Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
KammaMarra wrote:Ee kolezanko wypakowalabys sie wreszcie co?
jednak póki co się nie zapowiada.. po szkole rodzenia jadę na ktg... zobaczymy co tam się będzie pisać
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
sy__la wrote:Hehe.. a wiesz ze pragnę tego najbardziej na świecie?
jednak póki co się nie zapowiada.. po szkole rodzenia jadę na ktg... zobaczymy co tam się będzie pisać
Bo, bo już dzisiaj nawet na suwaku 40 tydzieńoj coś Ci zwiastuje święta na szpitalnym wikcie
sy__la lubi tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:Dzień dobry...m
a więc no mamy syna.. na dowód wklejam Jego wielką , nie pozostawiającą wątpliwości antenkęważy 580g, wszystkie wymiary zgadzają się z tygodniem ciąży
wszystko jest okey
nawet pokazałem kawałek buźki także witam e-ciotki
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9df4775dbbe6.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3f7319bafa63.jpg
Super że wszystko okgratulacje synka
Gaduaaa lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Jestem zadowlona z tej wizyty, lekarz odpowiedział na wszystkie pytania, zrobił również usg dowcipne żeby sprawdzić szyjkę... jest zamknięta i ma 4,5cm.. wszystko wygląda okey.. ale zasugerował zrezygnowanie już z pracy bo raz że mam łożysko na przedniej ścianie i trzeba uważać na nie..to dwa że ta macica mi się stawia a to trochę szybko na to żeby kilka razy w ciągu dnia mi tak twardniał brzuch ..
Ważymy około 550-580g i wszystko jest okpromyczek 39, Genshirin, M@linka, sy__la lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Gadua super zdjecie!!!
Mi wyszlo tsh 3 ostatnio i sama podnioskam dawke z50 do 75 letroxu,sama nie wiem czy dobrze....co uwazacie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2017, 17:34
Gaduaaa lubi tę wiadomość
Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
CORCIA 06.09.17r. -
Ech, Evita bardzo mi przykro.
mam jednak wielką nadzieję, że genetyk wraz z Wami powalczy aby osiągnąć ten upragniony cel. Nie rozumiem tylko jednego.. leczyłaś się u Maliny? Czemu najpierw nie zlecił Wam tego badania jako pierwszego, tylko od razu szczepienia? Przepraszam, może to nie pytanie na miejscu, ale to mnie zaciekawiło. Całym sercem jestem z Tobą, to forum wspiera.
Arleta, na pewno wiele stresu kosztowała Cię ta wizyta, super że z dzidziusiem wszystko ok. Intuicja mi podpowiada, że będzie chłopak!
Jaq, kreska ciemnieje, a to dobry znak. Pamiętaj.Arleta lubi tę wiadomość
-
skrzat1988 wrote:Dziewczyny łapię stresa...mam srake
serio
Jeszcze tylko 3 godziny. Skrzaciku czekamy z Tobą. Ja mam od wczoraj grypę zoladkowa więc możesz mi oddać swoje stresowe sraczki - juz mnie nic nie dobije :pskrzat1988 lubi tę wiadomość
-
skrzat1988 wrote:Dziewczyny łapię stresa...mam srake
serio
kciuki za wizyte
p.s ja mialam dzis prawie zawal zanim weszlam do gabinetu a jeszcze bylo opoznienie i przy okazji z nerwow wcWiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2017, 18:21
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Ikarku o to widzę, że dziś obie często wizytujemy w toalecie
Dramat! Mam nadzieję, że szybko Ci ta grypa odpuści, to 3 dni okropnych męczarni z tego co pamiętam taki epizod u siebie;/ -
nick nieaktualnyGaduaa, mi też się stawia od 5 miesiąca i łożysko na przedniej ścianie. A na zwolnieniu jestem od 11 tc. Jak lekarz mówi, żeby odpoczywać, to odpoczywaj.
No i gratuluję synka! Wiem, że marzyłaś o córci, ale kiedyś, kiedyś będziesz miała aż 3 synowe i pewnie kilka wnuczekGaduaaa, M@linka lubią tę wiadomość
-
Arleta wrote:Nie no Skrzacie jesteś mną z wczoraj,będzie dobrze zobaczysz,nie ma innej opcji
No Arletka dokładnie! Ale mam nadzieję, że finał będzie taki sam jak u Ciebie, czyli wszystko pięknie
A Ty Arletko który tydzień masz na liczniku? Fajnie, że jesteśmy na podobnym etapie:)