Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
czarnulka24 wrote:Dziewczyny ja po wizycie maluchy ważą 451 gram i 458 gram. Tu wszystko ok .. tylko lekarz zaniepokojony tą różnicą plynu owodniowego. Wysyla mnie do warszawy na kontrolę. Do tego szyjka tydzień temu 2.8 a dziś odziwo 1.9
czyli można powiedzieć że lipa totalna. . Jeszcze jak się potwierdzi zespół podkradania to czeka mnie operacja w gdańsku. . Poprostu mam doła. . Przepłakałam pół dnia
czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Czarnulka trzymaj sie. Powodzenia kochana. Kiedy masz jechac na wizyte?
Aga uwierz mi, ze bole porodowe na pewno odroznisz i odejscie wod tez. Bol porodowy to taki bol, ze jak kobieta ma nacinane krocze i jest to robione na zywca bez znieczulenia i Ty tego nie czujesz, to pomysl jaki to bol porodowy.czarnulka24 lubi tę wiadomość
Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
Mam być w poniedzialek o godzinie 9.00
Z szyjką mają tam zadecydować co by było najlepsze w mojej sytuacji mam nadzieje ze jeszcze się nie skróci do poniedziałku . I tak nie wiem czy ma tak krótka szyjke coś założą27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Dziewczyny, ja mam pytanie o progesteron.. Wiem, że po poronieniu bada sie po iluś tygodniach, bo może być zaklamany wynik, ale razem ze wszystkimi badaniami i beta zrobiłam też progesteron i w 12dpo miałam 43,6 i betę 396.. Myślicie, że ten progesteron to jeszcze po poprzedniej ciąży taki? Miałam poronienie zatrzymane w 8/9tc i zabieg w 12tc, 4 maja, badania robiłam 10 lipca.. Do lekarza mam jeszcze chwilę i tak się zastanawiamhttps://www.suwaczki.com/tickers/8p3ougpjyjxzxjth.png
-
nick nieaktualnyJusta87, czarnulka - możecie powiedzieć mi coś więcej? Wiem, ze to choroba zwiazana z nadkrzepliwoscia, ale niz poza tym. 2 tygodnie temu byliśmy z mężem u hematologa, który zlecił badania w kierunku trombofilii i dodał po obszernym wywiadzie, że podejrzewa iz cierpie na ta chorobe. Dal mi jeszcze taka kartke, ktora mam pokazac ginowi (moj hematolog i ginekolog sie znaja), zeby przepisal mi zaszczyki z heparyny, jesli zajde w ciaze. Na necie jest masa informacji, ale wole zapytac z pierwszej reki, czyli was
-
czarnulka24 wrote:Mam być w poniedzialek o godzinie 9.00
Z szyjką mają tam zadecydować co by było najlepsze w mojej sytuacji mam nadzieje ze jeszcze się nie skróci do poniedziałku . I tak nie wiem czy ma tak krótka szyjke coś założą
Kolezance na 1,5 cm zalozyli ten krazek. Nie martw sie. Daleko masz do Warszawy? Wiem, ze na skracajaca szyjke najlepiej nie siedziec duzo bo jest ucisk. Najlepiej jakbys przez weekend lezala jak najwiecej.czarnulka24 lubi tę wiadomość
Danielek 03.05.2015r.
Asia-bez - progesteron bardzo szybko spada, miałaś już miesiączkę i żeby do niej doszło musiał spaść, wzrasta po owulacji i w ciąży. Poprzednia ciąża na pewno w żaden sposób nie ma wpływu na obecny wynik. W jednostkach ng to jest, tak? Jak tak to piękny
i gratulacje
asia-bez lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Dziękuję, jestem spokojniejsza chwilowo
progesteron robiłam w diagnostyce i podany jest wynik w ng właśnie, trochę się aż martwiłam czy nie za wysoko, bo normy w 1 trym niby do 46, a tu dopiero było 4t1d.
https://www.suwaczki.com/tickers/8p3ougpjyjxzxjth.png -
Monika1357 wrote:Kolezance na 1,5 cm zalozyli ten krazek. Nie martw sie. Daleko masz do Warszawy? Wiem, ze na skracajaca szyjke najlepiej nie siedziec duzo bo jest ucisk. Najlepiej jakbys przez weekend lezala jak najwiecej.27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Asia - ja w jednej ciąży 11dpo miałam 39ng, w obecnej 13 dpo był też bez ułamka 39ng, ale u mnie mocno spadł za 2 dni był tylko 11,4ng. W niektórych lab mają normę dla I trymestru 60 i więcej ng czasem
Czarnulko - wypoczywaj ile możesz kochana, trzymamy kciuki, za maluszki I za szyjkeczarnulka24 lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Evelaj wrote:Justa87, czarnulka - możecie powiedzieć mi coś więcej? Wiem, ze to choroba zwiazana z nadkrzepliwoscia, ale niz poza tym. 2 tygodnie temu byliśmy z mężem u hematologa, który zlecił badania w kierunku trombofilii i dodał po obszernym wywiadzie, że podejrzewa iz cierpie na ta chorobe. Dal mi jeszcze taka kartke, ktora mam pokazac ginowi (moj hematolog i ginekolog sie znaja), zeby przepisal mi zaszczyki z heparyny, jesli zajde w ciaze. Na necie jest masa informacji, ale wole zapytac z pierwszej reki, czyli wasNadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
CORCIA 06.09.17r. -
czarnulka24 wrote:Do warszawy mam około 400 km . Tak przez weekend będę leżeć wstawać siusiu tylko . Okropnie się boję tej poniedziałkowej wizyty
Rozumiem Twoj stres. Ale wiesz co Twoi chlopcy od poczatku sa silni, udowodnili to, wiec i tym razem pokaza, ze ich tak latwo nic nie zagnie. No masz dosc daleko do Warszawy. Jakbys miala mozliwosc w drodze lezec, chociaz czesciowo, niz siedziec. Trzymam kciuki zeby diagnoza okazala sie mylna i zeby zalozyli cos na szyjke dla Twojego spokoju.czarnulka24 lubi tę wiadomość
Danielek 03.05.2015r.
15.07.2017
Dziewczyny, dziś o godz.16 będziemy ślubować sobie miłość, wierność i uczciwość małżeńską przed Panem Bogiem w mojej rodzinnej miejscowości.Również pamiętam dziś o Was.
Dorola31, Jacqueline, Monika1357, Edyśka82, Genshirin, promyczek 39, Sansivieria, Mamaokruszka, Ikarzyca, Kaczuszka86, asia-bez, czarnulka24, Natikka123, Szczęśliwa Mamusia, sylvuś, AnnaZ, Edzia1993, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
-
Haana zycze Wam, zeby ten dzien rozpoczal najwspanialsza droge waszego zycia. Wszystkiego najlepszego.
Ps. Czekamy na relacje.
Czarnulka jestem z Toba myslami caly czas.czarnulka24, Haana lubią tę wiadomość
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r.