Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Ulli - ja robiłam w Łodzi na Pomorskiej, w zeszłym roku zapisywałam się w połowie kwietnia to termin był na 1 sierpnia, czyli 3,5 miesiąca czekaliśmy. Pobranie krwi i rozmowa z genetykiem były od razu, wyniki po 6 tygodniach, ale nie chcieli dać nam wyników wcześniej niż na wizycie znowu i 3 miesiące od pobrania krwi znowu wizyta. Także łącznie zeszło się 6,5 miesiąca. W Wa-wie w jednym miejscu zapisy były na rok do przodu... Wiem że dziewczyny na południu coś pisały o szybkich terminach chyba12.12.2017 - jestem
Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Ja jestem z Mazur. Białystok mam najbliżej (i Olsztyn ale lekarze sugerują Białystok) tam zapisy na październik 2018. Doktor załatwił mi na grudzień 2017 po znajomości ale dla mnie to wieki no i później jeszcze czekanie na wyniki i kolejna wizytę także sporo by zeszło. Znalazłam w internecie os q zapominać i tam termin jest na 4 sierpnia ale to kawał drogi, a i tak zanim będą wyniki to pół roku minie w sumie. Kurde już sama nie wiem. Teraz w głowie mam dwie sprzeczności albo teraz już prywatnie robić, albo pogadać z doktorem i ostatni raz zaryzykować jak mi przyjdą wyniki mutacji które robiłam prywatnie. Bo tak w zasadzie to co zmieni wiedza o prawidłowym bądź nie kariotypie? Przestalybyscie się starać wiedząc że jest chociaż cień szansy?Nadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019 -
Ulli88 wrote:Ja jestem z Mazur. Białystok mam najbliżej (i Olsztyn ale lekarze sugerują Białystok) tam zapisy na październik 2018. Doktor załatwił mi na grudzień 2017 po znajomości ale dla mnie to wieki no i później jeszcze czekanie na wyniki i kolejna wizytę także sporo by zeszło. Znalazłam w internecie os q zapominać i tam termin jest na 4 sierpnia ale to kawał drogi, a i tak zanim będą wyniki to pół roku minie w sumie. Kurde już sama nie wiem. Teraz w głowie mam dwie sprzeczności albo teraz już prywatnie robić, albo pogadać z doktorem i ostatni raz zaryzykować jak mi przyjdą wyniki mutacji które robiłam prywatnie. Bo tak w zasadzie to co zmieni wiedza o prawidłowym bądź nie kariotypie? Przestalybyscie się starać wiedząc że jest chociaż cień szansy?Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
CORCIA 06.09.17r. -
nick nieaktualnyUlli, termin masakryczny. Roma pisala o krotszych terminach na poludniu PL. Chyba warto pojechac. Ryzykowac troche strach, czekanie dobija.
Ja poki co sama w sali. Jedna babka wyszla. Tydzien po cc ja trzymali. Nie chce tak dlugo.
Juz mi dali kolacje. Czuje sie, jak trzepnieta w glowe. Wietrze tu. Ale przestrzen mnie ogranicza. Chyba ide na spacer po korytarzu. -
Ulli my też tak jak Jacqu będziemy robić w Łodzi na Pomorskiej. Dzwoniłam tam 4 kwietnia i dostaliśmy termin na 19 czerwca, więc w sumie 2,5 m-ca czekania. My mamy ok. 210 km.Nasz cud ANTOŚ
24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
Elaria -powodzenia, trzymam kciuki, czekamy na wieści od Ciebie
Mam nadzieje ze CC szybko pójdzie i bezproblemowo bez żadnych komplikacji
Jagna -super ,że się odezwałaś bo już dawno Cię nie było. Jak tylko masz czas pisz do nas częściej
Arletko -u Ciebie szyjka się już skraca czy ten pessar to zapobiegawczo będziesz miała założony?Elaria lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
nick nieaktualnynesairah wrote:Gratulacje
ja miałam ostatnią @ 27 lutego I zobacz, który mam tydzień. długo zwlekałaś z testem, podziwiam
Dziękuję dziewczyny za wsparcie i nieśmiało proszę o kciuki żeby wszystko było dobrze.Genshirin lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny za tydzień mam badania prenatalne. Wiecie może czy usg robią dopochwowo czy na brzuszku?? Trzeba sie jakoś przygotować?27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/690920392c31.jpg
Moj brzuszek,nikt ni widzi mojej ciazy:)ana167, Monika1357, promyczek 39, Genshirin, Dooti, M@linka, czarnulka24, Jacqueline, Koteczka82, sy__la lubią tę wiadomość
Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
CORCIA 06.09.17r. -
czarnulka24 wrote:Dziewczyny za tydzień mam badania prenatalne. Wiecie może czy usg robią dopochwowo czy na brzuszku?? Trzeba sie jakoś przygotować?
Czarnulko ja miałam najpierw przez brzuch ale ze względu na znaczne tyłozgięcie szyjki gin zrobił dodatkowo dopochwowe usg żeby lepiej dzidziusia obejrzećczarnulka24 lubi tę wiadomość
Kochać Cię było łatwo, zapomnieć niemożliwe...
Mateuszek 26tc [*]
Maleństwo 6/9tc [*]
Michaś moja miłość -
czarnulka24 wrote:Dziewczyny za tydzień mam badania prenatalne. Wiecie może czy usg robią dopochwowo czy na brzuszku?? Trzeba sie jakoś przygotować?
Czarnulka prenatalne robia przez brzuch, bo lekarz ma szerszy obraz i moze zrobic dokladne pomiary. Mam znajoma co teraz bedzie rodzila blizniaki i polowkowe trwalo godzine zanim lekarz pomierzyl jedno i drugie. Trzymam kciuki za Twoje maluszki, zeby Cie juz nie straszyly bo ostatnio mialas bardzo duzo stresu przez nie. Jak takie dokuczne te Twoje dzieciaczki to moze chlopcy:)czarnulka24 lubi tę wiadomość
Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
Justa87 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/690920392c31.jpg
Moj brzuszek,nikt ni widzi mojej ciazy:)
Jak to możliwe Justa? Toć to już kawał apartamentuBędziesz zagrabniutka
A po focie widać, że jeszcze remont in progress- powodzenia
-
czarnulka24 wrote:
Arletko -u Ciebie szyjka się już skraca czy ten pessar to zapobiegawczo będziesz miała założony?
czarnulko zapobiegawczo bo miałam 3 łyżeczkowania i niewiadomo jak szyjka może pozniej reagować a usg przez brzuch
muszę też odstawiac powoli luteinę bo przy pessarze podobno się nie bierze...boję się trochę ale zostaje mi duphaston i chyba sobie nawet zwiększę o jedną tabletkę dla spokoju ducha..
Justa zgrabniutki brzusio
Elaria czekamy na wieści
czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny