Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Jacq...!!!
Nasza umowa!! Nasza uuumooowaaa!!!
Aż płakać mi się chce...Ikarzyca, KammaMarra, Dorola31, Jacqueline, M@linka, Genshirin, Koteczka82, sy__la, sylvuś, Monika1357, Elmo13 lubią tę wiadomość
-
Jacg juhuuu!!! Super! Udało się bez histero!
teraz szybciutko do lekarza po leki
Ikarku ja bez estofemu na samej lamecie,która bardzo ładnie zadziałała na moje endo,mialam chyba 9mm przed pęknięciem,brałam 2x1Jacqueline lubi tę wiadomość
-
Arleta wrote:Jacg juhuuu!!! Super! Udało się bez histero!
teraz szybciutko do lekarza po leki
Ikarku ja bez estofemu na samej lamecie,która bardzo ładnie zadziałała na moje endo,mialam chyba 9mm przed pęknięciem,brałam 2x1
No to super, dzięki za taką szybką odpowiedź -
Jaqcu,
Błagam i zaklinam los, żeby tym razem był łaskawy i sprawiedliwy. Ale wierzę, że tak będzie. Nie bez powodu Avka przyszła wcześniej na świat
Umawiaj się szybko do lekarza i wdrażaj arsenał.
Dziewczyny,
Jaqcueline, zgodnie z umową, weszła na moje miejsce. Ale Niebieskaa zwolniła kolejne. I zaraz sy__la i Szczęśliwa. Także wiecie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2017, 12:02
Mona_Lisa, Ikarzyca, Niebieskaa, Dorola31, Jacqueline, M@linka, Asia87, sy__la, Koteczka82, Monika1357 lubią tę wiadomość
-
annak wrote:Jaqcu,
Błagam i zaklinam los, żeby tym razem był łaskawy i sprawiedliwy. Ale wierzę, że tak będzie. Nie bez powodu Avka przyszła wcześniej na świat
Umawiaj się szybko do lekarza i wdrażaj arsenał.
Dziewczyny,
Jaqcueline, zgodnie z umową, weszła na moje miejsce. Ale Niebieskaa zwolniła kolejne. I zaraz sy__la i Szczęśliwa. Także wiecie...
To ja jedno zaklepuję!trzymajcie kciuki! plissssss....
Mama dwóch Aniołków [*] [*] 8 tc 05.01.2017 -
Arletko,
Nawet nie musisz tłumaczyć, że idziesz na szybsze usg. Ja Cię w 100% rozumiem. Na początku ciąży robiłam dokładnie to samo, to była moja gwarancja spokoju. Dzięki temu przetrwałam pierwsze miesiące ciąży. Moje zdanie jest takie - jeśli tego potrzebujesz, jeśli z większą liczbą badań jest Ci lepiej, to rób je. Twój spokój jest bardzo ważny. Mamy prawo się bać, mamy prawo sięgać po to, co nas uspokaja.
Na poprawę nastroju napiszę Ci jeszcze, że mi ta potrzeba przeszła, gdy zaczęłam czuć ruchy. Wpadłam ze skrajności w skrajność i zaczęłam chodzić na usg bardzo rzadko, nawet co 2 miesiące.
Czekamy na niusy po wizycie.Arleta lubi tę wiadomość
-
Ikarzyca wrote:AniuK - ja jestem cały czas w bramkach startowych. Byle w końcu dobrze wystartować!
Na końcu mojego poprzedniego postu miałam napisać "Może Ikarek...?"
Miejsc jest kilka, więc Mona też wskakuj
A zaraz zwalniają się kolejne miejscówki. Dla nikogo nie zabraknie! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa nie szukam bo wiem ze ich nie będzie. Jak mnie to wszystko wkurwia!
Trza było starać się o 3 dziecko parę lat temu. A nie teraz jak 38 na karku: człowiek stary, komórki stare.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2017, 12:30
-
Alisa wrote:Ja nie szukam bo wiem ze ich nie będzie. Jak mnie to wszystko wkurwia!
Trza było starać się o 3 dziecko parę lat temu. A nie teraz jak 38 na karku: cżółwie stary, komórki stare.
Ehhhh... a może jeszcze życie nas pozytywnie zaskoczy? Pomimo braku objawów... jest nadzieja póki @ się nie pojawi... ja sama z siebie chyba testu nie zrobię... boję się... no chyba, że @ będzie się spóźniała. Trzymam za Ciebie kciuki!
Alisa wrote:Trza było starać się o 3 dziecko parę lat temu. A nie teraz jak 38 na karku: człowiek stary, komórki stare.
Eee no, Alisko, nie jest tak źle z tymi komórkami.
Moje są rówieśniczkami Twoich i jakoś się udało
Także nie trać nadziei, a już na pewno nie z powodu komórek. -
annak wrote:Eee no, Alisko, nie jest tak źle z tymi komórkami.
Moje są rówieśniczkami Twoich i jakoś się udało
Także nie trać nadziei, a już na pewno nie z powodu komórek.
Alisko też mam dużo koleżanek, które dopiero ok 40 zaszły w ciążę
Jacqueline wrote:
Piękny widokjeszcze tylko 8 m-cy
gratulacje!
Jacqueline lubi tę wiadomość
Nasz cud ANTOŚ24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
Jacqu kochana!!!!!!akez wspaniała wiadomosc! Tak sie cieszę i wierze, ze miejsce po Ani moze przynieść tylko same cuda! Bardzo sie ciesze❤
Helouuu laseczki, ja tez zwolniłam miejscówkę i ta miejscówka na pewno tez wróży dobrze. Choćby dzisiejsze badanie u szpitalnego pediatry: Chrupina zebrała same ochy i achy:)
Arletka, rozumiem Twój paraliżujący strach, ale ze spokojem i ufnością czekam na TE wiadomosc z kolejnej wizyty.
Ja juz po porodzie.. moja historia w pewien sposób juz sie zakończyła... ale hola hola... przeciez moja wirtualna przyjaźń z Wami absolutnie sie nie zakończyła!Arleta, Elaria, Asia87, Genshirin, Koteczka82, sylvuś, Monika1357 lubią tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017