Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Arleta wrote:Hej
Ja wczoraj byłam na wizycie u Maliny,teraz największym problemem jest moja krzepliwość ..mimo przyjmowania heparynę 0,6 wyniki nie są zadowalające ,dodatkowo uaktywniły się P/c przeciw beta 2-glikoproteinie ,które kiedyś były ok..teraz je powtórzyłam i jak za 4 tyg. się nie poprawia to zwiększy mi heparynę i będzie to już oznaczało zespół antyfosfolipidowy..jakby było mało już tych wszystkich chorob
Obawiam się tych większych dawek heparynę bo wiem co się może po tym stać...
Trochę tez sama zawaliłam bo biore dodatkowo duphaston a M. Zalecił tylko luteinę ,progesteron właśnie może zagęszczać krew..
No i za miesiąc genetyczne + Pappa w Łodzi
Oby wszystko było dalej dobrze..
Kaczuszka kochana powiedz mi kaka jest różnica między tym szwem a pessarem
Malina pod koniec maja ma mi założyć właśnie pessar,powiedział ze jest to niezbędne..samo zakładanie boli jakoś?
Ale mam nadzieje że wszystko będzie dobrze. . A jakie to badanie robiłaś na krzepliwośc. . ? To przy tej beta 3 glikoproteinie to clexane 0.6 jest za niskie ???27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Kaczuszka kochana powiedz mi kaka jest różnica między tym szwem a pessarem
Malina pod koniec maja ma mi założyć właśnie pessar,powiedział ze jest to niezbędne..samo zakładanie boli jakoś?[/QUOTE]
Arletko szew zakłada się w znieczuleniu. w szyjkę wkłada się szew i zamyka "Jak worek na kapcie" wpisz w internecie szew mc Donalda to rysunek ci więcej wyjaśni. ściaga się szwy w 36-37 tc
pessar to taki plastikowy krążek. Kosztuje około 200 zł robi je firma herbich i można go zamontować na fotelu ginekologicznym. Trzeba tez profilaktycznie brać globulki przeciw infekcjom pochwy.
działanie mają mieć podobne niby szew bardziej inwazyjny ale w moim przypadku najpierw będę mieć szew a jak po połowie będą słabe wyniki szyjki to i być może dołożony pessar. O wszystkim lekarz będzie decydował na bieżąco.Arleta lubi tę wiadomość
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
Hej dziewczyny,
trzymam kciuki za wizyty
Laila super fotka maluszkaoby tak dalej na luzie
Aliska kciuki za IUI, żeby jednak kwiecień był tym szczęśliwym i odpowiednim czasem dla ciebieKolaż super i zwierzaki też.
Witam powracające dziewczyny. Przykro mi, że jednak znowu tu trafiłyście
Jaqu ojojam i tulę. Tyle mogę. Trzymam kciuki, żeby wbrew twoim czarnym myślą histero pomogło i niedługo i o twoich II kreskach przeczytamy.
Arleta kciuki zaciśnięte za poprawę wyników, żeby zwiększenie dawki leków nie było potrzebne
M@linko łepek przecudny. Super, że taki grzeczny maluszek
Aga mam nadzieje, że ty już w szpitalu i po kroplówce. Anemia to nie przelewki.
Jomi Fajna psinka na avatarze
Przepraszam, że nie odniosę się do każdej, ale każdą wspieram i o niej myślę.
Ja 11.04 mam połówkowe, może dowiem się kto tam we mnie siedzido tej pory bardzo wstydliwe maleństwo
Jacqueline, Alisa, M@linka lubią tę wiadomość
-
M@linko synek uroczy. . Ale ma włoski Hehe. . Zdrówka
M@linka lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Jacg chodzi o to że mimo brania clexanu wyniki się nie poprawiają a dodatkowo wyszło jeszcze cos czego nie było
M@linka nie no ale te włoski sa naprawdę boskieM@linka lubi tę wiadomość
-
Arletko ja genetyczne i pappa mam 2.05 w Invicta .
Dałaś mi do myślenia czy nie zrobić ponownie badań na zespół fosfolipidowy. Krzepliwość zawsze miałam ok , toczeń ujemny i te przeciwciała tez ujemne. Badania takie robiłam 2,5 miesiąca po porodzie . Ja clexane 0,4 przyjmuje chyba raczej tak profilaktycznie na wszelki wielki i na ograniczoną ruchliwość ale lekarz jeszcze nie zdecyzował kiedy odstawiać i czy w ogóle mi odstawi .
