Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Arleta wrote:Dokładnie dziewczyny,ja nie umiem nad tym zapanować,wręcz jak myślę o wizycie to tętno już mam podwyższone...
bardzo jest to trudne i ciężkie,wiadomo nie mamy już na nic wpływu,będzie co ma być ale tak bym chciała żeby już ten najgorszy minął..
Ja teraz tez sram po gaciach a to dopiero 5 tyg. Ale troche tez inaczej juz podchodzę. Kurcze przeciez ten pech wreszcie mnie opuscil i teraz bedzie tylko lepiej
Tak sobie powtarzam duzo odpoczywam.
Kluje brzuch zre tone witamin i dupka. Wiec co mogę to robię a reszte zostawiam Bogu.
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Asia87 wrote:Ja dziś zaczęłam kolejny cykl. I wszystko wydało mi się takie błache... koleżanka straciła męża. Zmarł na zawał w wieku 40 lat. Tak nagle, po prostu... juz go nie ma. Zostawił ja i 2 dzieci. To jest niewyonrazalna tragedia, była przy nim ostatnie 2h.
Straszne. Dla mnie moj Mąż jest całym światem. Dostsje od nieyo mase wsparcia i milosci i zawsze mam schiz jak iezdzi gdxies daleko.05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
nick nieaktualnyAsia87 wrote:Ja dziś zaczęłam kolejny cykl. I wszystko wydało mi się takie błache... koleżanka straciła męża. Zmarł na zawał w wieku 40 lat. Tak nagle, po prostu... juz go nie ma. Zostawił ja i 2 dzieci. To jest niewyonrazalna tragedia, była przy nim ostatnie 2h.
-
nick nieaktualny
-
Asia87 wrote:Ja dziś zaczęłam kolejny cykl. I wszystko wydało mi się takie błache... koleżanka straciła męża. Zmarł na zawał w wieku 40 lat. Tak nagle, po prostu... juz go nie ma. Zostawił ja i 2 dzieci. To jest niewyonrazalna tragedia, była przy nim ostatnie 2h.
-
KammaMarra wrote:Malinko a o samum szpitalu jak sie wypowiesz?
A polecasz jakies inne szpitale we Wrocku?
Ogólnie jestem zadowolona ze szpitala - na patologi ciąży okej z tym, ze ja miałam tam lekarza to jednak pacjenta traktują inaczej jak ma tam lekarza, który dogląda. Tylko warunki pozostawiają wiele do życzenia szpital nie remontowany co najmniej od lat 60. lecz akurat dla mnie to nie istotne. No i na cały oddział poloznictwa i patologi byl tylko jeden nartysk bo reszta w remoncie.
-
nick nieaktualnyHej hej moje kochane :-* :-* :-* :-* .
Ale dziś piękny dzień, my nadal w dwupaku
ponoć niebawem pełnia chyba jutro
może podziała cosik , to czekanie mnie już moje kochane wykańcza na prawdę już chciałabym urodzić a tu co nic w tym kierunku nie rusza , dzwoniłam do mojego Pana gina mówię że byłam wczoraj na KTG i " symulowałam " a ten tak do mnie , a dobrze Pani symulowała
. Mówił żebym ruchy liczyła jak poczuje że mało się rusza to do szpitala , i czekać na skurcze . Wczoraj jak byłam na Jaczewskiego to badał mnie taki Pan ginegolog Ukraińcem był mi osobiście to nie przeszkadza , ale mało co go rozumiałam co do mnie mówił . Dodał jedynie że poród w ostateczności wywołują dopiero jak jest 42 tc . W tą Środę pojedziemy znów na KTG pomyślcie że już niedługo Święta Wielkanocne
, ciekawa jestem czy spędzę je w domu czy w szpitalu .
-
Niebieska ogromne gratulacje
tak się cieszę ze córeczka już jest z Tobą i wszystko jest Ok
Wybacz ze tak z poślizgiem ale nadrabiam właśnie Wasze wiadomości po mega wykańczający weekendzie, miałam egzaminy na studiach i do tego impreza z okazji 30 urodzin mojego mężabyło super ale jestem padnięta a teraz właśnie jadę do pracy i mamy taki zapier... ze nie wiem jak się nazywam.
Czytam teraz wiadomości Arletki o niepokoju i obawach i tez mnie teraz naszło choć normalnie o tym w ogóle nie myśle bo czuje się maksymalnie do bani i jestem mega zmęczona ilością pracy.
Wiem ze powinnam zwolnić ale na razie nikomu nie chce mówić o ciąży wiec muszę zachowywać pozory ...;/Niebieskaa lubi tę wiadomość
-
Pisałam wam o tym plamieniu wczoraj po południu, co nie? A więc rano dziś czysto i kupiłam testy, 3, nasikałam na wszystkie na raz...
Od góry : Facelle, Bobo test, Pink super czuły. Na żywo widać duuuużo lepiej różowe kreseczki...Mamaokruszka, Mona_Lisa, Dorola31, Yoselyn82, M@linka, Asia87, Arleta, Kaczuszka86, Alisa, Dooti, Niebieskaa, skrzat1988, roma, kiti, Evita, Natikka123, czarnulka24, Koteczka82, sy__la, Monika1357, Haana, sylvuś, jatoszka, Aga22, Elmo13 lubią tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualny