Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
sy__la wrote:Kamma i jaką miałaś wtedy bete 9 dni po owu? i robiłaś potem po 48 h?
Alisko no zobaczymy co z tego będzie... dopóki @ nie przylazła jakiś cień nadziei tli się (we mnie, bo Ty już nastawiona na biochem)a betę pewnie i tak zrobisz - zresztą gin kazał
Elaria, właśnie jeszcze nie próbowaliśmy sexu, bo mój M podleczał sobie kłykciny jaskółczym zielem i w jednym zrobiła mu sie ranka dość głęboka i tak w sumie nie chciałam za bardzo, żeby czasem na mnie nie przeszło cośchoć przecież zanim zaszłam w ciążę, też miał to dziadostwo i ja jakiegoś tam pojedynczego tez miałam... i jest wszystko OK. Na badaniach takich metodą Volla wyszło, że nie mamy aktwnych tych wirusów więc dziś chyba zadziałamy - cosik może ruszy jak prostaglandyny dostanę
43 i po 48h 17905.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Elaria wrote:syla, moja koleżanka też jest 5 dni po terminie, też się niecierpliwi i pisała mi dzisiaj, że mycie okien, ani inne obowiązki domowe nie pomagają, więc też jej dziś poradziłam obowiązki małżeńskie
hehe ciocia dobra rada - jeszcze się okaże, że dzięki Tobie, jutro obydwie będziemy jechały na porodówkę
A Tadzio rośnie duży chłopakjak nie masz siły na nic, to leż i odpoczywaj.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2017, 22:41
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo te niskie bety zawsze stracha napędzają, moje obie ciążę zaczęły się od bety 2,7 i 3 z czymś....13 dpo a i tak walczyłam no ale były i nie ma.... jak zobaczę betę 3 cyfrową to może uwierzę....
Ciekawa teoria z tym , że biochemiczne są dobrym znakiem...nie wiem czego eh ci lekarze... dla nich to nic -
Alisa wrote:Ty Sysia - analizatorze:-) Kamy beta ta 43 to bodajże z 10dpo także ten...
Dla mnie to sam poczatek bo ledwo po zagniezdzaniu. Wczesniei bets nie wyjdzie: )Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2017, 22:35
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
nick nieaktualny
-
Alisa wrote:Ty Sysia - analizatorze:-) Kamy beta ta 43 to bodajże z 10dpo także ten...
Poza tym Kammy owulacja ma się nijak do Twojej, nie można porównywać dwóch różnych osób, u każdego jest inaczej, u każdej z nas zapłodniona komórka może sobie wędrować przez rzęski w jajowodach różną ilość czasu/dni, inaczej może się zagnieżdżać, a co za tym idzie później może się zacząć wydzielać beta-hcg... jest dużo tego "inaczej"... trzeba czekać, brać leki i już! Ot takie moje zdanieWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2017, 22:34
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Witam Was dziewczyny widzę że dużo się ostatnio dzieje ... jaqline gratuluje dzisiejszego wyniki mam nadzieję że teraz uda Ci sie szczęśliwie dobrać do końca: )
Ikarku super wieści cały czas pamiętam jak obie miałyśmy długie cykle bez owu ... I liczę że to jest teraz właśnie twój cykl
Aliska czekam na kolejne wyniki i o ys była mile zaskoczona
Elaria widzę że twój synek nieco większy od mojej córy będzie ja też dziś po wizycie mała ok 2900 i też szyjka trzyma i wszystko ok tylko ze ja już bym mogła rodzic ... troszkę mnie czas nagli bo w maju mam 2 komunię z czego jedna mojego synka wiec wolała bym nie przenosić; )
Sala na pocieszenie powiem ci ze ja w pierwszej ciazy urodziłam naturalnie tego samego dnia co zostałam na oddział przyjęta i udało się bez wspomagaczy wiec może u cie ie też się uda; )promyczek 39, sy__la, Elaria, Jacqueline, jomi81, Ikarzyca, Koteczka82, Monika1357 lubią tę wiadomość
Aniołek (8t) marzec 2016
-
nick nieaktualny
-
Witam się w ten brzydki, zimny i śniegowy poranek. Pogoda zwariowałaMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyDzień dobry:-)
Malinko pytanie mam: Encorton miałaś włączony juz przed ciążą tzn. w trakcie starań? Czy dopiero po pozytywie?
Wzięłam dzisiaj jednak te 5 mg, ale zastanawiam się jak przyjdzie @ to odstawić i włączyć na nowo po pozytywie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2017, 08:41