Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja również witam się w 16 tygodniu
Mam podobny brzuszek do Osy, ale rano,po południu czy podwieczor jak więcej zjem to mam trochę większy, niewiem od czego to zależy czy od jedzenia, ale rano zawsze jest malutkiWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2016, 10:53
Magdzia88, osa, madziara0080, Coconue lubią tę wiadomość
-
Oska - ja przyznaję racje Coconue, laska z Ciebie i już !!!
Z córcią to pamiętam w 14 tygodniu już było delikatnie brzuch widać, jak jakaś obcisła bluzka, a potem nagle z dnia na dzień wywaliło, w 16 tygodniu musiałam się rozglądać za spodniami ciążowymi bo zwykłe jakieś luźniejsze z wielkim trudem pod brzuchem zapinałam, ale siedzieć już nie szło wytrzymać
Ciekawe jak teraz będzie, bo ja to mam taki brzuszek normalnie jak Ty teraz Troche mi się mięśnie niestety rozeszły z racji ogromnego brzucha jaki miałam w ciąży z córką, no i mam niedużą przepuklinę nad pępkiemWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2016, 15:07
osa lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Gratulacje kolejnych tygodni dziewczyny
A mi się tak dziś chce spać...
Piersi mnie swędzą no i przy dotyku bolą...
Do kompletu jeszcze mdłości nie mam na razie Choć z tego co czytałam to niektórym dość późno się pojawiają, a i w ciąży z córką tez dopiero w 8 tygodniu mi się pokazałyCoconue lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
-
witajcie z Niemiec:)
ja od wczoraj urlopuje u rodzinki, witaj Madziu - rzeczywiscie to nie do uwierzenia co musialas przejsc -ale jak mówisz lepiej juz na to nie tracic energii
ja juz zakonczylam pierwszy@ po zabiegu no i zaczynamy starania - narazie na luzie - bo jestem jakby chora wiec nie wiem co z tego bedzie......Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2016, 16:36
08.01.2016 [*] 6 tc "Pan dał, Pan zabrał "(Hb)
-
Gama ja dzień przed owulacją skończyłam brać 2 antybiotyki i skończyło się to dwoma kreskami
Włączyłam radio bielsko, wieczorami grają disco polo w stylu: Ona jest ruda, miód malina itp. Juz miałam przelaczyc ale Mała w brzuchu chyba tańczybobo_frut lubi tę wiadomość
córeczka 23.08.2015 [*] 6 tc
Gabrysia ur.27.06.2016
Hipotrofia, bezwodzie -
stwierdzono, ze jesli dziecko przyzwyczaisz do ulubionych melodii w okresie prenatalnym, to przy tych melodiach bedzie sie uspokajało po urodzeniu:)
sluchaj sobie Mozarta:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 15:07
-
Hmm wczoraj przy aplikacji Luteiny było troszkę śluzu zabarwionego jakby na ... pomarańczowo ?
Dziś rano było czyściutko, więc nie zaliczam tego jako plamienia.
Ja chyba zwariuję do wizyty, dopiero za 9 dni o 19:20
Dzień dobry12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
-
gama wrote:witajcie z Niemiec:)
ja od wczoraj urlopuje u rodzinki, witaj Madziu - rzeczywiscie to nie do uwierzenia co musialas przejsc -ale jak mówisz lepiej juz na to nie tracic energii
ja juz zakonczylam pierwszy@ po zabiegu no i zaczynamy starania - narazie na luzie - bo jestem jakby chora wiec nie wiem co z tego bedzie...... -
Bąbelek rośnie jak należy
Beta z czwartku 689,5
Beta z wczoraj 1484
" HCG podwaja się co 1 dni 21 godzin (45 godzin).
