Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Jacqueline wrote:Elaria - trzymam kciuki
Aby tym razem był obrót o 180 stopni oczywiście w pozytywną stronę jeśli chodzi o zachowanie personelu
No i żebyś szybko doszła do siebie po CC i mogła cieszyć się Tadziem
Jagna - fajnie, że wpadłaśNie powiem, "trochę" nam tu ciebie brakuje, zawsze było ciebie pełno tutaj
Ale rozumiem jak remont potrafi pochłonąć
Rany, ty już 32tc rozpoczęłaś... Kiedy to zleciało. Ciągle mi siedzą w pamięci Twoje "3 złote jajka"
Tez trzymam za was dziewczyny,wasza chwila nadeszła,kolejne dzieciaczki powitamy,ja juz powoli zaczynam miec stresa ale moze dlatego ze dom w riunie a my juz niedlugo mozemy sie rozpakowac i nie bedziemy mieli gdzie..poza tym wszystko co dla msluszka jest wyniesione na strych.Licze ze Antoś nie bedzie chcial predko opuscic swojego apartamentu.
Jaq ciesze sie ze miejscówka po Ani idealnie spasowała...moze mojà ktos zechce za pare tygodniJacqueline, sylvuś lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
jatoszka wrote:Jagna-to już 32 tydzien
kurde jak ten czas leci
Nawet ciaza od pierwszych prenatalnych utrzymuje sie o tydzien starsza wiec to juz nawet 33 tydzien ale ile tak naprawde jeszcze to juz tylko ten na górze wie..ale oby jak najdluzej
ana167 lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
nick nieaktualny
-
Oj no właśnie Elmo przepraszam Cię trzymam kciuki za szybki poród i czekamy na maleństwo daj nam znać koniecznie!
Jagna ale szybko Ci ta ciąża leci już tak daleko jesteś kochana!
Elaria kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2017, 09:23
2 aniołki [*] ❤ -
Dorola ladne imie wybraliscie. My caly czas nie mamy, ale jeszcze sporo czasu zeby wybrac imie dla naszego siusiaka.
Elaria powodzenia. Tak jak dziewczyny pisza zycze Ci wspanialych wspomnien ze szpitala. Sama tez nie mam za dobrych, ale nie z porodu tylko pozniej z oddzialu noworodkow.Dorola31 lubi tę wiadomość
Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
Monika1357 wrote:Dorola ladne imie wybraliscie. My caly czas nie mamy, ale jeszcze sporo czasu zeby wybrac imie dla naszego siusiaka.
Elaria powodzenia. Tak jak dziewczyny pisza zycze Ci wspanialych wspomnien ze szpitala. Sama tez nie mam za dobrych, ale nie z porodu tylko pozniej z oddzialu noworodkow.
DziękujemyWłaściwie to zaraz po tym jak się dowiedziałam, że jestem w ciąży, przyśniło mi się, że mam synka i właśnie w tym śnie nazywał się Michał
Mąż stwierdził, że skoro mi się wyśnił to niech już tak zostanie i nie ma co kombinować.
Monika1357, Koteczka82 lubią tę wiadomość
Kochać Cię było łatwo, zapomnieć niemożliwe...
Mateuszek 26tc [*]
Maleństwo 6/9tc [*]
Michaś moja miłość -
Elaria trzymam kciuki za was...
Ruda ladne imie wybraliscie - Lilianka
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Czarnulko, Ruda super wieści gratki.
Elaria, trzymam za Was kciuki juz teraz. Bądź dobrej myśli, dobre nastawienie tez jest bardzo ważne. Jutro już Tadzio będzie na świecie, och jakie to piękne. A dopiero co byłaś w szoku,że się udałoi to przy cyklach tasiemcach
Elaria, czarnulka24 lubią tę wiadomość
Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
Dziewczyny miałam właśnie telefon z centrum genetyki. Najszybszy termin jako mi załatwił doktor to grudzień tego roku. O ile rodzinny dopisze mi na skierowanie pilne. I tu pytanie do tych z Was które robiły kariotyp na NFZ. Gdzie i ile czekalyscie? Bo pół roku czekać nie zamierzam a i tak wszystkie badania robiliśmy prywatnie więc chociaż tutaj chcieliśmy zaoszczędzić. W ostateczności wydamy ten 1000, ale może gdzie indziej nie ma takich kolejek że że zwykłym skierowanie się 1,5 roku czeka...Nadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019 -
Ulli88 wrote:Dziewczyny miałam właśnie telefon z centrum genetyki. Najszybszy termin jako mi załatwił doktor to grudzień tego roku. O ile rodzinny dopisze mi na skierowanie pilne. I tu pytanie do tych z Was które robiły kariotyp na NFZ. Gdzie i ile czekalyscie? Bo pół roku czekać nie zamierzam a i tak wszystkie badania robiliśmy prywatnie więc chociaż tutaj chcieliśmy zaoszczędzić. W ostateczności wydamy ten 1000, ale może gdzie indziej nie ma takich kolejek że że zwykłym skierowanie się 1,5 roku czeka...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2017, 15:30
Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
CORCIA 06.09.17r. -
Ja dzis odswiezona!zrobilam hybrydy na rekach i nogach,brwi a teraz padlam na kanapie z zmeczenia hehe od piatku urlop:)
M@linka, Monika1357, Koteczka82 lubią tę wiadomość
Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
CORCIA 06.09.17r.