Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Nes trzymam kciuki
Ikarzyca oby dalej szlo wszystko jak trzeba i zeby byl zloty strzalIkarzyca lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Nesa - kciuki zaciśnięte!
Jomi - będzie dobrze, trzymam mocno kciuki
Aga - za Ciebie i dzieciątko również trzymam kciuki
Dziewczynki gratuluję wczorajszych wizyt. Super że wszystko jest w porządku
jomi81, Gaduaaa, Monika1357 lubią tę wiadomość
Nasz cud ANTOŚ24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
Nesairah, kciuki!!!!! Będzie dobrze
Wczoraj gdy wracałam z wizyty całą drogę do domu towarzyszyła mi piękna, wielka tęczaNo i tak sobie myślę, że to musiało coś znaczyć, także mam zamiar wierzyć w tę blastkę
Dziękuję Wam za wsparcie
Monika1357, sylvuś lubią tę wiadomość
Olga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018
-
Jomi - będzie dobrze, trzymam mocno kciuki
jomi81 lubi tę wiadomość
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
oto moj maluszek
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cd9386fb2209.jpgjomi81, Genshirin, promyczek 39, Dooti, Kaczuszka86, czarnulka24, nesairah, Haana, Arleta, Gaduaaa, M@linka, sy__la, Alisa, Niebieskaa, Asia87, Aga22, Natikka123, Elaria, Jacqueline, SusannaDean, Mona_Lisa, Monika1357, Koteczka82, sylvuś lubią tę wiadomość
❤️❤️❤️ -
nesairah wrote:Dziewczyny, bardzo Was prosze dziś o kciuki. O 11 mam wizytę i strasznie się boję. Mam nadzieję, że rośnie we mnie mały człowiek.27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Gaduaaa jedna rada od mojej teściowej: chłopaków nie wolno rozpuścić i robić za nich wszystko. Chłopaki między 14-26 lat a ciągle wiszą jej na głowie. A to że głodni a to że pranie, a to bałagan marudzi tylko a sami nawet nie umieją pralki ustawić
M@linka, Monika1357 lubią tę wiadomość
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
Ikarzyca wrote:Kaczuszko dzięki, jajka rosną. W dwa dni z 13 na 17.6 mm, i endo z 3.6 na 6.4 Idę na podgląd we wtorek po świętach zobaczyć czy pękło. Jest szansa na owulację! Jupiiii
A jak u Ciebie? Kiedy wizyta i jak tam objawy?
Nes- czekam z niecierpliwością na wieści
Gaduaaa ależ macie z mężem złote strzały - same chłopakito też tak trzeba umieć
Ale sprawdzać tego już nie będę hahaIkarzyca, Monika1357 lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Kaczuszka86 wrote:Gaduaaa jedna rada od mojej teściowej: chłopaków nie wolno rozpuścić i robić za nich wszystko. Chłopaki między 14-26 lat a ciągle wiszą jej na głowie. A to że głodni a to że pranie, a to bałagan marudzi tylko a sami nawet nie umieją pralki ustawić
a mają 7 i 9 lat
promyczek 39, M@linka, Elaria, Monika1357 lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Też już wolę po świętach
Jomi będę trzymać kciuki za silną blastke! Musi być dobrze
Ikarku jest szansa to i jest nadzieja. A że zbliżają się święta Wielkanocne z jajami w roli głównej to niech i te Twoje będą dorodne, niech potem pękną i się zapłodniąjomi81, Ikarzyca lubią tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Sy_la, jak Twój nastrój? Czekasz w spokoju i radości? Ja urodziłam malusia 3 dni po terminie i musze przyznać ze od daty terminu każda godzina była ciężka.
Nes, wieści bedą piękne!
Yoselyn, rośnie kropeczka rośnie!
Dinozaurzyce, ja przynależę do tej "generacji" i serce mi skacze z radości jak czytam wiadomosci Arletki i Skrzata. Dokładnie pamietam czasy ciemnej dupy, a tymczasem "niemożliwe" naprawdę sie dzieje ❤
Skrzacie, jak forma? Mdłości dalej męczą? Jak długo chcesz pracować? Dbaj o siebie:*skrzat1988 lubi tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
A my wczoraj z mężem
. Nie wiem czy nie za szybko, minęły 2 tygodnie od zabiegu, ale fizycznie czuję się ok, nie plamię, śluz już normalny więc pomyślałam a co tam. Oczywiście z gumką. Tak bardzo chciałabym już wrócić do starań. Ale wiem że musimy odczekać, ogarnąć co trzeba...