Trzymam kciuki żeby Twoje wyniki szybko się poprawiły
Arleta lubi tę wiadomość
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
Jestem po wizycie i usg. Na USG widoczny już malutki pecherzyk. Kolejna wizyta za tydzień
Genshirin, Alisa, Mona_Lisa, Jacqueline, nesairah, Ikarzyca, 0202oliwcia, Arleta, Szczęśliwa Mamusia, Mamaokruszka, Dorola31, Evita, Natikka123, Asia87, Dooti, M@linka, kiti, sy__la, ana167, Koteczka82, Elmo13 lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Yoselyn82 wrote:Jestem po wizycie i usg. Na USG widoczny już malutki pecherzyk. Kolejna wizyta za tydzień
Yoselyn82 lubi tę wiadomość
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
nick nieaktualny
-
Alisa wrote:Po świętach?! w życiu nie dotrwam
Ja też wątpięhah
aaale tak się boję porażki i rozczarowania, że chyba wolałabym jak już coś zobaczyć @ niż I krechę na teście... pożyjemy, zobaczymy
zdawaj relacje na bieżąco to może i ja się przekonam do wcześniejszego testowania
Alisa lubi tę wiadomość
Mama dwóch Aniołków [*] [*] 8 tc 05.01.2017 -
nick nieaktualnyYoselyn82 wrote:Elaria i Gaduaa jak u was po wizytach?
Tadzio waży ok 2400 -2500 g. U mnie z szyjką na razie cisza. Następna wizyta za 2 tygodnie. Lekarz powiedział, że ciąża mi służy, co mnie w sumie zdziwiło biorąc pod uwagę, jak ciężko się czuję ostatnio. Z córką było chyba gorzej na tym etapie, bo bardzo puchłam i miałam plamy na twarzy.
Kurczę, wstyd mi, że tak mało odnoszę się do waszych postów, ale ledwo daję radę usiedzieć przy lapku, tak mnie bolą żebra, brak tchu. A jeszcze wertuję internet i domawiam pierdoły (ważne pierdoły) wyprawkowe. Teraz szukam, skąd tu kupić wszystkie części zamienne od laktatora Medela, bo te po córce mają już 9 lat, wypadałoby nowy lejek, nowy wężyk, butelkę, zaworki, woreczki do przechowywania itd, a tu jak jeden sprzedawca ma coś, to czegoś mu brakuje, a koszty wysyłki są spore. No więc czytam głównie na telefonie, jak leżę i ciężko pisać. Wybaczcie. Nawet teraz czuję takie kopy pod żebra, widocznie młody ma ciasno. Czytam i myślami jestem z każdą z was, dziewczyny! Postaram się odpisać hurtem, najwyżej położę się z lapkiem, ale to pod wieczór.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2017, 11:57
Genshirin, Alisa, jomi81, Mona_Lisa, Dorola31, Evita, Kaczuszka86, M@linka, Gaduaaa, Szczęśliwa Mamusia, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyM@linko Jakie cudne włoski , ma wasz synek :-* :-* :-* :-* .
czarnulko24 Kochana aż siedzę i mam na prawdę łzy w oczach , dwa szczęścia nosisz pod serduszkiem ! , dwa małe cuda kochana na prawdę całego serca wam gratuluję :-* :-* :-*
Hej hej moje kochane :-* :-* :-* .
Ale pogoda już wczorajszy dzień był o wiele cieplejszy, poszłam na targ przyszłam do domu , wstawiłam wywar na zupkę drugie danie później zrobię
. Wyspać się średnio wyspałam tyci tyci czopu mi znów odeszło , a bym się śmiała jakby terminowe szczęście było
żadne z mojej 3 dzieci nie urodziłam w terminie
, choć na to się nie zapowiada jutro według ostatniej @ termin porodu , a tu nadal nic plecy nie bolą , kłuć w pochwie nie mam jak do tej pory nic mie ruszyło to wątpię , aby do jutra coś się zmieniło lub wydarzyło , zadzwonię jutro do mojego gina i mu powiem że nadal nie urodziłam i czy w tą Sobotę przyjeżdżać do szpitala , czy lepiej w Niedzielę jak on będzie miał dyżur .
czarnulka24, M@linka lubią tę wiadomość
-
Szczęśliwa Mamusia wrote:M@linko Jakie cudne włoski , ma wasz synek :-* :-* :-* :-* .
czarnulko24 Kochana aż siedzę i mam na prawdę łzy w oczach , dwa szczęścia nosisz pod serduszkiem ! , dwa małe cuda kochana na prawdę całego serca wam gratuluję :-* :-* :-*
Hej hej moje kochane :-* :-* :-* .
Ale pogoda już wczorajszy dzień był o wiele cieplejszy, poszłam na targ przyszłam do domu , wstawiłam wywar na zupkę drugie danie później zrobię
. Wyspać się średnio wyspałam tyci tyci czopu mi znów odeszło , a bym się śmiała jakby terminowe szczęście było
żadne z mojej 3 dzieci nie urodziłam w terminie
, choć na to się nie zapowiada jutro według ostatniej @ termin porodu , a tu nadal nic plecy nie bolą , kłuć w pochwie nie mam jak do tej pory nic mie ruszyło to wątpię , aby do jutra coś się zmieniło lub wydarzyło , zadzwonię jutro do mojego gina i mu powiem że nadal nie urodziłam i czy w tą Sobotę przyjeżdżać do szpitala , czy lepiej w Niedzielę jak on będzie miał dyżur .
Tobie kochana życzę aby poród przebiegał bez żadnych komplikacji i nic nie bolałoa który masz tc obecnie?
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
nick nieaktualny