Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
sy__la wrote:Marysia przyszła na świat SN 21.04.2017 o godz. 11:42 waży 3250 g, 53 cm.
Kochane dziękuję za Wasze kciuki i wsparcie, więcej napiszę jak się zdrzemnei ogarnę sie
Gratuluję! -
sy__la wrote:Marysia przyszła na świat SN 21.04.2017 o godz. 11:42 waży 3250 g, 53 cm.
Kochane dziękuję za Wasze kciuki i wsparcie, więcej napiszę jak się zdrzemnei ogarnę sie
Juhuuuu!!!! Marysiu samych pięknych chwil po TEJ drugiej stronie brzuszkasy__la lubi tę wiadomość
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
nick nieaktualnyczarnulka24 wrote:Dziewczyny przepraszam jak Was uraziłam . W emocjach użyłam złych słów.
Chodziło mi tylko że ja wam pisze że beta leci caly czas w dół i chyba coś złego się dzieje a zaraz niektóre z was zaczynają naskakiwac i porównywać mnie np.do Agi .
Jeszcze raz was przepraszam. .
Co do wsparcia to chodzilo mi konkretnie o dzisiejszy dzień. Bo tak to wiem że naprawdę dużo wam tu zawdzięczam
Nie ma dla Ciebie wytłumaczenia, nie ma!!!
Bardzo to jakos we mnie uderzyło co napisałaś. I pal licho ja, ale do innych dziewczyn tak?!
Ciąza chyba nie jest stanem w którym rozum zabiera...
Nie wybaczę i nie zapomnę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2017, 16:37
jomi81 lubi tę wiadomość
-
sy__la lubi tę wiadomość
-
Sylkaaaa no nareszcie te Twoje dziecie wylazlo
jak ja sie ciesze z kolejnego forumowego szczescia ;*;*
Zdrowka i sily bo sie przyda
Annak. A ja Cie kocham za to ze o kazdej pamietasz...ze dla kazdej znajdziesz dobre slowo i za to ze jestes naprawde twarda i silna babka ;*
I tak jak napisalas...macierzynstwo to nie prosta sprawa....zlosc lzy niemoc..zal jak takie dziecko placze a ty zachodzisz w glowe dlaczego???????
My na dworze wlasnie bo sil mi braklo na jego akcje od 12 RYK jak bym na tosol go obdzierala....a na dworze spi jakbym go czyms na sen nafaszerowala.....ja upadam z sil psychicznych i fizycznych....czuje sie b.nieatrakcyjnie.....i zero czasu ....zeroooooooo !
Mojej kuzynki Corka mlodsza od mojego Olka o 8 dni...placze 24 h..... Takie kolki. .i wogole chyba natura....
Niebieska....ja do tej pory nie wiem w co ubierac to dziecko na nasza Pl pogode ...
A skora owcza brzmi b.zachecajacoi napewni tam u was sie sprawdza;)
sy__la lubi tę wiadomość
-
Magdzia88, Genshirin, Evita, Szczęśliwa Mamusia, Yoselyn82, Asia87, M@linka, Elaria, SusannaDean, sylvuś lubią tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Sy_la - GRATULACJE
!!! Wycałuj Marysie od ciotek
sy__la lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Sy_la, przeogromne gratulacje! Jaka cudowna wiadomość
Pomimo, że jesteśmy z mężem zdiagnozowani jako para niepłodna, pomimo, ze mam za sobą poronienie i kilka biochemów, pomimo, że czasami mi strasznie, strasznie źle to uwielbiam to forum i kocham czytać o każdym nowym dziecku, które pojawia się na tym świecie. Przywracacie mi wiarę w to, że nam tez może kiedyś się udaAsia87, sy__la lubią tę wiadomość
Olga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018
-
nick nieaktualnyhttps://naforum.zapodaj.net/thumbs/255dcb80a520.png
Czekałam jak na swoje!!
Yuhuu
Zdrówka, szczęścia, miłości
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b0f53d652f3a.png https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b0f53d652f3a.pngEvita, sylvuś, sy__la lubią tę wiadomość
-
Jacq ladny koteł
A my pozdrawiamy z polanki
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f948052c57eb.jpgAlisa, Genshirin, Jacqueline, Szczęśliwa Mamusia, Niebieskaa, Elmo13, Asia87, M@linka, Elaria, Monika1357, sy__la, MonaLiza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sy__la,
Wielkie gratulacje!!
Dzielna babka z Ciebie!
Cieszę się, że wreszcie doczekałaś się swojej córeczki! I że już wszystko za Wami (czyli wszystko przed Wami).
Marysiu,
Witaj na świecie!
Czekałyśmy na Ciebie! Życzę Ci, żeby zawsze, przez całe Twoje życie, wspierało Cię tyle tak wspaniałych osób, jak tutaj na forum przez okres kiedy przygotowywałaś się do przyjścia na świat.
Dobrze, że już tu jesteś.
No i...
Zwolniło się kolejne miejsce ciążowe!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2017, 16:57
Ikarzyca, sy__la lubią tę wiadomość
-
Czarnulka spójrz na moją stopkę i walnij się w łeb. Nawet w ciąży jesteś odpowiedzialna za to co mówisz/piszesz.
To się tyczy wszystkich na tym forum i poza nim.Magdzia88, Alisa, KammaMarra lubią tę wiadomość
Evita
4 straty
immunologia+ nieprawidłowy kariotyp
-
nick nieaktualnysy_la Kochana z calego serca Wam gratuluję :-* :-* :-* :-* :-* , cudne imię wybraliście dla córeczki :-* :-* :-* :-*. Witaj Marysiu słoneczko na świecie :-* :-* :-* , wracaj szybciutko do pełni sił kochana :-* :-* :-* :-* .
Hej hej kochane :-* :-* :-* :-* .
Przepraszam że tak mało się udzielam , dom , 4 dzieci jak tylko mam czas to odsypiam , Marysię i Gabrysię muszę mieć na oku bo zaraz do łóżeczka Ani podchodzą i hałasują , kłócą się . Noc w miarę przespana. Ani się chyba przedstawiło i w dzień teraz mi trochę marudzi już wolę aby w dzień trochę marudziła , a noce przesypiała , nasza Ania w ciągu dnia chyba z 4 razy ma czkawkę , dziś to jakiś rekord pobiła chyba z 6 razy miała to normalne że ona tak często ma czkwakę . Pogoda paskudna , spać się chce , zmęczona jestem , jak byłam w ciąży na końcówce to każdy mówił kiedy Pani rodzi itp itd a teraz jak urodziłam , a kiedy Pani urodziła , a gdzie ma Pani brzuszek
. Powiem wam że zacznę chyba Ani podawać mm zje jednego cyca potem drugiego i nadal chce jeść , czasami czuję że już nic w nich nie mam , że ssie pustego cyca , myślałam żeby może odciągnąć jej z piersi i podawać , ale nie zawsze dużo mi się odciągnie będzie u mnie położna środowiskowa niedługo to jej się dopytam .
sy__la lubi tę wiadomość