Nasz cud ANTOŚ24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
Jest!!! Zarodek 2mm z bijacym serduchem
ciąża młodsza o tydzien, ale rozwija się i
bije. Ufff
M@linka, Ikarzyca, Yoselyn82, Alisa, Elaria, jomi81, promyczek 39, Haana, Dorola31, Mamaokruszka, Kaczuszka86, Dooti, Jacqueline, skrzat1988, Magdzia88, czarnulka24, SusannaDean, Niebieskaa, Justa87, ana167, Mona_Lisa, kiti, Asia87, Genshirin, Arleta, Elmo13, Monika1357, Natikka123, Koteczka82, sylvuś, jatoszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzeczytam was w domu bo mi siada beteria w telefonie. Zrobione juz badania kariotypow, a dzis: rozyczka,toxoplazmoza,cytomegalia, glukoza i z obciazeniem 1h i 2 h, insulina, tsh,ft3 i ft4, morfologia, wit b12, przeciwciala ana1 a teraz jade na mutacje ten pakiet 5 badan na trombofilie
-
nick nieaktualnySusanna, ja też dziś byłam na badaniach, na razie spływają wyniki, morfologia w normie, mocz też. Niech i u Ciebie będzie dobrze.
Dziewczyny, pozytywne wieści, bijące serduszka, kropki, fasolki i dorodne jajca - to miód na moje serce!
Zastanawiałam się ostatnio, ile mamy ciężarówek, całkiem sporo. Wiem, że kilka dziewczyn ma bardzo pod górę i kilka doszło nowych, które jeszcze się nie starają, ale ogólna tendencja jest chyba dobra co? I "dinozaurzyce" przechodzą na fioletową stronę mocy.
I maluszków nam przybywa.
A propos, Annak, Niebieska - pięknie, że się udzielacie, ale napiszcie choć po parę linijek wieści z waszego podwórkaJa jestem bardzo ciekawa, jak się wasze dziewuszki miewają. Bo M@linka ładnie nam pisze i chwali Dominisia.
A takie pierwsze dni, tygodnie pełne są niezwykłych wrażeń.Ikarzyca, SusannaDean, Niebieskaa, M@linka lubią tę wiadomość
-
Niebieskaa nastrój w porządku, czekam z radością ale i zarazem niecierpliwie się. Staram się na razie odpuścić wsluchiwanie się w swoje ciało bo im więcej to robiłam tym bardziej chciałam aby poród zaczął się już. Zwłaszcza, że na Kwietniowkach już znaczna większość rozpakowana!! A jak się zacznie to się zacznie.. torby jeżdżą w samochodzie więc jakby co to zbierzemy się i pojedziemy do szpitala. Póki jeszcze mogę to cieszę się tym brzuszkiem, glaszcze go, tule na tyle ile dosiegne i dużo rozmawiam z Marysią, zachęcam do wyjścia ale jak widać jestem bezskuteczna
Pamiętam jak pisałaś o swoim nastroju po terminie, ucichlas na forum... U mnie jest odwrotnie
Buziaczki dla Was a zwłaszcza dla Marianki :-*Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2017, 11:30
Niebieskaa lubi tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Dziewczynki dziękuję za gratulacje:)
nes ogromnie trzymam kciuki, DOSKONALE rozumiem co przeżywasz, ja przed wejściem do gabinetu myślałam, że zejdę na zawał.
Ikarku jak u Ciebie? już lepiej? grypa odpuszcza?
Gadułka dziękujemy za gratulacje:* a ja gratuluję synka:) to niesamowite dowiedzieć się, kto właściwie mieszka w tym naszym brzuchu:)
Niebieska dziękuję, że pytasz. Z mdłościami o dziwo lepiej, powoli widzę, że zaczynają odpuszczać, od 3 dni widzę znaczną poprawę. Mleko na mnie bardzo dobrze działa, oczywiście w niewielkich ilościach. Trochę się nad tym zastanawiam, bo z drugiej strony mam nietolerancję na mleko krowie, więc nie powinnam go teoretycznie tykać, ale na mdłości czy zgagę działa genialnie.
A jak z Marianką? Powiedz szczerze - ogarniasz? Kurcze ja to jestem mega spanikowana, że jeśli uda mi się szczęśliwie dotrwać do finału to nawet nie będę wiedziała jak tego dzieciaka trzymaćNiebieskaa, Gaduaaa lubią tę wiadomość