Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Mona_Lisa wrote:Gaduaaa ja przy pierwszej ciąży miałam lekarza prowadzącego, ale jeżeli chodzi o te najważniejsze badania (USG genetyczne i połówkowe) to jeździłam do innego, który ma dobry sprzęt w ogóle w innym mieście... mi mój też tak na oko mówił, że wszystko ok. Ale pojechałam dalej do innego. Może masz możliwość wybrać się gdzieś indziej?Fabian
Cyprian
Tymuś
-
Genshirin wrote:Gaduaa no przerąbane masz tam. Mam nadzieje, że jednak wszystko dobrze. Szkoda, że nie wyszło tak jak chciałaś i jest jednak chłopak.
haha
Genshirin lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaa, i my w Polsce narzekamy na opiekę w ciązy... Masakra jakaś. Dobrze, że masz możliwość pojechać do Dublina powtórzyć badanie. Trzeci chłopiec
Hmmmm, nadal będziesz jedyną królową w domu
Evita lubi tę wiadomość
Olga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018
-
Gaduaaa wrote:tak mam pojadę do Dublina do polaka gina na normalne usg.. z prawdziwego zdarzenia .. fuck ! banda debli w tej Irl
Współczuję... Ale dobrze, że masz jeszcze możliwość wizyty u innego lekarza. Trzymam kciuki, żeby wykonał dokładne badanie.
A co do płcimojej koleżance lekarz do końca ciąży mówił, że będzie chłopak a urodziła... dziewczynkę
więc może i u Ciebie się pomylił skoro taki niemota z niego...
Mama dwóch Aniołków [*] [*] 8 tc 05.01.2017 -
jomi81 wrote:Gaduaa, i my w Polsce narzekamy na opiekę w ciązy... Masakra jakaś. Dobrze, że masz możliwość pojechać do Dublina powtórzyć badanie. Trzeci chłopiec
Hmmmm, nadal będziesz jedyną królową w domu
FabianCyprian
Tymuś
-
dziękujemy cioteczki za moc kudłatych komplementów
Ps. Dorola - kciukasy i za Twoją wizytę
Szczęśliwa Mamuska-szczęśliwego rozwiązania!
Alisko żółw wymiata - rozbawiłaś mnieGenshirin, Ikarzyca, Szczęśliwa Mamusia, sy__la, Dorola31 lubią tę wiadomość
-
Gaduaaaa no wkońcu jesteś. Nie 1 raz czytam że podejście do ciąż w Irlandi czy Wielkiej Brytanii jest inne niż w Polsce. Koniecznie jedź do tego Dublina do polskiego lekarza który ci wszystko wyjaśni.
Przykro mi że jesteś zawiedziona ale najważniejsze że z maluchem jest ok.
Moja teściowa chciała dziewczynkę to ma 4 synówGaduaaa lubi tę wiadomość
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
Mona_Lisa wrote:Współczuję... Ale dobrze, że masz jeszcze możliwość wizyty u innego lekarza. Trzymam kciuki, żeby wykonał dokładne badanie.
A co do płcimojej koleżance lekarz do końca ciąży mówił, że będzie chłopak a urodziła... dziewczynkę
więc może i u Ciebie się pomylił skoro taki niemota z niego...
hehe
Mona_Lisa, Genshirin lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaa po cichu gratuluję synka. Ale faktycznie masz tam do dupy, dość że sprzęt do d.. To jeszcze wizyty tak zadko, jakaś paranoja
Gaduaaa lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Gaduaaa mi jak robili w poprzedniej ciąży połówkowe jak leżałam w szpitalu to lekarka nie była pewna jaka płeć bo między nogami była pępowina i zasłaniała wszystko ale stawiali na chłopaka. Po wszystkim okazało się że była mała psiocha
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
Kaczuszka86 wrote:Gaduaaa mi jak robili w poprzedniej ciąży połówkowe jak leżałam w szpitalu to lekarka nie była pewna jaka płeć bo między nogami była pępowina i zasłaniała wszystko ale stawiali na chłopaka. Po wszystkim okazało się że była mała psiochaFabian
Cyprian
Tymuś
-
Gauda gratki.
