Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Edys trzymam kciuki. Powodzenia. A krew przy podcieraniu to sama.wiesz,ze sa tu przypadki hdzie bylo duzo krwi i skonczylo sie dobrze.
Sama z pierwszym synkiem.krwawilam w 14 tygodniu zywa krwia i teraz lezy obok.mnie i cale dnie dokucza. Bedzie dobrze.
Czarnulka co do szyjki to wszystko zalezy jaka mialas.poczatkowo. Niech Ci lekarz.zmierzy na nastepnej wizycie i zobaczysz czy cos sie dzieje. Ja poczatkowo mialam 4,6, a dwa tygodnie temu 3, wiec jutro na wizzycie sie okaze czy nadal.sie skraca czy zatrzymala sie juz na dobre. Ogolnie 3,5 cm jest ok mi lekarz powiedzial, ze powyzej 2,5 jest dobrze, chyba, ze wlasnie zacznie sie wczesnie bardzo skracac.to cos trzeba zrobic.Edyś82, czarnulka24 lubią tę wiadomość
Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
Edyś trzymam kciuki żeby wszystko było ok!
Elaria Elmo szybkiego i lekkiego rozpakowania.
Uli ja mam genetyka na NFZ w Łodzi na Pomorskiej dzwoniłam w lutym a termin na maj. Badania pobierają na wizycie.
Jaqu pisałaś że wyniki były po 6 tyg ale dostaliscie je dopiero na wizycie. A powiedz znalas wyniki wcześniej? I tylko omówienie było na 2 wizycie?
Arleta ale tobie ten suwaczek zasuwa normalnie turbo a dopiero co test robiłaś super.
Trzymam kciuki za prenatalne, badania i testyEdyś82 lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Dzień dobry,
Czwartek, 11 maja 2017
131. dzień roku
Wschód słońca: 04:44, zachód: 20:20
Imieniny: Franciszka, Ignacego i Mirandy
Dziś Wielki Dzień Elarii i Tadeusza!
Jesteśmy z Wami!Elaria, Dorola31, Monika1357, ana167, Magdzia88, Evita, Ikarzyca, Gaduaaa, Genshirin, czarnulka24, promyczek 39, jatoszka, sylvuś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Edyś - piękna beta
Wiem jak krwawienia wszelkie nawet małe ilości mogą napawać niepokojem. Ja na ich widok już po prostu się nie bałam teraz tyko byłam... wkurzona? Zła? Sama nie wiem. Może pęcherzyk delikatnie się odkleja, może jakieś naczynka pękają jak rośnie... Dużo jest przyczyn krwawień. Ja w tej ciąży miałam i trochę śluzu normalnego czerwonego takiego, jak rzadka krew prawie i różowy śluz i brązowy trochę. Pomijając plamienia po usg każdym co miałam następnego dnia i przez 2 dni jednorazowo coś tam było jeszcze, to 2 tygodnie prawie taki względny spokój, a 5 dni już nic a nic nie było. Trzymam kciuki aby i u ciebie się uspokoiło
Koteczko - wyników nie chcieli nam wcześniej podać mimo, że w ankiecie kazali podać maila i adres, no rozumiem gdyby wyniki były złe, ale skoro dobre to mogliby dać wcześniej a takie sobie spotkanie z genetykiem mogło czekać. Choć w czasie starań pewnie to i tak nic by nie wniosło, tylko może nie brałabym tych tabletek wtedy. Wiem, że koleżanka z forum co mi poleciła tą poradnię miała wyniki wcześniej przed spotkaniem. Może gdybyśmy zjawili się tam osobiście to byśmy dostali, ale to też wyprawa dla nas mimo, że to kilkadziesiąt kilometrów, ale mąż wolne w pracy wtedy itp. Na wizycie było tylko omówienie, a w sumie tyle to bym się dowiedziała sama czytając karty. No i pogadanka o ewentualnej dalszej diagnostyce czy postępowaniu w kolejnej ciąży.
SusannaDean - trzymam kciuki za II12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Witam sie w 24 tc.
Prosze o kciuki za dzisiejsza wizyte.ana167, Magdzia88, Evita, Dorola31, Jacqueline, Genshirin, Mamaokruszka, Niebieskaa, Justa87, Dooti, promyczek 39, Aga22, Koteczka82, sy__la lubią tę wiadomość
Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
Rozmawiałam wczoraj z moim. I stwierdził że nie będziemy czekać na NFZ, żebym już teraz dzwoniła i umawiamy nas prywatnie. Wtedy termin będzie za tydzień-dwa. W klinice leczenia niepłodności Bociany w Białymstoku na stronie znalazłam cennik w którym badanie kariotypu kosztuje 350 zł ale dzisiaj będę dzwonić żeby się upewnić czy można u nich zrobić tylko samo badanie ( Bo oni to in vitro się zajmują no i czy ceny są aktualne bo jakoś tanio mi się wydaje w porównaniu z innymi miejscami) Dziś jeszcze na nie umowie, poczekam te 5-9 dni roboczych na wyniki mutacji bo jeśli tam coś wyjdzie to może wcale do kariotypu podchodzić nie będziemy.
Elaira!!! Kciuki trzymamy za Was!!!Nadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019 -
Monika - oczywiście kciuki za wizytę
Elaria - powodzenia dziśI żebyś teraz miała same fajne wspomnienia z tego czasu
O, a u mnie dziś początek 9tcGenshirin, Dorola31, Ikarzyca, Monika1357, Koteczka82 lubią tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Monika1357 wrote:Edys trzymam kciuki. Powodzenia. A krew przy podcieraniu to sama.wiesz,ze sa tu przypadki hdzie bylo duzo krwi i skonczylo sie dobrze.
Sama z pierwszym synkiem.krwawilam w 14 tygodniu zywa krwia i teraz lezy obok.mnie i cale dnie dokucza. Bedzie dobrze.
Czarnulka co do szyjki to wszystko zalezy jaka mialas.poczatkowo. Niech Ci lekarz.zmierzy na nastepnej wizycie i zobaczysz czy cos sie dzieje. Ja poczatkowo mialam 4,6, a dwa tygodnie temu 3, wiec jutro na wizzycie sie okaze czy nadal.sie skraca czy zatrzymala sie juz na dobre. Ogolnie 3,5 cm jest ok mi lekarz powiedzial, ze powyzej 2,5 jest dobrze, chyba, ze wlasnie zacznie sie wczesnie bardzo skracac.to cos trzeba zrobic.27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Arleta wrote:Jezu, nie mogę w to uwierzyć dziewczyny... nadal...w sumie już chyba jest bo maluch trochę starszy wg usg..nie no nie mogę
oby wszystko tak się toczyło jak do tej pory..tzn z górki
czego i Wam najbardziej życzę
Arletko - idzie tak pięknie, że dalej to już będzie siłą rozpęduWierzę w Malucha bardzo mocno! i trzymam kciuki nieustannie
Arleta lubi tę wiadomość