Średni dwudniowy przyrost to 1439 mlU/ml (108.9%) (w normie)"
Przyrost nie jest jakiś nadprogramowo wysoki, więc mam nadzieję, że to że beta jest taka wysoka to jedynie efekt wcześniejszej owu / szybszego zagnieżdżenia Bąbla, a nie bliźniaków. Mam nadzieję, że środowa wizyta to właśnie potwierdzi
I powiem wam coś jeszcze. Mój tato ma dziś 60-tke. Wiadomość o Bąbelku będzie dodatkowym prezentem urodzinowym postanowiliśmy, że tym razem nie będziemy ukrywać, w szczególności, że jest taka okazja do coming out'u
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 11:12
Jacqueline, Martynka30, bobo_frut, inessa, blondyna5555, madziara0080, osa, malika89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kochane ❤ kkkaaarr Gratuluje i spokojnej ciazy zycze ☺☺☺☺ Jacqueline dasz rade to az a moze tylko 9 dni a wtedy napewno juz wiecej sie dowiesz zobaczysz i uspokoisz ❤❤❤❤ pamietam o testujacych o starajacych sie no i mamuskach ☺piekne brzuszki mamusie ☺ ja nie bylam na pogrzebie przyjaciolka zrozumiala a i dziekujemy za Wasza pamiec o rodzinie. Ja w tym tyg ide do ginki no i zapisuje sie na polowkowe moze uda sie w czwartek bo wtedy bysmy autem pojechali ze znajomymi. Ja mam srednie dni rozne samopoczucie ostatnio mam schiz ze synek zle rosnie i jest za maly. No ale trzeba miec nadzieje ☺ dobrej niedzieli Wam zycze ☺
-
kkkaaarrr jak fajnie:) takie super wiadomosci nas fajnie nastrajają w ogóle dobrze mi tu z Wami - nie mialabym w swoim otoczeni z kim pogadac i byc tak zrozumianą. wiadomo z M to co innego....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 15:00
-
Magdzia88 wrote:Lala działaj!!!! Czekam na pozytywną informacje!!!! Juz po pierwszym @? Moze ja tez nie bede czekała do 3 go... wow; ))))))
tak najpierw gadali ze 3 miesiace czekac, nawet do 6
ale ja ładną owulke zaraz mialam i gin na kontoli powiedzial, ze endometrium czyste i zagojone i ze jak Gora Maluszka zesle to sie zagniezdi
bo zaczelam mu jeczec, ze 3 mies straty...... i teges:) wiec zezwoliłWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 15:10
bobo_frut, inessa lubią tę wiadomość
-
Ja sama też nie mam pojęcia co robić. Pod koniec stycznia miałam zabieg, śluz mam rozciągliwy od wczoraj. Tak już bym chciała działać bo do tych badań to jeszcze daleko:/ I nie wiem czy warto ryzykować. Chyba dam sobie spokój na razie. Trzymam kciuki za Was:*
styczeń 2016 [*] 11 tc
maj 2015 [*] 10 tc -
u mnie dopiero 14 dni po zabiegu ;/ zaczne dzialac po 1 normalnej @ ale nie wiem czy do niej doczekam tak mnie nosi zeby juz zaczac starania tyylko ze tak rozumem to wiem ze to nie ma sensu. Nie chce miec powtorki z rozrywki ;/;/ Przyjdz @ jak najszybciej
aniołek 01.02.2016r -
laila_25 wrote:u mnie dopiero 14 dni po zabiegu ;/ zaczne dzialac po 1 normalnej @ ale nie wiem czy do niej doczekam tak mnie nosi zeby juz zaczac starania tyylko ze tak rozumem to wiem ze to nie ma sensu. Nie chce miec powtorki z rozrywki ;/;/ Przyjdz @ jak najszybciej
czesc,ja tez dwa tygodnie po,ale poronienie samoistne,bez zabiegu.Juz czysto mam,sluz ładny sie zaczął dwa dni temu,ale czekamy jeszcze na @ i zaczynamy dopiero starania.Lecze sie w klinice,pierwszy cykl stymulowany CLO,Ovitrelle i duphaston-przyniósł pozytywny test,jednak nie udało się,ale wierzymy ze się znów uda i juz z happy endem.Trzymam kciuki za udane ciąże i kibicuje dziewczynom swiezo starającym sięAntoś IVF,Julisia natural