Ja to jestem zdania ze chlopcy sa mniej problemowi niz my babywiec nic tylko sie cieszyc. No i w domku bedziesz figurowac jako: "krolowa jest tylko jedna ":p nie ma pobierania kosmetykow itp
Gaduaaa, Alisa, M@linka, Ikarzyca lubią tę wiadomość
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Gaduaaa mi ponad 8 lat temu co prawda ale 3 lekarzy mówiło że chłopak będzie dopiero 12 godzin przed porodem okazało się że jednak nie mieli racji i gdyby nie to usg ostatnie to pewnie aferę w szpitalu bym zrobiła że mi dziecko podmienili (a tego dnia 8 chłopców się urodziło i tylko moja jedna dziewczynka)Nadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019 -
Gaduaaa wrote:Hejoo no jestem....
no i prawdopodobnie chłopak !!!! kurde... no ale liczyłam się z tym..
Ogólnie jestem zajebiście zła na to usg i na to podejście w szpitalu...
Usg tandetne.. jak dla mnie gówno widać za przeproszeniem.. takie usg to mi robili w 2008 roku jak Fabiana nosiłam...
Pytam się o kość nosową... no jest.. jaka długa? Ona nie zmierzy... Pytam o szyjkę... no jest... wygląda okey.. ale nie zmierzy ... i nic więcej nie powie... nie znam żadnych wymiarów.. na słowo mam im wierzyć że jest okey !!!
Waży uwaga... 400-450g.. około.. no to kuźwa trochę rozbieżność..
Ręce mi opadły....
Jadę do Dublina za może 3 tyg... to jest chore w tej Irl...
mówię im że w głowie mi się często kręci.. i takie tam... może mam anemie?
to przyjdź za 6tyg na badania krwi ! kurwa!!!!!!!!! 6 tyg
Dobrze że postanowiłaś pojechać gdzieś indziej skontrolować wszystko ,bo faktycznie z tego co piszesz to rozbieżności jest trochę . .Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2017, 15:05
Gaduaaa lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Aga, serio co my Ci mamy poradzić? Żebyś wzięła igłę i notkę i sama sobie ten szew założyła? Radziłysmy Ci już tutaj- jedz do szpitala, zmień ginekologa. Skoro mówisz że do szpitala trzeba się na termin zapisywać to jedz na SOR porządnego szpitala, powiedz im że masz bóle brzucha silne i BEDA MUSIELI cie przyjac. Później powiedz o reszcie problemów jak już będziesz na oddziale i tyle. Czytając atwoje posty wydaje mi się, że ty nie masz siły i ochoty walczyć o to dziecko... Ja to bym już na oddziale leżała choćbym miała tam oknem wejść.
Alisa, Natikka123 lubią tę wiadomość
Nadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019 -
Ulli88 wrote:Gaduaaa mi ponad 8 lat temu co prawda ale 3 lekarzy mówiło że chłopak będzie dopiero 12 godzin przed porodem okazało się że jednak nie mieli racji i gdyby nie to usg ostatnie to pewnie aferę w szpitalu bym zrobiła że mi dziecko podmienili (a tego dnia 8 chłopców się urodziło i tylko moja jedna dziewczynka)
oj chciałabym , chciałaFabianCyprian
Tymuś
-
Dziewczyny powiem Wam coś - przejrzałam swoje posty na tym wątku i swój pierwszy napisałam tu dokładnie 18.lutego 2016 roku:) po zabiegu łyżeczkowania - tak serdecznie zostałam tu przyjęta, że jestem z Wami do dziś i nie zamierzam opuszczać Was póki co..
Prawie po roku od tej daty bo 9.lutego 2017 Bóg obdarował mnie długo wyczekiwanym cudem!!!
Jak te swoje wszystkie posty zbiorę do kupy to mam niezłą pamiątkę z okresu starań, ciąży i rozwiązania - kiedyś je wydrukuję i być może dam synkowi by wiedział jakim jes cudem dla nas!!!
Kocham Was!jomi81, Kaczuszka86, Genshirin, Gaduaaa, Szczęśliwa Mamusia, Alisa, sy__la, Mona_Lisa, Asia87, czarnulka24, Evita, Dorola31, laila_25, Koteczka82 lubią tę wiadomość