Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Sy_la super wspomnienie z porodu. Rosnijcie zdrowo
Genshirin ladne imie wybraliscie
Genshirin, sy__la lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny. Melduję że maluchy rosną i biją serduszka. Ja chwilami podkrwawiam chwilami brudzę na brązowo. Lekarz mówił że pewnie się macica oczyszcza i bardzo dobrze że za tydzień mam badania prenatalne w dobrej klinice może oni coś powiedzą, coś zobaczą co się dokładnie dzieje w macicy. Acardu nie kazał odstawiać i tu mnie zaskoczył. Mówił tylko gdyby znów było krwawienie albo ciągle podkrwawianie to wtedy odstawić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2017, 19:30
ana167, Arleta, Genshirin, Dooti, Gaduaaa, promyczek 39, Monika1357, M@linka, Niebieskaa, Jacqueline, Evita, Elaria, Koteczka82, sy__la, sylvuś, Aga22, Asia87 lubią tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
nick nieaktualny
-
Czarnulko,
Ale łobuzy u Ciebie mieszkają. Ciągle tak matkę straszyć!
Cudownie, że wszystko jest w porządku
Uściski mocne! Tylko, pamiętaj, dbaj o siebie!czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewuszki
ja po kilkudniowej przerwie, miałam imprezowo-rodzinny weekend, wczoraj wieczorem wróciłam do domku.
Wszystko przeczytałam, troszkę czasu mi to zajęło ale jakoś Was ogarnęłam
Syla, cudownie się czyta takie posty, jeszcze raz ogromne gratulacje dla Was!
Susanka, będzie dobrze, tak jak dziewczyny pisały, znasz już wroga i łatwiej będzie Ci z nim walczyć.
Ana, beta rośnie pięknie.
Yoselyn... ja też od razu myślałam o tym, by znowu szybko zajść w ciążę. Ta nasza babska psychika jest trochę pokręcona, ale widocznie już tak mamy. Ściskam Cię ciepło.
Elaria, ściskam kciuki za Ciebie i Tadzia (Tadzio to imię mojego tatusia)
Ruda, gratulacje. Imię macie już wybrane, czy dopiero będzie wybierać?
Czarnulko, ależ się cieszę! silne maluszki. Teraz to już MUSI być dobrze :*
U mnie nudny, 12 dc...nuda, normalnie to już bym się do męża skradała...a tak trzeba czekać...ehhh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2017, 19:36
ana167, czarnulka24, Elaria, sy__la lubią tę wiadomość
Nasz cud ANTOŚ24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
Czarnulko cieszę sie ze wszystko jest dobrze! silne masz maluszki.
Dziewczyny mam pytanie czy to prawda ze duphaston moze uszkadzac plod meski? wyczytalam to na innym forum i jakos mnie to zaskoczylo...czarnulka24, Ulli88 lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Dziewczyny a powiedzcie mi ile dni po odstawieniu luteiny można zrobić posiew?
dziś rano już nie wzięłam i mam więcej takich jasno żółtych upławów a chcę ten posiew zrobić przed założeniem pessara..
duphaston biorę cały czas..
a co do tego pessara...już zamowiłam i mam go już w domu..powiem Wam że masakra..duże to jakieś takie...ale oby spełniło swoją funkcję.. -
Dooti wrote:Hej dziewuszki
ja po kilkudniowej przerwie, miałam imprezowo-rodzinny weekend, wczoraj wieczorem wróciłam do domku.
Wszystko przeczytałam, troszkę czasu mi to zajęło ale jakoś Was ogarnęłam
Syla, cudownie się czyta takie posty, jeszcze raz ogromne gratulacje dla Was!
Susanka, będzie dobrze, tak jak dziewczyny pisały, znasz już wroga i łatwiej będzie Ci z nim walczyć.
Ana, beta rośnie pięknie.
Yoselyn... ja też od razu myślałam o tym, by znowu szybko zajść w ciążę. Ta nasza babska psychika jest trochę pokręcona, ale widocznie już tak mamy. Ściskam Cię ciepło.
Elaria, ściskam kciuki za Ciebie i Tadzia (Tadzio to imię mojego tatusia)
Ruda, gratulacje. Imię macie już wybrane, czy dopiero będzie wybierać?
Czarnulko, ależ się cieszę! silne maluszki. Teraz to już MUSI być dobrze :*
U mnie nudny, 12 dc...nuda, normalnie to już bym się do męża skradała...a tak trzeba czekać...ehhh
Miałam MILION pomysłów na imię Rozalka, Malwinka.. ale mąż powiedział, że będzie Lilianna i co mam zrobić.. mama już podchwyciła.. i trudno. bedzie Lili.Dooti, Genshirin, Dorola31 lubią tę wiadomość
Fasolka [*] 6t (06.05.2016)
Biochemiczna (09.2016)
Lileczka - 24.10.2017 nasz cud
'Nadal byłam na etapie zachwycania się wizją, w której tuliłam do siebie śliczne niemowlę.' ♥
-
ruda9215 wrote:Miałam MILION pomysłów na imię Rozalka, Malwinka.. ale mąż powiedział, że będzie Lilianna i co mam zrobić.. mama już podchwyciła.. i trudno. bedzie Lili.
Ślicznie, mała LiliNasz cud ANTOŚ24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37