Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Elaria wrote:Gaduaa, mi też się stawia od 5 miesiąca i łożysko na przedniej ścianie. A na zwolnieniu jestem od 11 tc. Jak lekarz mówi, żeby odpoczywać, to odpoczywaj.
No i gratuluję synka! Wiem, że marzyłaś o córci, ale kiedyś, kiedyś będziesz miała aż 3 synowe i pewnie kilka wnuczekjestem już w Nim zakochana i nie przeszkadza mi jego pisior
Jest tyle pięknych rzeczy również dla chłopców, można ich stroić i wybierać w kolorach
poza tym modne jest teraz gender
hehe
z tej okazji zamówiłam dziś kocyk minky z podusią i łóżeczko turystycznei jestem podjarana
Też sobie pomyślałam o synowych i wnuczkach hehe będę Je rozpieszczać
Mona_Lisa, Niebieskaa, M@linka lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Skrzacie powodzenia.
Gadua gratuluje synka.
Ja juz po wizycie. Wszystko jest ok. Termin wg usg mam 10 dni wczesniej. Pierwszego synka urodzilam wg terminu z usg.
Ja w ciazy z synkiem krwawilam i to bardzo i urodzilam zdrowe dziecko. W drugiej nie krwawilam, a serduszko przestalo bic. Nie ma reguly.Yoselyn82, Gaduaaa, czarnulka24, Genshirin, promyczek 39, Arleta, Jacqueline, Asia87, Koteczka82, Mamaokruszka, sy__la, jomi81 lubią tę wiadomość
Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
Monika1357 wrote:Skrzacie powodzenia.
Gadua gratuluje synka.
Ja juz po wizycie. Wszystko jest ok. Termin wg usg mam 10 dni wczesniej. Pierwszego synka urodzilam wg terminu z usg.
Ja w ciazy z synkiem krwawilam i to bardzo i urodzilam zdrowe dziecko. W drugiej nie krwawilam, a serduszko przestalo bic. Nie ma reguly.
No to piękna informacjaoby już było z górki
Monika1357 lubi tę wiadomość
-
Gadua gratuluje synka.
Ja w ciazy z synkiem krwawilam i to bardzo i urodzilam zdrowe dziecko. W drugiej nie krwawilam, a serduszko przestalo bic. Nie ma reguly.
super ze wszystko okMonika1357 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Gadua gratuluje synka.
Monika super że z dzidzią wszystko okMonika1357 lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
KammaMarra wrote:Arletko a jak objawy masz jakies?
moglabym być tak ciągle w ciąży tylko żeby mi ktoś powiedział że będzie okpromyczek 39 lubi tę wiadomość
-
Skrzacie - mocno trzymam, a właściwie trzymamy kciuki
Nesairah - tak samo za ciebie
Gaduaaa - no wreszcie, gratulacje pewnościTeraz możesz mianować się oficjalnie jedyną królową tego domu
A ja jestem złaRobiłam razem z betą progesteron i liczyłam, że będzie przed wizytą, a tu klapa, jeszcze nie ma wyniku
Od nas wożą do Wa-wy na progesteron. No nic, będzie jutro, ale to pewnie dopiero po południu
Gaduaaa lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Arleta wrote:Kamma,naprawdę zero,od początku...
moglabym być tak ciągle w ciąży tylko żeby mi ktoś powiedział że będzie ok27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
odświeżam i odświeżam a tu jeszcze wieści nie ma...
Czarnulka niekiedy w nocy chodzę cześciej ale niezawsze...też to chyba zależy ile się wypije pod wieczór.. piersi tez niekiedy czuję jak wieczorem ściągam biustonosz ale to tez nie ciągleczarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny wszystko ok !
Ufff...
2,7 cm człowieka i to takiego ruchliwego, machał rękami i nóżkami;) + serduszko tętno 165
No to święta będziemy mieć spokojne Arletko;)
To my prawie równo idziemy:)
Następna wizyta za 2 tygodnie.
Dziękuję Wam Kochane za kciuki i za wsparcie:* Ściskamy Was z Groszkiem najmocniej na świecie:*Jacqueline, Yoselyn82, Asia87, Alisa, Mamaokruszka, Arleta, promyczek 39, kiti, czarnulka24, Gaduaaa, M@linka, Koteczka82, Ikarzyca, Genshirin, roma, ana167, Elaria, Dooti, Niebieskaa, sylvuś, sy__la, Dorola31, Monika1357, Mona_Lisa, Elmo13, Natikka123 lubią tę wiadomość
-
Skrzacie -super wiadomość
niech dzidzia rośnie zdrowo. .
skrzat1988 lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
skrzat1988 wrote:Dziewczyny wszystko ok !
Ufff...
2,7 cm człowieka i to takiego ruchliwego, machał rękami i nóżkami;) + serduszko tętno 165
No to święta będziemy mieć spokojne Arletko;)
To my prawie równo idziemy:)
Następna wizyta za 2 tygodnie.
Dziękuję Wam Kochane za kciuki i za wsparcie:* Ściskamy Was z Groszkiem najmocniej na świecie:*
Skrzaciku baaaardzo się cieszeskrzat1988 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
O, jak dobrze...
Gadu,
Gratulacje!!
Od początku czułam, że będzie chłop!Zresztą pisałam tu o tym kiedyś na początku Twojej ciąży.
Super, że chłop zdrowy!
Skrzaciku,
Bomba!
Dobrze, że poszłaś i zapewniłaś sobie spokój. Niech Cię nie opuszcza.
Fajnie, że dziecię już takie duże.
* * *
A czy Monika odzywała się po wizycie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2017, 21:47
skrzat1988, Gaduaaa lubią tę wiadomość
-
Annak - tak, Monika napisała, że wszystko dobrze
I w sumie nic więcej
Skrzacie - no gratulacje, to już kawałek człowieczkaskrzat1988 lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016