierwszy napisałam tu dokładnie 18.lutego 2016 roku:) po zabiegu łyżeczkowania - tak serdecznie zostałam tu przyjęta, że jestem z Wami do dziś i nie zamierzam opuszczać Was póki co..
Prawie po roku od tej daty bo 9.lutego 2017 Bóg obdarował mnie długo wyczekiwanym cudem!!!
Jak te swoje wszystkie posty zbiorę do kupy to mam niezłą pamiątkę z okresu starań, ciąży i rozwiązania - kiedyś je wydrukuję i być może dam synkowi by wiedział jakim jes cudem dla nas!!!
Kocham Was!
napisz mi jak twoje KP , bo pamiętam , że miałam problemy i umknęło mi czy się udało czy nieM@linka lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyczarnulka24 wrote:Dziękuję. Ja jestem mega prze szczęśliwa tylko żeby jeszcze udało mi się donosić ciążę.
Tobie kochana życzę aby poród przebiegał bez żadnych komplikacji i nic nie bolałoa który masz tc obecnie?
Mniejsza o ból dzieciątko wszystko to wynogradza :-* :-* :-* :-*
U nas jutro bedziejuz 40 tc wiec pora juz rodzić jutro wedlug ostatniej @ wypada termin porodu a tu zero symptomów czasem cos zakłuje zaboli po troszeczku czop mi odchodzi jutro zadzwonię do mojego gina prowadzącego musze zapytac sie czy w ta Sobote jechac na wyłowywanie porodu czy lepiej zrobic tak jak On bedzie w Niedzielę miał dyzurchyba , że masze 4 szczęście będzie jednak terminowe choć raczej mało to możliwe .
I tego kochana Ci życzę , aby te dwa małe cuda były z Wami .:-* :-* :-* :-* :-* :-*czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gaduaaa wrote:We love you too Malyyna
napisz mi jak twoje KP , bo pamiętam , że miałam problemy i umknęło mi czy się udało czy nie
Na razie kp idzie nam (raz lepiej,raz gorzej - grunt-mały ładnie przybiera) i to kolejny mój cud, bo z pierwszym synkiem niestety poddałam się zbyt szybko.. Mam nadzieję, że teraz ta przygoda pt. kp potrwa znacznie dłużej, bo to ile radości daje mi jest po prostu nie do opisania.
Elaria wrote:
Malinka, piekna czupryna synka. Kolor wlosow po tacie?
Tak - włosy zdecydowanie po tacieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2017, 15:45
sy__la lubi tę wiadomość
-
M@linko a i avatarek masz chyba nowy?! Śliczna malina, szczerze to mam ochotę na Maliny że śmietana mniaaaaam...
Wlasnie zapomniałam Ci powiedzieć jak rozmawialysmy, że czuprynka Twojego Dominisia jest powalającaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2017, 15:53
M@linka lubi tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
nick nieaktualny
-
No to może troszkę ode mnie...
We wtorek beta 42.67
A dzisiaj 178.20
Chyba oki ?
Ps. Ja już czuję wiosnę ❤M@linka, Ikarzyca, Asia87, Jacqueline, Genshirin, Kaczuszka86, Szczęśliwa Mamusia, Mona_Lisa, Alisa, czarnulka24, sy__la, Justa87, Evita, Dorola31, ana167, Dooti, Natikka123, Elaria, Yoselyn82, kiti, Elmo13, Koteczka82, jomi81, jatoszka, promyczek 39 lubią tę wiadomość
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Kamma pięknie wzrasta
Malinko super awatar
Ikarzyca dawaj znać zaraz po podgladzieM@linka, KammaMarra lubią tę wiadomość
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
Aga - do wrzątku z tymi lekarzami, do wrzątku z nimi !!!!
Dziewczyny mają rację, mało kogo obchodzi, że szyjka z 4cm zrobiła się np. 3,5 to może być zależne od badania, nawet na tym samym sprzęcie wyjdzie różnica, a co dopiero na innych. Chyba, że szyjka jest miękka lub robi się lejek, to wtedy i przy dłuższej się przejmują, a tak to te 2,5 jest taką granicą.
Kamma - no nareszcie żeś się wyjawiła z tym "faktem"Gratulacje
Piękny przyrost
Jestem zła. Zjeździłam się po mieście w poszukiwaniach białego kleju do styropianu ehhh te tłumaczenia co jak i gdzie, prędzej bym sama znalazła niż jak mi tłumaczyli, ale jest, hurra
Gaduaaa - do wrzątku tą babęAle tak ogólnie to cieszę się, że z maluszkiem (już nie takim maluszkiem) ok. Myślę, że jakby było coś faktycznie źle, to by jednak powiedzieli. Ale weź tu się nie stresuj na "chyba", "około" itp. itd... I przyjdź na badania za kilka tygodni jak źle się czujesz.... Oby kolejna wizyta była lepsza, dużo lepsza, czyli taka jak być powinna
KammaMarra lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Dziewczyny mam wyniki glukozy po obciążeniu 75mg . Wynik po 1h 6.68 norma dla kobiet w ciąży mniej niż 10.
Wynik po 2 h 6.50 norma mniej niż 8.5
Więc tu bardzo ładnie.
Tylko nie wiem ale glukoza na czczo znów podwyzszona 5.24 a norma nie więcej niż 5.10Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2017, 16:41
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
nick nieaktualny
-
KammaMarra wrote:No to może troszkę ode mnie...
We wtorek beta 42.67
A dzisiaj 178.20
Chyba oki ?
Ps. Ja już czuję wiosnę ❤KammaMarra lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity