Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
To jeszcze 3 szczęśliwe miejsca wolne. Ja muszę poczekać jeszcze trochę na starania, na razie staramy się przyczynę namierzyć także może za Gaduee jak się wyrobię wskocze albo jeszcze późniejNadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019 -
Alisa wrote:Dzięki bardzo! Nie nam zamiaru do tego wieku starać się. Dalismy sobie z M czas do końca tego roku.
W takim wieku były moje koleżanki ;)to miało być na pocieszenienie pisałam, że będziesz się aż tyle starać
Mama dwóch Aniołków [*] [*] 8 tc 05.01.2017 -
nick nieaktualny
-
Alisa wrote:Ale ja tego źle nie odebrałam Moniu.
Po prostu już z sił opadam. A mój M też zaczyna mieć dość.
Wierzę, że Wam się udaa Twojemu się nie dziwię, bo mój też jęczy, żebym trochę odpuściła, bo za bardzo się spinam i jego to stresuje... ale weź tu i odpuść
Mama dwóch Aniołków [*] [*] 8 tc 05.01.2017 -
Skrzaciku a u Ciebie zaraz zacznie być widać brzuszek - jesteś taka drobniutka przecież
już się nie ukryje niedługo. mi juz zaczynało wybijac do przodu w 9 tyg. A do drobnych nie należę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2017, 13:09
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny a która ma termin na sierpień, wrzesień, październik? Ja spokojnie mogę poczekać do tego czasu
akurat ogarnę badania
Mam nadzieję że teraz to nas czeka tutaj wysyp ciąż.
Czarnulka trzymam kciuki bo chyba zaraz wizyta.Nasz cud ANTOŚ24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
Dzięki dziewczyny
Ja nawet się nie boję, na razie jestem.... w szoku
Z jednej strony nie chce jechać na bete i stresować się w oczekiwaniu na wynik, ale z drugiej strony gdyby było źle to bym niepotrzebnie nie brała leków...
Boję się tej bety. Nie jechałabym na nią, ale korci...
Annak - nasza "umowa" nabrała dla mnie nowego znaczenia w tej chwili...Mona_Lisa, Genshirin, Koteczka82, sylvuś lubią tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Alisa wrote:Nie kufa! Do otyłych:-)
No nie, ale w porównaniu ze Skrzatem to wielkolud. W porównaniu z Tobą też -jesteś mi do ramieniawięc nie oburzac mi się tu proszę. Jest trochę więcej miejsca na wszystko w środku:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2017, 13:27
-
nick nieaktualny
-
Alisa no ja tam wierze w Twoje komórki!
Dziewczyny poradźcie coś na wzdęcia i okropne bulgotanie w jelitach. Ziołowe herbatki nie pomagają. Siedzę 8godz w pracy i to normalnie słychać! Ciągle mi się coś tam piszczy, burczy, przelewa się... bardzo głośnoA ludzie siedzą obok i dziwnie patrzą. Myślałam, że to kwestia jedzenia na pusty żołądek, ale dziś jem coś co godzinę i dalej to samo. W weekend, jak siedziałam w domu, było o niebo lepiej, ale niestety mam pracę siedzącą i nie bardzo mogę co 5 min robić sobie spacer, a jak tylko usiądę to się zaczyna...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2017, 13:48
-
Alisa wrote:Fakt wysoka jesteś
Wysoka i zgrabna na dodatek
PS. Zadzwonili właśnie z laboratorium i okazało się ze ta ociupinka krwi, którą pobrano skrzepła i będziemy musieli jechac z malutkim jeszcze razzzWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2017, 13:51
Ikarzyca lubi tę wiadomość
-
O jaaaa! Jacqu, co za wiadomość!
Trzymam mocno kciuki!
Evitka Ty na dniach powinnaś mieć wyniki? Dobrze pamiętam, że jutro?
Aliska za ten Twój pesymizm to ja się tam do Ciebie pofatyguję i dupsko skopię!
Niebieska piękna ta Twoja KsiężniczkaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2017, 14:05
Niebieskaa, Jacqueline, sy__la lubią tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Dooti wrote:Dziewczyny a która ma termin na sierpień, wrzesień, październik? Ja spokojnie mogę poczekać do tego czasu
akurat ogarnę badania
Mam nadzieję że teraz to nas czeka tutaj wysyp ciąż.
Czarnulka trzymam kciuki bo chyba zaraz wizyta.
Ja mam termin na październik ale z tego co z ginem gadałam to będę miała cięcie we wrześniu. Także spokojnie przekażę miejsce dalejDooti lubi tę wiadomość
Kochać Cię było łatwo, zapomnieć niemożliwe...
Mateuszek 26tc [*]
Maleństwo 6/9tc [*]
Michaś moja miłość -
Dorola31 wrote:Ja mam termin na październik ale z tego co z ginem gadałam to będę miała cięcie we wrześniu. Także spokojnie przekażę miejsce dalej
Oj dziewczyny... fajnie by było, gdyby można było się tak umówić
Mama dwóch Aniołków [*] [*] 8 tc 05.01.2017