Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Jacqueline wrote:
AAAAAAALEŻ PIĘKNIE
Jacqueline lubi tę wiadomość
Kochać Cię było łatwo, zapomnieć niemożliwe...
Mateuszek 26tc [*]
Maleństwo 6/9tc [*]
Michaś moja miłość -
no siedze i rycze prawie, już wiem, czemu pare dni ciągle niewyspana chodze i jak na kacu...
Ale cycki miękkie...
Jade do glazurnika, musze fotki elektryki mu dac bo gniazdka przenosi...
Nie dowierzam, nie dowierzam...
P.S. I żeby była jasność, jak to ja, testy oczywiście nie z porannego moczu, dziś 12dpo, termin @ za 3 dni.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2017, 11:27
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Jacqueline wrote:no siedze i rycze prawie, już wiem, czemu pare dni ciągle niewyspana chodze i jak na kacu...
Ale cycki miękkie...
Jacqu powiedz, że cycki kłamią... pliiissssja jeszcze mam nadzieję na ten cykl... a cycki też cicho siedzą
Jacqueline lubi tę wiadomość
Mama dwóch Aniołków [*] [*] 8 tc 05.01.2017 -
Mona_Lisa wrote:Jacqu powiedz, że cycki kłamią... pliiissss
ja jeszcze mam nadzieję na ten cykl... a cycki też cicho siedzą
Mona kłamią
Mnie raz bola raz nie. Raz pieka raz nie.Mona_Lisa lubi tę wiadomość
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Szczęśliwa Mamusia wrote:Hej hej moje kochane :-* :-* :-* :-* .
Ale dziś piękny dzień, my nadal w dwupaku
ponoć niebawem pełnia chyba jutro
może podziała cosik , to czekanie mnie już moje kochane wykańcza na prawdę już chciałabym urodzić a tu co nic w tym kierunku nie rusza , dzwoniłam do mojego Pana gina mówię że byłam wczoraj na KTG i " symulowałam " a ten tak do mnie , a dobrze Pani symulowała
. Mówił żebym ruchy liczyła jak poczuje że mało się rusza to do szpitala , i czekać na skurcze . Wczoraj jak byłam na Jaczewskiego to badał mnie taki Pan ginegolog Ukraińcem był mi osobiście to nie przeszkadza , ale mało co go rozumiałam co do mnie mówił . Dodał jedynie że poród w ostateczności wywołują dopiero jak jest 42 tc . W tą Środę pojedziemy znów na KTG pomyślcie że już niedługo Święta Wielkanocne
, ciekawa jestem czy spędzę je w domu czy w szpitalu .
Ja urodziłam 5 dni po terminiei też już miałam dosyć
trzymam kciuki za szybkie rozwiązanie
Mona_Lisa wrote:Jacqu powiedz, że cycki kłamią... pliiissss
ja jeszcze mam nadzieję na ten cykl... a cycki też cicho siedzą
CYCYKI KŁAMIĄ. mnie zaczeły boleć jakieś 2 tygodnie po pozytywnym teście.! A ZAWSZE BOLAŁY przed @.
mało tego w trakcie tych pierwszych tc przestawały mnie boleć. ! co było dla mnie oczywistym zakończeniem ciąży... a tu psikus.
gratulacje Jacq !Mona_Lisa, Jacqueline lubią tę wiadomość
Fasolka [*] 6t (06.05.2016)
Biochemiczna (09.2016)
Lileczka - 24.10.2017 nasz cud
'Nadal byłam na etapie zachwycania się wizją, w której tuliłam do siebie śliczne niemowlę.' ♥
-
Jaqu Jezzzuuu jak się cieszę!!! Aaaaaaaaa!!! No nie mogę!!! EXTRA!!!
Potwierdzam CYCKI KŁAMIĄw ostatniej szczęśliwej ciąży w ogóle nie bolały NIC A NIC.
Mamusia ale uparte to Twoje dziecięWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2017, 11:36
Mona_Lisa, Niebieskaa, Jacqueline, sy__la lubią tę wiadomość
-
KammaMarra wrote:Mona kłamią
Mnie raz bola raz nie. Raz pieka raz nie.
Oby i mnie dziady oszukiwaływ pierwszej ciąży za bardzo właśnie nie pamiętam, ale chyba cicho siedziały. W drugiej (tej co straciłam
) to bolały i miałam ciemniejsze brodawki. Tak więc od razu wiedziałam, że coś się święci... a teraz cisza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2017, 11:32
Mamaokruszka wrote:Mona, kłamią. Ja cały wczorajszy dzień swoich nie czułam a wieczorem myślałam, że odpadną.
Ochhdajecie mi nadzieję dziewuszki
chociaż i tak pewnie cykl stracony... ale chcę pożyć jeszcze tą nadzieją troszkę....
Jacqueline wrote:no siedze i rycze prawie, już wiem, czemu pare dni ciągle niewyspana chodze i jak na kacu...
Ale cycki miękkie...
P.S. I żeby była jasność, jak to ja, testy oczywiście nie z porannego moczu, dziś 12dpo, termin @ za 3 dni.
Jacqu ja jutro zaczynam 15 tc a cycki od początku mam jak flaki.Jacqueline lubi tę wiadomość
Kochać Cię było łatwo, zapomnieć niemożliwe...
Mateuszek 26tc [*]
Maleństwo 6/9tc [*]
Michaś moja miłość -
ruda9215 wrote:CYCYKI KŁAMIĄ. mnie zaczeły boleć jakieś 2 tygodnie po pozytywnym teście.
! A ZAWSZE BOLAŁY przed @.
mało tego w trakcie tych pierwszych tc przestawały mnie boleć. ! co było dla mnie oczywistym zakończeniem ciąży... a tu psikus.
gratulacje Jacq !
Ufff... jest jeszcze nadzieja
Jacq bardzo się ciesze ze choć Tobie z tego niby duetu się udało! Może zamiast mnie ktoś zaraz do Ciebie dołączy, oby!
Gratuluje Kochana,ood razu włącz wszystkie zalecane lekiJacqueline lubi tę wiadomość
Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
Asia87 wrote:Ja dziś zaczęłam kolejny cykl. I wszystko wydało mi się takie błache... koleżanka straciła męża. Zmarł na zawał w wieku 40 lat. Tak nagle, po prostu... juz go nie ma. Zostawił ja i 2 dzieci. To jest niewyonrazalna tragedia, była przy nim ostatnie 2h.
Widzisz młodych tak od razu zbiera. W listopadzie nagle zmarł mój kolega z pracy i w sumie sąsiad. Jeszcze kilka dni wcześniej umawialiśmy się z Nim i dzieciakami na żagle na wiosnę. Aż w pewnie poniedziałek nagle źle się poczuł i zawał. Facet 42 lata - dusza człowiek i wspaniały, naprawdę wspaniały ojciec.
Naprawdę wielka tragedia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2017, 11:55